Ești în căutarea unei case noi? Dacă da, probabil că simțiți un amestec de entuziasm și anxietate. Este cu siguranță o perioadă interesantă, dar poate fi și descurajantă, mai ales dacă este prima dată când cumpărați o casă.

Nu vă faceți griji, suntem aici pentru a vă ajuta! În această postare pe blog, vă vom ghida prin procesul de cumpărare a unei case, de la început până la sfârșit. Vom acoperi totul, de la găsirea creditorului potrivit până la încheierea vânzării.

image - How to Buy a Home: Tips for First-Time Homebuyers - The Ultimate Guide
Cum să cumpărați o casă: Sfaturi pentru cei care cumpără pentru prima dată o casă – Ghidul final

Dacă sunteți în căutarea unei locuințe noi sau a unei construcții noi în Newtown, PA sau căutați o casă mare pentru o familie numeroasă sau ceva mai modest, noi vă oferim.

Așadar, fie că sunteți la început, fie că sunteți aproape gata să închideți, acest ghid vă va învăța tot ce trebuie să știți despre cumpărarea unei case.

Indiferent dacă sunteți în căutarea unei oază suburbane sau a unei construcții noi, mai asemănătoare orașului, în Newtown, PA . Vă avem acoperit. Așadar, aruncați o privire și vedeți ce vă atrage atenția!

Găsirea creditorului potrivit

Unul dintre cei mai importanți pași în cumpărarea unei case este găsirea creditorului potrivit. Veți dori să lucrați cu un creditor care vă poate ajuta să obțineți aprobarea pentru un credit ipotecar și care are experiență de lucru cu cumpărătorii de case pentru prima dată.

Există o mulțime de creditori acolo, așa că este important să faci cercetări și să găsești unul potrivit pentru tine.

Procesele ipotecare

Odată ce ați găsit un creditor, este timpul să începeți procesul ipotecar. Acest lucru poate fi un pic descurajantă, dar nu vă faceți griji – creditorul vă va ghida prin toate pas cu pas. Primul pas este de obicei să obțineți pre-aprobarea pentru un credit ipotecar.

Aceasta înseamnă că creditorul tău va analiza situația ta financiară și va vedea dacă ești eligibil pentru un credit ipotecar. Odată ce sunteți pre-aprobat, veți putea începe să căutați case.


Citeste si:


The House Hunts

Odată ce sunteți pre-aprobat, este timpul să începeți vânătoarea casei! Acest lucru poate fi foarte distractiv, dar este important să rămâneți realiști în ceea ce privește bugetul dvs.

Nu te îndrăgosti de o casă care iese din gama ta de preț, vei ajunge doar să fii dezamăgit. În schimb, concentrează-te pe casele care se încadrează în bugetul tău și care se potrivesc nevoilor tale.

Făcând o ofertă

Odată ce ai găsit casa perfectă, este timpul să faci o ofertă. Acesta poate fi un proces deranjant, dar nu vă faceți griji, creditorul dvs. va fi acolo pentru a vă ajuta.

Va trebui să găsiți un preț de achiziție și să vă asigurați că aveți o scrisoare de preaprobare ipotecară în mână.

Inspecția la domiciliu

Odată ce oferta dvs. a fost acceptată, este timpul pentru inspecția la domiciliu. Acesta este un pas important în proces și este șansa dvs. de a verifica proprietatea și de a vă asigura că este în stare bună. Dacă există probleme cu casa , acum este momentul să le rezolvi.

Procesul de Închidere

Odată ce ați trecut de inspecția la domiciliu, este timpul să închideți vânzarea. Acest lucru poate fi puțin tulburător, dar, din nou, împrumutătorul dvs. va fi acolo pentru a vă ajuta. Va trebui să semnați o mulțime de documente și să vă asigurați că aveți toate fondurile necesare în ordine.

Încheierea

Achiziționarea unei case poate fi un proces descurajant, dar dacă o faci pas cu pas, vei putea cumpăra casa visurilor tale.

Nu uitați să rămâneți realiști în ceea ce privește bugetul dvs. și să lucrați cu un creditor de renume. Sperăm că acest ghid a fost de ajutor!

Sunt multe informații, dar acum știi tot ce trebuie să știi despre cumpărarea unei case. Deci ce mai aștepți? Începeți azi vânătoarea de case!


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.