Mobilierul de sufragerie se referă la mobilierul amplasat în sufragerie, acestea includ canapele, dulapuri TV, rafturi cu cărți, mese de capăt, măsuțe de cafea și așa mai departe.

Mobilierul din camera de zi este legat de valoarea întregii sufragerie, dacă este o potrivire bună, poate face camera de zi să arate atmosferă foarte naturală, dar, de asemenea, nu dă un sentiment de bruscă.

image - How to Arrange Living Room Furniture Set?
Cum să aranjezi setul de mobilier pentru sufragerie?

1. Selecția de mobilier pentru sufragerie

Consultați stilul de decorare a casei

În general, mobilierul de living este selectat în funcție de stilul de bază al casei. De exemplu, dacă stilul minimalist al mobilierului de sufragerie va încerca să aleagă o culoare mai simplă și mai naturală spre bine, astfel încât să nu pară deconectat de mediul în general, dar și mai capabil să scoată în evidență atmosfera și tonul de simplitate; și stilul de decor american al locuințelor este mai potrivit pentru așezarea mobilierului din lemn masiv de culoare închisă, astfel încât camera de zi să pară mai sălbatică și neîngrădită în același timp, cu un pic de stabilitate și greutate dacă doriți să decorați camera de zi în interior. stil rustic Atunci poti alege sa cumperi perdele florale sau tapet floral daca ti se pare ca este prea mare, poate vrei sa ia in considerare amplasarea unui set de canapea din lemn masiv din stofa florala, care poate crea si un stil rustic american puternic.


Citeste si:


În funcție de propriile lor nevoi de a alege

Selecția de mobilier de sufragerie trebuie să facă o listă, stilul nu poate fi determinat mai întâi, dar cel mai bine este să se determine obiectul.

Acest lucru poate evita cumpărătorul să vă recomande diverse bunuri atunci când nu știți cum să răspundeți, poate fi mutat accidental să-și cumpere propriul living nu are nevoie sau stilul nu se potrivește cu mobilierul, așa că invizibil a cheltuit o mulțime de bani irositi.

According to Their Own Needs to Choose

2. Cum să aranjezi mobilierul pentru sufragerie?

Așadar, cum îți așezi mobila de sufragerie astfel încât să își poată juca corect rolul? De fapt, atunci când plasați mobilierul din camera de zi ar trebui să fie asociat cu mobilierul împreună, astfel încât mobilierul să poată forma un rol reciproc, poate îmbunătăți considerabil utilizarea spațiului.

Amplasarea mobilierului de sufragerie de dimensiuni mici și mijlocii este mai delicată, deoarece amprenta la sol este mică, spațiul disponibil este destul de limitat, așa că cum să plasați pentru a folosi bine tot spațiul util?

How to Arrange Living Room Furniture?

Alegerea dimensiunii potrivite a mobilierului

În camera de zi, canapeaua și măsuța de cafea se poate spune că sunt cea mai importantă componentă, alegeți dimensiunea potrivită a canapelei și măsuța de cafea pot face aspectul general al interiorului mai perfect, dar și pentru a face casa să devină mai caldă și mai mult confortabil.

Dar pentru că mulți consumatori au lipsă de experiență în decorarea casei, astfel încât majoritatea oamenilor au puțină idee despre cunoștințele de mobilier, mulți oameni vor întreba, dimensiunea canapelei și a mesei de capăt ar trebui să urmeze ce principiu? Cum să alegem o masă de capăt, acest articol ne ajută să sortăm în detaliu care sunt cele mai bune mese de capăt

Decorarea cu o schemă bună de culori

Uneori, mobilierul este plasat într-un loc nepotrivit pentru a face casa să pară prea întunecată sau prea luminoasă dacă casa mică este prea luminoasă, aceasta va face camera de zi să pară mai compactă și mai îngustă, apoi puteți plasa câteva decorațiuni de culoare în jurul mobilierului. astfel încât să puteți îmbunătăți efectul vizual unic.

Un aspect bun al canapelei determină valoarea totală a camerei de zi

Dispunerea canapelei în formă de L este mai potrivită pentru amplasarea unei camere de zi mici, de exemplu, o cameră de zi mică cu o canapea în formă de L poate folosi mai mult spațiul, făcând o utilizare inteligentă a zonei colțului și permițând ca spațiul să fie utilizat cu înțelepciune. .

Acest aspect de canapele de colț este ideal pentru amenajarea elegantă a casei, puteți combina mai multe aranjamente de canapele, puteți muta sau schimba poziția, formând un nou aspect al canapelei, formând un stil de design diferit, astfel încât noul mediu de cameră să fie plin de posibilități infinite.

Dispunerea canapelei în formă de U este de fapt una dintre cele mai ideale modalități de amplasare a canapelelor, deoarece permite tuturor să stea împreună, reflectând ierarhia scaunelor și creând o atmosferă de familie mai primitoare și mai intimă.

Cu toate acestea, acest design tinde să ocupe o suprafață mai mare și este potrivit pentru familiile cu spații mari și populații mari. Poziția canapelei afectează și feng shui

Aranjarea mobilierului aferent împreună

De exemplu, dacă spatele fundalului canapelei este realizat într-un model de perete, puteți lua în considerare realizarea unui compartiment despărțitor între intrare și sufragerie; sau rafturi și frigider pentru gustări așezate împreună, astfel încât să fie mai convenabil să luați și să puneți alimente etc.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.