Beneficiile antrenamentului sunt nesfârșite. Cu toate acestea, lipsa spațiului ideal de lucru este printre cele mai mari limitări pentru majoritatea oamenilor care au nevoie să facă mișcare și să se pună în formă.

În plus, nu mulți oameni găsesc suficient timp pentru a face naveta la sală și înapoi. Din acest motiv și din multe alte motive, o sală de sport de acasă poate fi o motivație excelentă pentru antrenament.

Ei bine, crearea unei săli de sport de acasă funcționale, sigure și cu aspect excelent poate fi o sarcină grea. Dar nu este o mare problemă dacă aveți îndrumări adecvate. Citiți mai departe pentru a descoperi câteva sfaturi despre cum să creați o sală de sport grozavă.

image - How to Create a Great-Looking Home Gym
Cum să creezi o sală de sport grozavă

Găsiți un spațiu potrivit în casa dvs

Cel mai esențial lucru de făcut atunci când creați sala de sport perfectă de acasă este să alegeți locul potrivit pentru a o instala. În timp ce majoritatea oamenilor își folosesc garajele, poți folosi dormitorul nefolosit din casă sau pur și simplu poți transforma subsolul în refugiul tău de antrenament. Bill Bradley, de la Men’s Journal,recomandă să alegeți cea mai mare cameră din casa dumneavoastră.

Vrei suficient spațiu pentru a-ți efectua mișcările fără să te lovești de lucruri sau să spargi lucruri. O cameră spațioasă este mai sigură și mult mai plină de satisfacții atunci când creați o sală de sport acasă. În plus, munca pe care o depui în transformarea locului contează cu adevărat.

Aveți o listă cu articolele de care aveți nevoie?

Cu obiectivele definite, puteți enumera cu ușurință lucrurile de care aveți nevoie pentru a ajunge acolo. Dacă sunteți mai interesat de antrenamentele cu vâslele , ciclismul și alergarea, veți avea nevoie de un aparat de vâsle, de o bicicletă de exerciții și de o bandă de alergare , de exemplu.

De asemenea, ar trebui să includeți câteva lucruri care sunt menite să facă locul arătos. O sală plictisitoare vă va răpi motivația de a vă antrena și de a vă atinge obiectivele stabilite.

Dacă aveți o familie, luați în considerare și nevoile acestora. De asemenea, ar trebui să vă amintiți să respectați un buget, astfel încât să nu cheltuiți în exces. Unele dintre lucrurile de bază de care veți avea nevoie pot include echipamente de gimnastică, protecția podelei, corpuri de iluminat, o oglindă de perete spațioasă și așa mai departe.

Puteți începe prin a obține ceva pentru podea. Covorașele de gimnastică asigură-te că echipamentul tău nu se răstoarnă peste locul când le folosești. De asemenea, vă protejează podeaua de deteriorare.


Citeste si:


Prioritizează elementele indispensabile atunci când faci cumpărături

Acum că ai o listă cuprinzătoare de cerințe, începe cu lucrurile care compun sala ta. Inclusiv crearea unei săli de sport de grădină, veți găsi o mulțime de idei de amenajare a sălii de gimnastică DIY, dacă vă interesează să priviți.

Pentru a-ți reduce bugetul, ai putea opta pentru echipamente de gimnastică uzate. Sunt mai ieftine și totuși eficiente. Făcând acest lucru, veți economisi câțiva dolari pe care i-ați putea folosi pentru a adăuga personalitate sălii dvs. și pentru a o face și mai frumoasă.

Aranjați-vă echipamentul într-un mod clasic

Aranjarea sistematică a echipamentului și echipamentului vă va ajuta să proiectați o sală de sport cu aspect excelent. În cele mai multe cazuri, nu le veți fixa permanent pe pereți. Aceasta înseamnă că va trebui doar să fii creativ cu privire la modul în care echipamentul tău va fi fixat de fiecare dată când le vei folosi.

Personalizați-vă spațiul

Un spațiu de antrenament personalizat vă poate ajuta să vă mențineți motivat în timp ce vă antrenați în sala de sport de acasă. Puteți începe cu un strat proaspăt de vopsea. Lucrările de artă sau imaginile de fundal pot, de asemenea, să facă acest lucru.

Dacă te interesează, ia niște plante vii și așează-le la colțuri. În cele din urmă, un sistem muzical bun poate face locul mai atractiv. Faceți câteva cercetări și obțineți liste de redare de antrenament care vă mențin sesiunile de antrenament motivate.

Alegerea pantofilor și a îmbrăcămintei perfecte

Odată ce ai pregătit designul și echipamentul spațiului, este timpul să-ți iei echipamentul de antrenament. Adidașii de gimnastică sunt un must-have în trusa de antrenament de acasă. Daca vrei sa faci miscare in siguranta si confortabil, vei avea nevoie de mai multe perechi de adidasi de calitate.

În acest sens, adidasii superstar Golden Goose oferă o gamă largă de modele din care să alegi. Atunci când alegeți adidașii perfecți, câteva caracteristici de luat în considerare includ:

  • Mărime și potrivire
  • Proiecta
  • Respirabilitate
  • Tip de talpă și suport pentru călcâi
  • Captuseala interioara
  • Prindere mare

Desigur, îmbrăcămintea ideală pentru antrenament va varia de la o persoană la alta. Unii iubesc pantalonii scurți, în timp ce alții preferă pantalonii de yoga, pantalonii scurți sau pantalonii de trening. Cămășile pot fi fără mâneci sau cu mâneci lungi, dar halterofilii tind să prefere bărbații.

A fi în formă este una dintre cele mai bune alegeri pe care le vei face vreodată în viață. Dacă ai de gând să actualizezi această alegere, o sală de sport de acasă care te motivează să te antrenezi este esențială. Urmați sfaturile din această piesă pentru a avea o sală de sport de acasă cu aspect grozav.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.