Proprietarii de case nu ar trebui să trateze niciodată cumpărarea de garduri ca pe o achiziție impulsionată. Un nou gard de vinil va schimba aspectul proprietății, așa că este important să faceți totul corect, de la alegerea celui mai bun stil de gard până la găsirea unui antreprenor de încredere.

image - How to Go About Buying and Building a Vinyl Fence
Cum să cumpărați și să construiți un gard de vinil

Înainte de a lua orice decizie finală, citiți mai departe pentru a afla cum să cumpărați și să construiți un gard de vinil.

Ce să cauți într-un gard de vinil

Aproape toată lumea a văzut garduri de vinil galbene, crăpate sau deteriorate la un moment dat.

Mulți proprietari de case presupun că este normal ca materialul să se comporte în acest fel, când, în realitate, îngălbenirea, crăparea și fragilitatea sunt de obicei rezultatul unor alegeri slabe ale materialelor.

Nu toate vinilurile sunt create la fel, așa că asigurați-vă că stâlpii și panourile de gard sunt fabricate din materiale de înaltă calitate. Iată câteva lucruri de căutat atunci când cumpărați un gard de vinil :

 • Virgin în loc de vinil reciclat
 • Inhibitori UV pentru a preveni îngălbenirea din cauza daunelor solare
 • Stabilizatori pentru a împiedica lăsarea sau topirea vinilului
 • Ingrediente de vinil de calitate profesională

Gardurile de vinil de înaltă calitate prezintă, de asemenea, armături interioare, adesea sub formă de pichete și șine inferioare armate cu oțel galvanizat sau aluminiu.

Pereții trebuie să fie suficient de groși pentru a găzdui armăturile din oțel, iar gardul ar trebui să aibă feronerie și șine de înaltă calitate, care sunt direcționate în loc în loc să fie lipite sau înșurubate.


Citeste si:


Considerații de proiectare

Gardurile din vinil sunt disponibile în multe forme, dimensiuni și culori. Alegerea este în cele din urmă la latitudinea proprietarului casei, dar este întotdeauna înțelept să luați în considerare utilizarea prevăzută înainte de a decide asupra unui design de gard.

Pentru gardurile de confidențialitate și securitate, panourile cu limbă și caneluri sau solide au cel mai mult sens. Dacă scopul principal este de a îmbunătăți atractivitatea bordurilor, un gard scurt, tradițional alb, cu capace ornamentate pentru stâlpi, poate fi o potrivire mai bună.

Cum să construiești un gard de vinil

Construirea unui gard este mai dificilă decât poate crede cei neinițiați. Cel mai bine este să lăsați munca profesioniștilor, caz în care tot ce trebuie să facă proprietarii este să aleagă un antreprenor, să solicite o estimare, să semneze contractul, să scoată un permis și să lase profesioniștii să se ocupe de restul.

Când sosesc antreprenorii, aceștia vor urma câteva variante ale acestor pași:

 • Marcarea viitoarei linii de gard
 • Săpat gropi pentru stâlpi
 • Montarea stâlpilor de gard
 • Asamblarea panourilor
 • Instalarea panourilor și feroneriei
 • Instalarea portilor
 • Montarea capacelor de capăt
 • Curăță

Când antreprenorii își termină munca, care durează de obicei între una și trei zile, proprietarii de case vor avea un gard nou frumos de vinil care îi așteaptă când se întorc.

Aveți grijă de gardul de vinil clătindu-l periodic cu un furtun de grădină și tratând petele cu un detergent ușor, iar acesta ar trebui să continue să arate cel mai bine în anii următori.

Este vinilul cel mai bun material pentru garduri?

Nu există un material de gard care să fie cel mai bun pentru fiecare situație. Totuși, proprietarii de case care aleg garduri de vinil de înaltă calitate vor putea profita de o serie de avantaje.

Gardurile de vinil sunt puternice, durabile, versatile și surprinzător de accesibile. În plus, necesită foarte puțină întreținere în comparație cu majoritatea tipurilor de garduri.

Cel mai bun mod de a instala un gard de vinil: apelați un profesionist

Nu sunteți sigur exact ce tip de gard se va potrivi cel mai bine proprietății? Sunați pentru a vorbi cu un expert în garduri care îi poate ajuta pe viitorii clienți să aleagă dintre diferitele materiale și stiluri disponibile și să solicite o estimare pentru lucrare.

Asta este tot ceea ce este nevoie pentru a începe pe calea către o mai bună atracție, confidențialitate și liniște sufletească.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.