Designul interior este fascinant. Combină simțul frumuseții cu aplicarea practică. Desigur, ați dori să împărtășiți această fascinație. Un blog web este un loc minunat pentru a colecta toate ideile impresionante și creativitatea.

Înainte de a începe un blog, va trebui să înveți despre designul interior înainte de a împărtăși perspective și idei. Este posibil să aveți nevoie de ajutor de la un serviciu de redactare a lucrărilor de cercetare a colegiului în acest scop. Chiar dacă încă înveți design interior, blogul tău poate fi interesant pentru mulți oameni.

image - How to Create a Successful Interior Design Blog
Cum să creezi un blog de design interior de succes

Alegeți motivul blogului dvs

În primul rând, trebuie să răspunzi la întrebarea: De ce creez blogul? Vrei să-ți împărtășești ideile despre design interior? Vrei să scrii recenzii și știri din lumea modei de interior? Doriți să publicați conținut educațional?

Mesajul blogului tău este important. Acesta va servi drept fundal pentru toate postările viitoare și va ajuta motivația să continue. Tratează-ți blogul ca pe un animal de companie digital – va necesita întotdeauna atenție.

Alegeți un set de subiecte

Când ai ales de ce începi un blog, trebuie să te decizi ce să scrii în acest blog. Alegeți un set de subiecte, de la trei la cinci, și concentrați-vă numai asupra lor. Dacă mesajul tău este prea larg, tu și publicul tău veți fi confuzi.

De exemplu, vă puteți concentra pe combinații de culori, interior pentru camere de zi și piese de mobilier rafinate. Asta ar trebui să fie. Nu scrieți despre camere de îngrijire, bucătării sau rafturi de cărți.

Subiectele stabilite vor crea un sentiment de familiaritate pentru publicul dvs. Pentru tine, ca autor al blogului, ar fi mai ușor să planifici conținutul și să postezi în mod regulat. După ce vă finalizați scopul și subiectele, este timpul să vă lansați blogul.

Alegeți un nume de domeniu și găzduire

Un nume de domeniu este cartea de vizită a blogului tău. Ar trebui să fie unic, atrăgător și memorabil. Cea mai simplă abordare este să vă scrieți numele și să adăugați „design” sau „interioare”. De asemenea, puteți utiliza scopul blogului dvs. ca centru al numelui de domeniu.

După ce ai încredere în numele domeniului, este timpul să alegi să găzduiești. În cele din urmă, aveți două opțiuni posibile: găzduire gratuită și auto-găzduire.

Găzduirea gratuită vine cu câteva soluții gata. Puteți alege un design din mai multe variante gata. Există și pluginuri suplimentare. Puteți personaliza aspectul blogului fără cunoștințe speciale de codare.

În același timp, găzduirea gratuită vine cu anumite dezavantaje: nu vei avea voie să postezi reclame suplimentare, de multe ori design-urile bune vor fi pentru plată, șabloanele gratuite pot să nu corespundă cerințelor tale.

Prin urmare, găzduirea gratuită se potrivește dacă faci un blog non-comercial sau încerci să-l faci mai personal decât industrial. Există câteva servicii care pot oferi o bună găzduire gratuită pentru blogul dvs.:

  • Wix
  • WordPress
  • Tumblr
  • Blogger

Dacă aveți de gând să vă autogăzduiți blogul, atunci ar trebui să fiți pregătit pentru provocările viitoare. Va trebui să cumpărați un nume de domeniu și să îl actualizați constant. În plus, va trebui să plătiți pentru chiria serverului.

Această opțiune poate părea costisitoare. Totuși, în final, vei primi spațiul tău personal pe internet. Tu vei fi cel care face regulile și câștigă toate profiturile.

Self-hosting este o alegere optimă pentru reclamele afacerii sau serviciilor dvs. de design interior.

image - Create a Content Plan

Creați un plan de conținut

Fiecare tip de blog: personal, comercial sau educațional, necesită un plan de conținut. Vă va ajuta să vă concentrați pe calitatea conținutului și să vă actualizați blogul în mod regulat. Consecvența în postare este cheia succesului blogului tău.

Rezolvă o problemă

Când vine vorba de design interior, oamenii se simt adesea confuzi. Ei nu știu cum să-și facă spațiul de locuit să arate bine. Sau chiar ce este un spațiu de locuit arătos în primul rând? Nu trebuie să cauți soluții concrete la probleme. Încercați să oferiți sfaturi generale pentru crearea de interior confortabil. Cu siguranță va atrage publicul.

Calmează o frică

Acest tip de postare pe blog este o oportunitate de aur pentru auto-promovare. De obicei, oamenilor le este frică să cheltuiască bani pe designeri de interior nedemni de încredere. Vă puteți împărtăși portofoliul sau conceptele pe blog și vă puteți construi o reputație ca specialist calificat.

Este o provocare să construiești un blog consecvent numai pe aceste tipuri de postări. Cu toate acestea, este o șansă bună pentru monetizarea blogului dvs.

Învață ceva

Oamenilor le place să facă singuri ceva pentru casele lor. Puteți oferi sfaturi și ghiduri utile despre cum să potriviți culorile, ce fel de mobilier să alegeți sau ce piese de decorațiuni sunt cele mai bune pentru anumite spații.

Nu trebuie să scrieți un curs cu drepturi depline despre design interior pe blogul dvs. Cu toate acestea, publicul dumneavoastră va aprecia modul în care cunoștințele despre design interior pot fi aplicate în viața de zi cu zi.

Distra

Postările de pe blog nu ar trebui să conțină numai terminologia și faptele de design. Distrează-te cu o emisiune tv prostească, ridiculizează un catalog din trecut, fă ceva amuzant în general. Poate că nu este punctul central al blogului tău, dar un stil de scriere mai plin de viață îi va face pe noii veniți să rămână cu tine mai mult timp.

Continua sa inveti

Indiferent de nivelul de competență în design interior, ar trebui să continuați să exersați și să învățați. Există întotdeauna tehnici noi de stăpânit și idei noi de creat. Puteți împărtăși urmărirea progresului dvs. și pe blogul dvs.

Această abordare te va menține motivat și va arăta publicului tău că ești o persoană cu adevărat dedicată. Rafinarea aspectului blogului tău este un plus major pentru a rămâne interesant și relevant.

Cuvinte finale

Blog despre design interior, ca și designul în sine, este o combinație de calcul și pasiune. Asigurați-vă că ambele părți ale blogului dvs. strălucesc. Indiferent de tipul de blog pe care îl creezi, comercial sau personal, dacă depui efortul tău în el, blogul va avea succes.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.