Ori de câte ori mașinile de spălat sau uscătoarele se uzează, s-ar putea să vă simțiți obligat să acționați imediat și să cumpărați altele noi. Persoanele care locuiesc cu tineri înțeleg cum rămânerea fără aceste gadgeturi poate îngrămădi rufele.

Cu toate acestea, cumpărarea de noi mașini de spălat sau uscătoare implică faptul că aparatele învechite vor ocupa spațiu în casa ta.

image - How to Dispose of a Washer and Dryer
Cum să aruncați o mașină de spălat și uscător

Indiferent dacă faceți upgrade sau mașina dvs. este defectă, puteți scăpa de mașinile de spălat și uscătoare vechi în mai multe moduri ecologice, cum ar fi cele utilizate de EZ Grand Rapids Junk Removal | Ridicare mașină de spălat și uscător .

În anumite circumstanțe, este posibil să fiți în măsură să obțineți reduceri la achizițiile ulterioare. Luați în considerare următoarele metode de eliminare pentru a scăpa de setul dvs. de mașină de spălat și uscător;

Presupunând că uscătorul și mașina dvs. de spălat sunt funcționale, luați în considerare să le donați unei organizații caritabile locale. Organizațiile nonprofit care gestionează adăposturi pentru persoanele fără adăpost, magazine second-hand și case pentru persoane cu dizabilități ar putea avea nevoie de uscătoare și mașini de spălat. Unii pot chiar alege convenabil aceste dispozitive de acasă.


Citeste si:


Creați o reclamă locală

De asemenea, este o idee grozavă să postați despre dispozitivele dvs. vechi sau învechite pe grupurile de rețele sociale, în special pe paginile organizațiilor comunitare care oferă gratuit seturi de spălat și uscător, atâta timp cât acestea sunt într-o formă operațională excelentă.

Asigurați-vă că precizați dacă puteți livra aceste articole sau dacă altcineva trebuie să le ridice de la locația dvs. Este posibil să faceți acest lucru fără a contacta; puteți ridica aceste articole din veranda din față.

Angajați unitățile de reciclare din apropiere

Atâta timp cât aparatele dumneavoastră sunt în stare bună pentru donație, puteți contacta departamentul de stat pentru energie sau furnizorul local de energie electrică și apă. Întrebați dacă oferă programe de reciclare pentru mașinile de spălat.

Dacă o fac, stabiliți o oră de colectare sau aranjați când veți lăsa echipamentul. Mai bine, întrebați dacă rambursează consumatorii care achiziționează dispozitive eficiente din punct de vedere energetic și dacă vă calificați pentru programele lor de reduceri. În plus, întrebați despre procesul de înscriere la aceste programe.

Sunați la producătorul produsului

În calitate de consumator, puteți verifica dacă noul dumneavoastră producător de dispozitiv este un reciclator autorizat de aparate învechite. Dacă sunt acreditați, află dacă te pot reduce la noile achiziții în schimbul modelelor vechi. După aceea, aranjați cu producătorul să alegeți mașina veche atunci când renunțați la noua achiziție.

Fă o excursie la un depozit de fier vechi

Întinderea către curțile de fier vechi din locația dvs. vă poate scuti și de sarcina de a arunca mașina de spălat sau uscător. Multe părți ale aparatelor învechite sunt reciclabile și reutilizabile pentru a produce dispozitive noi. Programați o ridicare de la un reciclator local de fier vechi și certificat, iar acesta vă va ajuta să eliminați aparatele învechite.

Puneți setul de spălat și uscător pe bordură

Presupunând că niciuna dintre metodele de mai sus nu funcționează, luați în considerare să contactați reciclatorii municipali locali. Întrebați dacă pot ridica mașina de spălat și uscătorul învechite sau defecte de pe veranda dvs. Ca alternativă, găsiți cel mai apropiat loc de reciclare aprobat din regiunea dvs. și duceți aparatele acolo.

Contactați o companie de îndepărtare a gunoiului

Unele firme de îndepărtare a deșeurilor deșeuri pot elimina în mod responsabil deșeurile dvs. Și mai bine, pot recicla cantități substanțiale de gunoi fără a polua mediul, trimițând materiale periculoase la gropile de gunoi. Puteți să-i implicați și să întrebați dacă politicile lor de eliminare a deșeurilor sunt prietenoase cu mediul.

Semne ale unei mașini de spălat și uscător sparte

Folosiți acești indicatori pentru a determina dacă puteți arunca mașina de spălat sau uscător; se aplică numai dacă dispozitivele dumneavoastră au fost funcționale de cel puțin șase sau șapte ani.

  • Scurgerile minore sau substanțiale de apă arată că mașina de spălat sau uscătorul dvs. poate fi defecte
  • Zgomote puternice și sunetele de zgârieturi indică faptul că unele componente interne sunt slăbite și provoacă mai mult rău.
  • Când hainele nu se usucă, este un semn că uscătorul tău este defect; senzorii sau componentele sale de încălzire ar putea fi defecte
  • Dacă durata de spălare și uscare a mașinii dvs. este mai mare decât de obicei, atunci trebuie să fie actualizată
  • Consum excesiv de energie electrică. O creștere bruscă a facturilor de energie electrică ar putea fi rezultatul unei mașini de spălat și uscător defecte

Atunci când achiziționați aparate mai noi, eficiente din punct de vedere energetic și ecologice, are sens doar dacă le aruncați pe cele mai vechi în siguranță prin reciclatori acreditați.

De asemenea, merită remarcat faptul că numai reciclatorii profesioniști ar trebui să se ocupe de seturile de mașină de spălat și uscător produse înainte de 1972, deoarece pot conține mercur. În același timp, dispozitivele moderne pot încă transporta riscuri biologice mortale. Astfel, aruncați cu strictețe aparatele dvs. cu reciclatori calificați din localitatea dvs. sau donați-le pentru o cauză demnă.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.