Conținutul paginii

Să presupunem că doriți să montați noua bară de lumină LED, dar nu sunteți sigur cum; vă vom arăta cum. Instalarea este simplă, cu echipamentul și consumabilele potrivite.

Aceste linii directoare includ conectarea la luminile LED existente. Instalarea va varia în funcție de tipul de vehicul, sistemul de iluminat actual și metoda de cablare utilizată, dar aceste direcții ar trebui să vă ofere o idee bună despre ce să vă așteptați.

Există, de asemenea, instrucțiuni de montare a barei luminoase disponibile, care sunt organizate după forma suportului și vehicul.

Cum să conectați o bară de lumină LED

Barele luminoase moderne cu LED -uri sunt mai simplu de montat, cu cerințe de putere mai reduse și dimensiuni mai compacte decât modelele mai vechi de lumini cu halogen. Urmați acești patru pași simpli pentru a conecta cu ușurință o bară luminoasă acasă, cu ușurință.

Aplicați un releu în loc de un comutator simplu

În ciuda consumului de energie mai mic al LED-ului, utilizarea unui releu este totuși mai bună decât a rula puterea maximă printr-un simplu comutator.

Relaxarea este de obicei evaluată pentru a gestiona o sarcină mult mai mare decât comutatoarele pentru a nu se supraîncălzi sau a funcționa defectuos atunci când sunt utilizate.

De obicei, oferă, de asemenea, o cădere de tensiune mai mică și poate fi asociat cu un singur comutator de control pentru a vă permite să porniți și să stingiți simultan diferite lumini pentru a curăța sistemul.

Selectați o siguranță

Fuziunea dintre releul dumneavoastră și baterie va asigura, de asemenea, sistemul electric al vehiculului dumneavoastră în cazul în care apare ceva neprevăzut când luminile sunt aprinse.

O siguranță este ieftină, dar se va sacrifica înainte ca orice supratensiune să intre în lumini sau să se răspândească pe restul cablurilor camionului.

Asigurați-vă că selectați o siguranță cu amperajul potrivit pentru consumul de energie pentru lumini dacă este prea mare, nu va fi folosită dacă este necesar.


Citeste si:


Asigurați-vă că motivele dvs. sunt bune

Cel mai probabil, vei conecta transmisia de putere a barei de lumină LED direct la rețea, dar nu trebuie să folosești același terminal negativ al bateriei ca și bateria.

Puteți monta cablajul pe cadrul mașinii, cu condiția să ofere o legătură clară între circuitul dumneavoastră și metalul gol.

Înainte de a deveni permanent pentru a asigura o atingere solidă, doriți să testați acest teren cu un multimetru simplu.

Alegeți o comutare auxiliară

Un alt element important al cablarii unei bare de lumină este tipul de comutator pe care îl utilizați.

În mașină, puteți conecta un comutator aftermarket care vă declanșează releul. Puteți, de asemenea, să conectați cablajul pentru farurile pentru faza lungă ale vehiculului dvs. pentru o montare mai curată și să trimiteți putere la releu odată ce acestea sunt alimentate.

Din două motive, acest lucru este util: dacă luminile lungi sunt aprinse, este suficient de întuneric pentru a avea nevoie de bara dvs. luminoasă, iar la o mașină modernă, nu veți lăsa iluminarea să se aprindă neintenționat, cuprinzând contactul și oprind, astfel evitând descărcarea bateriei dumneavoastră.

Urmând acești pași, vei transforma protecția și plăcerea explorărilor tale nocturne, indiferent cât de departe te pot aduce de civilizație.

Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.