Mișcarea casei mici a devenit populară în jurul anului 2018 și, de atunci, a câștigat avânt. Pandemia și perioada lungă de izolare i-au făcut pe oameni să realizeze ce este necesar pentru ca cineva să fie fericit.

Oamenii din vest încearcă în mod constant să-și reducă amprenta pentru a duce o viață mai conștientă de mediu. Mulți nu vor să investească într-o casă masivă și să plătească ipoteca pentru următorii douăzeci de ani și ceva.

image - How to Successfully Build a Tiny House
Cum să construiești cu succes o casă mică

Prin urmare, ei optează pentru o casă minusculă care se ocupă de nevoile lor primare. Acum, ați văzut frumoasele imagini cu case mici pe Instagram și doriți să explorați mai multe. Te întrebi dacă poți să construiești singur o casă mică și să pornești la drum; ei bine, este posibil.

Continuați să citiți acest articol pentru a afla mai multe despre procesul pas cu pas de construire a unei case mici.

Planul

În primul rând, trebuie să ai un plan. Fără un aspect al casei tale, pur și simplu nu poți merge mai departe. Spre deosebire de o casă de dimensiuni obișnuite, un plan de casă mică nu va fi atât de complicat; dar este totuși un plan de casă.

Dacă simți că designul nu este punctul tău forte, poți oricând să te consulți cu un prieten sau un designer profesionist pentru a te ajuta cu aspectul.

  • În această etapă, înainte de a-ți proiecta casa micuță, trebuie să stabilești dacă vrei să călătorești pe drum cu casa ta micuță sau să o așezi pe o proprietate. Dacă decideți să păstrați casa pe o bucată de pământ, puteți proiecta o terasă sau o grădină în aer liber în jurul casei dvs. Dar dacă încerci să construiești o casă care să poată fi mutată dintr-un loc în altul, trebuie să faci designul mai compact fără a ocupa mult spațiu.
  • În timpul proiectării, asigurați-vă că aveți în vedere materialul pe care îl veți folosi ca podele și pereți. Materialul va determina structura generală a casei tale mici. Puteți folosi lemn ușor și puternic, sau puteți folosi și containere de transport, așa cum fac mulți.

Citeste si:


Procesul de construire

Odată ce ai un plan concret cu privire la ceea ce vrei să faci, este timpul să începi să construiești casa. Mulți nu au timpul necesar pentru a construi o casă de la început până la sfârșit, dar asta nu înseamnă că nu ar trebui să fie lăsat să locuiască în casa lor minuscul visată.

Puteți angaja cu ușurință contractori pentru a vă transforma visul în realitate. Sau poate fi un efort de colaborare; poți să construiești singur o parte din casă și să angajezi oameni care să facă restul.

De exemplu, mulți au încredere în A&E Brothers Roofing pentru a-și realiza acoperișul de la început până la sfârșit. Construirea unui acoperiș perfect nu este o joacă de copii; este mai bine să ai încredere într-un expert.

Decor

Odată ce ai terminat structura casei tale, este timpul să decorezi la fel cum crezi de cuviință. Trebuie să vă amintiți întotdeauna motivul pentru a fi mic; este de a reduce posesiunea materială.

Prin urmare, nu-ți aglomera casa cu obiecte care nu adaugă valoare vieții tale. În schimb, adăugați mult spațiu de depozitare pentru a pune lucrurile în siguranță în spatele dulapului și pentru a avea un spațiu de locuit dezordonat.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.