Problemele de instalații sanitare sunt unul dintre lucrurile importante în întreținerea casei. La fel ca orice altceva în casa ta, sistemul sanitar al casei tale va avea nevoie de o atenție precară și este extrem de important să ai instalatorul potrivit care să se ocupe de asta.

BFMD, LLC este un nume important de avut în vedere ori de câte ori vă aflați într-o situație de instalații sanitare și aveți nevoie de intervenția unui expert.

image - How to Save Money on Plumbing Repairs
Cum să economisiți bani la reparații la instalații sanitare

Deși există mulți instalatori în comitatul Carroll , nu se poate nega că instalațiile pot deveni extrem de scumpe. Vei fi surprins cum poți evita cheltuirea acestor sume uriașe doar ținând cont de unele lucruri.

A fi atent cu anumite lucruri poate ajunge să economisești o sumă semnificativă pe termen lung. Unele dintre sfaturi și trucuri, precum și mementouri blânde, sunt evidențiate mai jos.

Verificați-vă instalațiile sanitare în mod regulat

Inspectarea regulată a instalațiilor sanitare pentru probleme, pe lângă rezolvarea dvs. de mici probleme, este o altă modalitate minunată de a economisi bani la taxele de reparație. Toaletele care au scurgeri costă o mulțime de bani de reparat, dar mulți oameni nu sunt conștienți de problemă.

Șase picături de colorant alimentar în rezervorul de toaletă vă vor oferi o imagine clară. Dacă culoarea apei de toaletă se schimbă în 30 de minute, aveți o scurgere care trebuie remediată. Țevile chiuvetei dvs. ar trebui să fie uscate, iar dacă sunt umede, este un semn că curg.

Țevile trebuie izolate

Oamenii care trăiesc în climă rece sunt mai susceptibili de a sparge conductele, ceea ce duce la inundații, scurgeri de apă și o varietate de alte probleme.

Când vine vorba de a vă împiedica înghețarea țevilor în timpul iernii, izolarea țevilor din spumă cumpărată din magazin vă va ajuta mult. Dacă doriți să obțineți cantitatea corectă de izolație, luați măsurători ale țevilor din subsol și din zona de târăsire.

Fiecare piesă de izolație va avea o fantă laterală pe care o puteți folosi pentru a o pune peste țevi, producând o potrivire strânsă care va menține căldura înăuntru.


Citeste si:


Recunoașteți semnele de avertizare

Deoarece abordarea problemelor de instalații sanitare în timp ce acestea sunt încă minore poate ajuta la prevenirea dificultăților viitoare, a afla despre semnele roșii de căutat este o decizie înțeleaptă.

Va trebui să acționați dacă țevile dvs. zdrăngănesc sau creează alte zgomote ciudate. Presiunea slabă a apei, drenajul lent și o factură de apă în creștere sunt toate simptomele că ceva nu este în regulă.

Evitați să aruncați lucruri dăunătoare la canalizare

Multe probleme de instalații pot fi evitate dacă știi ce să nu pui la scurgere. Uleiul de gătit, grăsimea, untul și boabele de cafea sunt doar câteva dintre elementele care ar putea cauza probleme atunci când sunt turnate în canalizarea casei tale.

Păstrarea materialelor nedorite din canalizare nu este întotdeauna simplă sau simplă și, indiferent cât de sârguincios ai fi, poate duce la erori. Achiziționarea de sitări pentru fiecare scurgere din casa dvs. vă va ajuta să economisiți bani la costurile de reparație.

Aflați când să obțineți ajutor

Poți economisi câțiva dolari reparând singur un robinet care curge sau un canal de scurgere înfundat, dar este esențial să știi când să apelezi la un expert și când vor fi suficiente soluțiile de tip „do-it-yourself”.

Ar trebui să puteți finaliza reparațiile sugerate în acest articol fără prea multe dificultăți dacă urmați instrucțiunile și sunteți sârguincios. Când vine vorba de reparații majore, totuși, angajarea unui instalator profesionist este singura cale de a merge.

Curățați drenurile neutilizate

Aveți băi în casă pe care le folosiți rar? Lăsarea acestor drenuri netratate pentru o perioadă lungă de timp poate duce la un miros urât. Apa din capcane se va evapora în cele din urmă.

Ca rezultat, sigiliul care ține mirosurile de canalizare departe de casă începe să se deterioreze. Puteți folosi produse de curățare pentru baie sau soluții lichide de scurgere pentru a împiedica pătrunderea mirosurilor, dar o vor face doar pentru moment. Acest lucru poate fi rezolvat cu ușurință cu niște oțet și bicarbonat de sodiu pe scurgere.

Acordați o atenție deosebită scurgerilor dvs

Turnați o cană de bicarbonat de sodiu și o ceașcă de oțet în canalele dvs. de canalizare cel puțin lunar pentru a le menține în stare bună de funcționare și pentru a preveni acumularea.

Utilizați un agent de curățare a scurgerilor care nu conține substanțe chimice dure pentru a evita deteriorarea conductelor și deteriorarea mediului. Puneți strecurătoare peste chiuvetă, duș și scurgere din cadă în băi pentru a ține săpunul și părul departe de țevi.

De asemenea, este important să rețineți că nu ar trebui să aruncați grăsimea de prăjit la scurgere. Când grăsimea se întărește, poate adera la interiorul țevilor și se poate acumula în timp, rezultând o scurgere înfundată. Puteți încerca mai degrabă să o turnați într-o cutie de metal și să o lăsați să se răcească și să se întărească înainte de a o arunca.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.