Ca orice altă afacere, conducerea unei companii de construcții poate fi destul de agitată.

Acest lucru se datorează nevoii de a fi atenți la detalii în fiecare proiect. Sperăm că acest articol vă oferă suficiente informații pentru a face totul mai ușor.

image - How to Run a Construction Company Successfully
Cum să conduci cu succes o companie de construcții

1. Mențineți cele mai bune practici de afaceri

Atunci când antreprenorii își propun să îmbunătățească eficiența și să-și mărească profiturile, una dintre cele mai frecvente probleme cu care se confruntă este să convină asupra a ceea ce este considerat cea mai bună practică din industrie.

La urma urmei, au deja configurat un sistem pe care îl cunosc și pe care îl percep că funcționează corect. Pentru a pune capăt acestei discuții, puteți utiliza orice sistem pe care îl alegeți.

Acest lucru este atâta timp cât sistemul include cunoștințe de bază despre sarcini și ajută fiecare angajat cu instrucțiuni pas cu pas. În acest fel, îl puteți folosi pentru a gestiona totul, de la contabilitate, planificare și facturare până la instruire și administrarea sarcinilor.

Când aveți un sistem bun, acesta vă permite să vă păstrați nivelul actual de succes. În plus, veți fi gata să scalați corespunzător când va veni timpul să vă extindeți.

Având un sistem în vigoare pentru achiziționarea de echipamente, alegerea echipamentelor uzate este o alegere rentabilă, vizitați surplus.net.

2. Înțelegeți structura organizației dvs. interne

După ce v-ați decis asupra unui sistem care urmează cele mai bune practici, veți dori să efectuați o analiză amănunțită a firmei dvs. Pentru a face acest lucru, puneți-vă următoarele întrebări:

  • Compania dumneavoastră este solidă financiar?
  • Obțineți mulți clienți repeta?
  • Aveți recomandări pentru clienți?
  • Care sunt părerile oamenilor despre compania dvs. și serviciul pentru clienți?
  • Care este rata de rotație a personalului la compania dumneavoastră?

Pentru a răspunde la aceste întrebări, încercați să vă revizuiți cărțile și să ascultați ce vorbesc oamenii despre firma dvs. online. În plus, veți aduna o mulțime de informații interacționând cu personalul și clienții.

Dacă există zone care trebuie îmbunătățite, concentrați-vă asupra lor înainte de a vă extinde prea mult compania.

De exemplu, plângerea dvs. numărul unu din partea consumatorilor poate fi că nu aveți personal care excelează în serviciul clienți . Ca atare, este posibil să doriți să încercați să angajați oameni care fac sau oferă suficientă pregătire pentru personalul dvs. actual.


Citeste si:


3. Fii întotdeauna disponibil pentru clienții tăi

În timpul orelor normale de lucru, potențialii dvs. consumatori doresc să vorbească cu o persoană reală și nu cu un robot. Înțeleg că a avea cineva să răspundă la telefon toată ziua este o întrebare mare, dar este vital dacă nu vrei să pierzi consumatori în fața concurenței tale.

Amintiți-vă, trimiterea apelurilor de afaceri pe telefonul mobil în timp ce sunteți în afara biroului este o tehnică pentru a ocoli acest lucru. Chiar dacă nu puteți ajunge la telefon, probabil că veți putea suna clientul înapoi mai repede decât vă puteți întoarce la birou.

Pentru a evita orice neînțelegeri, asigurați-vă că orele companiei dvs. sunt specificate clar pe cărțile de vizită, portal, site-urile de socializare, precum și adresa dvs. fizică.

În acest fel, dacă afacerea dvs. se închide la 5 seara, un client nu ar trebui să fie dezamăgit dacă nimeni nu răspunde la telefon la 20.00 În afara orelor de program, aș propune și configurarea automată a mesajelor de e-mail și rețelele sociale.

Un mesaj de bază care avertizează clienții că mesajul lor a fost primit și că vor fi contactați în 24 de ore este suficient pentru a-i menține fericiți.

4. Alegeți o asociație industrială la care să vă alăturați

Asociațiile precum Antreprenorii Generali Asociați sunt utile pentru mai mult decât doar crearea de rețele. Aceștia vă pot ajuta să dezvoltați abilități importante de afaceri, cum ar fi stabilirea cât să percepeți clienții și cum să scrieți un contract.

Ei sugerează, de asemenea, ce articole să folosească pentru anumite tipuri de locuri de muncă și unde să găsești sub-comerțuri sugerează Paul Leongas .

Lucrați la îmbunătățirea abilităților dvs. de marketing

Obținerea de noi clienți nu este singurul obiectiv al unei strategii de marketing de succes. Totul este să achiziționați contracte mai profitabile, păstrând totuși clienții actuali mulțumiți.

Astăzi, aceasta include o prezență online și comunicarea cu publicul țintă prin e-mail, rețele sociale și intrări pe blog.

Prin intermediul acestor platforme, le puteți arăta clienților potențiali cum compania dumneavoastră își abordează problemele.

Wind Up

Pentru a avea succes, concentrați-vă pe comercializarea afacerii dvs. la nivel local, spre deosebire de ceea ce fac întreprinderile online. Începeți prin a vă asigura că adresa, numărul de telefon și programul de lucru sunt accesibile și căutate online.

După aceasta, participați la reuniunile Camerei de Comerț sau răspundeți la întrebări într-un forum de ziare local pentru a conecta online și offline în cartierul dvs. De asemenea, nu vă speriați să investiți câțiva dolari pentru a vă face publicitate companiei pe site-uri de socializare precum Facebook.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.