Vreți sa dezasamblați o piscina supraterană? Atunci echipa de amenajari interioare si exterioare Utopian Construct este aici pentru dvs cu un ghid VIDEO dar si un ghid pas cu pas!

Hai sa incepem!

Ghid video cum sa dezasamblati o piscina

Conținutul paginii

A avea o piscină supraterană are avantajele sale, mai ales în timpul verii. Cu toate acestea, de obicei vine un moment în care trebuie să-l demontați.

Poate că trebuie să schimbați locația pentru a crea mai mult spațiu. Mutarea unei piscine supraterane în ansamblu poate fi stresantă. Uneori, aceste piscine devin vechi, murdare și neatrăgătoare.

Cum să dezasamblați o piscină supraterană

În acest articol, vei afla pas cu pas cum să dai jos o piscină.

Pasul 1 – Scurgeți piscina

Primul pas pentru a scăpa de piscina supraterană este să scurgeți apa.

În funcție de cât de des folosiți piscina, apa poate fi contaminată și murdară.

Pentru a vă scurge piscina, cel mai ușor instrument de utilizat este o pompă . Dacă ai unul, este grozav. Cu toate acestea, puteți și închiria sau împrumuta de la un vecin.

Dacă nu puteți obține o pompă, nu vă îngrijorați. Există și alte mijloace de a scurge apa din piscină. Una dintre acestea este metoda Suction.

Pentru a face acest lucru, tot ce aveți nevoie este un furtun lung. Găsiți cea mai apropiată scurgere pentru a scăpa de apă, cu un capăt al furtunului în piscină și celălalt capăt la scurgere.

Apoi aspirați aerul din furtun pentru a pune apa în mișcare. Fiți atenți când faceți acest lucru, astfel încât să nu absorbiți nimic din apa din piscină.

Pasul 2 – Scapa de toate accesoriile

Dacă vă place să vă distrați în piscină sau aveți copii care se joacă acolo. Este posibil să aveți mai multe accesorii în și în jurul piscinei.

Începeți să scoateți dispozitivele de plutire, precum și jucăriile din piscină. Puteți face acest lucru în timp ce apa se scurge.

Orice lucru care nu este conectat la cadru trebuie îndepărtat. Lucruri precum admisia de retur, alarmele și luminile ar trebui îndepărtate.


Citeste si:


Pasul 3 – Scoateți și curățați sistemul de filtrare

merita produsele de desfundare a canalizarii
merita produsele de desfundare a canalizarii

În acest moment, trebuie să fi avut aproape toată apa din piscină. Când ieșirile și intrările de filtrare sunt vizibile, următorul lucru este să scoți pompa de filtrare. Apoi curățați resturile din coșul pompei.

Să presupunem că sistemul dvs. de filtrare are un skimmer instalat împreună cu el. Va trebui să demontați și asta.

Dacă l-ați configurat singur, dezasamblarea nu ar trebui să fie o problemă. Cu toate acestea, puteți vedea videoclipuri online pentru a vedea cum să procedați în acest sens.

Curățați, uscați și ambalați sistemul de filtrare și asigurați-vă că îl depozitați într-un loc uscat.

Pasul 4 – Demontați cadrul

Pasul poate părea confuz la început, văzând structura uriașă din fața ta.

Cu toate acestea, ceea ce trebuie să faceți este să țineți cont de modul în care sunt asamblate piesele. Puteți verifica manualul produsului pentru acest lucru.

Majoritatea piscinelor supraterane vin de obicei cu o structură de cadru metalic. În acest pas, veți afla cum să procedați la dezasamblarea piscinei cu cadru metalic.

Scoateți capacele care acoperă stâlpii care țin pereții piscinei în poziție verticală. Ar trebui să vedeți acum șuruburile care țin toate piesele împreună.

Deșurubați-le cu o șurubelniță. Acest lucru poate dura ceva timp; asigurați-vă că scoateți toate șuruburile și le împachetați într-o cutie.

Verificați integritatea căptușelii piscinei ; dacă este reutilizabil, poate doriți să-l împachetați. Desprindeți benzile care îl țin în sus, pliați-l și împachetați-l departe de lumina soarelui.

Pasul 5 – Desprindeți și rulați peretele

Detach and roll up the wall

După ce ați demontat cadrul și pliați vinilul, rămâneți cu peretele.

Verificați dacă părțile laterale metalice sunt recuperabile; dacă sunt, ar trebui să-l deșurubați și să-l rulați.

Le puteți elimina dacă sunt prea ruginite. Doar tăiați-le în bucăți mai mici cu tăietoare de metal rezistente.

Pasul 6 – Ambalați și depozitați echipamentul

Dacă aveți în vedere să reutilizați sau să vindeți oricare dintre componente, atunci trebuie să le depozitați corespunzător.

Ar trebui să aveți cutii și pungi la îndemână pentru a depozita piesele. De asemenea, ar trebui să notați fiecare articol pe care l-ați stocat.

Acest lucru ar facilita despachetarea în viitor. Păstrați echipamentul într-un loc cald.

Întrebări frecvente

1. Este greu să demontați o piscină supraterană?

În mod ideal, dacă abordați sarcina în mod corect, cu instrumentele potrivite, ar trebui să fie destul de ușor.

Pașii din ghid vă vor ajuta să realizați acest lucru cât mai rapid și fără probleme posibil.

2. Cât timp durează demontarea unei piscine supraterane?

Vă poate dura aproximativ trei zile pentru a finaliza sarcina. Cu toate acestea, acest timp poate fi mai scurt dacă este o piscină mică sau aveți mult timp liber pe mâini.

Făcând acest lucru în weekend, vă va oferi timpul de care aveți nevoie pentru a o face mai repede.

Concluzie

Dărâmarea unei piscine supraterane poate părea o sarcină dificilă. Cu toate acestea, este destul de ușor dacă știi cum să o faci.

Avem clar pașii pe care trebuie să-i luați pentru a vă demonta piscina.

Cu toate acestea, ați putea întreba dacă puteți vinde o piscină supraterană? Este posibil să-ți vinzi piscina dacă este bine folosită și în stare bună.

Puteți pune un anunț pentru el sau pur și simplu îl puteți vinde unui vecin interesat.

Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.