Apartamentele mici au mai multe avantaje, deoarece sunt prietenoase cu buzunar și necesită mai puțină întreținere. Din păcate, cu privilegii, există și câteva concepții greșite. Sunt greu de decorat, mobilat și dezordonat.

A trăi într-un apartament mic este considerat un stil de viață simplu. Deși nu este adevărat, cu siguranță vă puteți decora apartamentul elegant. O casă înfățișează culorile personalității tale.

image - How to Decorate Small Apartment- Tips to Decorate Small House
Cum să decorezi un apartament mic – Sfaturi pentru a decora o casă mică

Locuiești într-o garsonieră sau într-un loc mai minimalist, fiecare colț al casei tale este judecat după lentila ochilor persoanelor care o vizitează. Într-un loc mic, nu poți ascunde nimic de oaspeții tăi.

De la culoare, mobilier sau decor, totul joacă un rol semnificativ în îmbunătățirea stilului și frumuseții locului dvs.

Dacă îți dorești un trai confortabil și o perspectivă elegantă pentru casa ta, acest articol este pentru tine. Prin acest articol, veți obține cele mai importante sfaturi despre cum să decorați apartamentele mici.

  • Selectarea culorilor

Primul și cel mai important lucru este tema de culoare a casei tale. Tema de culoare creează un mare impact asupra încăperilor mici sau mari.

Dacă alegeți culori deschise, camera dvs. va părea mai mare. În timp ce culorile mai închise au tendința de a face spațiul mai mic pentru ochi.

Puteți folosi trei palete de culori pentru a crea o temă. Clasificați nuanțele în funcție de zonă și lucruri. Pictați pereții cu cea mai ușoară foaie.

Decorarea pereților, decorarea camerei, draperiile și alte detalii ar trebui să aibă o culoare puțin mai închisă decât pereții. Dacă doriți să adăugați mai multe culori în camera dvs., atunci alegeți mobilier de nuanță mai închisă.


Citeste si:


  • Investește în cea mai bună mobilă

Indiferent dacă locuiți într-o casă mică sau mare, mobilierul elegant îi dă viață. Pentru spatii mai mici, ar trebui sa ai mobilier elegant si polivalent. Mergi cu abordarea minimalistă. Cumpărați mobilier care este o necesitate și se potrivește cel mai bine în camerele dvs.

Mobilierul este o investiție pe termen lung. Asigurați-vă că vă cheltuiți banii pe lucruri demne. Dacă locuiți în Marea Britanie, puteți beneficia de codul de reducere Charles Bentley în Marea Britanie pentru a cumpăra produse pentru casă de înaltă calitate.

Mobilierul ar trebui să fie și polivalent, va fi de ajutor și va consuma mai puțin spațiu. Așa cum un otoman gol funcționează ca masă și depozitare, un pat rulat funcționează atât pentru pat, cât și pentru canapea.

  • Linia de diferențiere

Un concept de living deschis este considerat cel mai bun pentru locurile mici, dar cu timpul fiecare colț al casei își pierde definiția. Pentru a vă salva locul dintr-un aspect dezordonat, trebuie să trasați linii între zone. Linia se bazează pe tema de culoare și pe scopul spațiului respectiv.

Fiecare colț al casei trebuie să aibă o temă și un scop. Suportul pentru pantofi trebuie să fie aproape de intrarea principală, iar zona de luat masa trebuie să fie aproape de bucătărie. Lucruri similare așezate împreună dau un aspect ferm și decent.

Dacă ai un hobby, nu uita să creezi o scânteie cu el. Casa unui pictor a unui pictor este incompletă fără arta sa atârnată pe perete. Adaugă puțină frumusețe a naturii cu plante de interior care acționează ca o limită pentru diferite zone.

  • Idei de depozitare verticală

Instalarea de rafturi sau rafturi verticale într-o cameră consumă mai puțin spațiu. Depozitarea verticală arată mai frumos în casele cu acoperișuri mai înalte.

  • Utilizați inteligent spațiile goale

Cel mai bun mod de a decora o casă mică este să utilizați cea mai mare parte a spațiului acesteia. Află spațiile goale din casa ta. Orice perete sau colț al casei poate deveni un schimbător de joc pentru tine.

Puteți umple spațiul mort cu culori și obiecte utile. Adăugați coșuri deasupra frigiderului pentru cele mai puțin utilizabile. Adăugați plante de interior la colțurile camerelor. Instalați rafturi mici pe pereții goli pentru cărți.

  • Inspirații în magazin sau online

Nu trebuie să faci lucrurile la întâmplare, mai degrabă te hotărăști. Ar trebui să știi cum îți dorești decorarea casei tale și să te inspiri din modelele de camere din magazin sau din pozele online. Dacă vă puteți imagina o imagine de bază în mintea dvs., atunci puteți lucra cu ușurință la ea.

  • Adăugați mai multe oglinzi

Oglinzile creează iluzia unui spațiu mai mare. Cu cât veți instala mai multe oglinzi, va da o atmosferă naturală deschisă.

  • Aprinde-l

Indiferent de stratul în care luminile sunt precum lămpi de podea, lumini de birou, lumini de perete sau candelabre, fulgerele vă fac locul să pară mai mare și mai spațios.

  • Rămâi cu tema

Oamenii te vor sfătui adesea să folosești culori deschise în casa ta pentru a crea iluzia unei suprafețe mai mari. Este corect, dar pentru un aspect elegant, întreaga configurație ar trebui să se complimenteze reciproc.

Cu vopsea de perete în ton deschis, ar trebui să aveți decorațiuni și mobilier de perete de culoare similară.

Sau într-un alt scenariu, dacă alegi o temă mai întunecată pentru camera ta, totul, de la piesele de decor până la culori, ar trebui să completeze această temă dramatică.

Verdictul final

Sfaturile de mai sus vor face apartamentul tău mic să arate elegant și stilat. Cu toate acestea, pentru întreținerea casei tale, ar trebui să faci o rutină de dezordine bianuală.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.