Un sistem de alarma este o protectie pentru casa sau afacerea ta. Poate fi mic și simplu, cu puține gadgeturi sau deloc, sau poate fi elaborat și complex cu tehnologie avansată.

Indiferent de complexitatea sistemului, trebuie să selectați o companie de monitorizare care poate oferi serviciul potrivit la prețul corect. Iată câțiva pași de bază pe care îi puteți lua dacă sunteți în căutarea unui furnizor de securitate și monitorizare a alarmelor la domiciliu

image - How to Select an Alarm System Monitoring Company
Cum să selectați o companie de monitorizare a sistemului de alarmă

Pasul 1: Stabiliți-vă nevoile

Determinați care sunt nevoile dvs. și faceți o listă cu ele. De exemplu, doriți servicii de bază de securitate la domiciliu? Doriți o estimare gratuită? Vrei să poți ține evidența casei tale în timpul vacanței?

Gândiți-vă la serviciile de care aveți nevoie, precum și la orice caracteristici suplimentare care v-ar fi de ajutor. Acest lucru vă va ajuta să vă concentrați pe anumite companii și vă va oferi o imagine mai clară a ceea ce căutați.

Pasul 2: Companii de cercetare

Cercetați companii care au birouri în zona dvs. Priviți tipurile de sisteme de securitate și alarmă pe care le vând, precum și taxele de monitorizare și servicii. Selectați companii care au evaluări de la Better Business Bureau (BBB) sau alte grupuri de protecție a consumatorilor.

Asigurați-vă că au experiență cu tipul de sistem pe care doriți să-l achiziționați și verificați dacă vând echipamente de la producători de renume, cum ar fi Interlogix, Honeywell, GE Security sau GE Interlogix. Dacă aveți timp, discutați cu clienții lor înainte de a lua o decizie.


Citeste si:


Pasul 3: Contactați mai multe companii de alarmă pentru mai multe informații

Puteți face acest lucru sunând la birourile lor sau prin e-mail. Spuneți-le despre nevoile dvs. și adresați-le întrebări despre produsele pe care le vând, astfel încât să puteți obține informații specifice și să decideți care vă pot oferi ceea ce aveți nevoie. În plus, cereți o ofertă gratuită înainte de a semna un contract.

Pasul 4: Contactați agenția de licențiere de stat

Aceste organizații oferă informații valoroase despre monitorizarea companiilor, precum și informații despre reclamațiile pe care le-au primit. De asemenea, vă pot spune dacă compania a fost autorizată și dacă au luat măsuri disciplinare împotriva lor.

Indiferent de informațiile pe care le obțineți de la o companie, este important să le cercetați înainte de a lua o decizie finală. În plus, Aflați de cât timp compania este în afaceri sau dacă este sau nu membră a vreunei asociații comerciale sau grupuri industriale (cum ar fi Better Business Bureau).

Pasul 5: Verificați referințele

După ce ați decis ce companie doriți să utilizați, contactați unii dintre clienții lor actuali. Discutați cu ei despre nivelul de serviciu pe care l-au primit și aflați dacă au fost mulțumiți de serviciile lor de monitorizare.

De asemenea, îi puteți întreba despre orice probleme pe care le-au avut cu sistemul lor de securitate la domiciliu. Asigurați-vă că înțelegeți tipul de serviciu primit de client, cum ar fi notificările la fața locului sau push.

Pasul 6: Selectați cea mai bună companie

Utilizați informațiile pe care le-ați colectat pentru a lua decizia finală. Asigurați-vă că este o companie de renume, cu servicii bune pentru clienți și recenzii pozitive. Dacă este posibil, alege o companie care are sucursale în zona ta.

Acest lucru vă va face mai ușor să obțineți serviciul de care aveți nevoie. Asigurați-vă că puneți o mulțime de întrebări și asigurați-vă că înțelegeți totul înainte de a semna un contract.

Pasul 7: Obțineți-o în scris

După ce ați făcut selecția și ați semnat un acord, solicitați o declarație detaliată a serviciilor, precum și o copie a politicilor și procedurilor lor de monitorizare. Asigurați-vă că totul este clar și că înțelegeți fiecare pas al procesului.

De asemenea, cereți un contract sau un acord de servicii care detaliază toate serviciile pe care le furnizează. Un contract vă protejează atât pe dvs., cât și pe afacerea dvs., așa că faceți-l specific nevoilor dvs. și monitorizați-l îndeaproape.

Pasul 8: Obțineți o garanție pentru echipamentul dvs

Toate companiile de renume vor oferi o garanție minimă de un an pentru produsele și serviciile lor, dar ar putea oferi și o acoperire mai cuprinzătoare.

Dacă aveți probleme cu echipamentul dvs. (cum ar fi senzori sparți sau serviciul de monitorizare defectuos), asigurați-vă că compania le remediază pentru a îndeplini standardele producătorului într-un interval de timp rezonabil.

Alegerea unei companii de securitate potrivită pentru dvs. este crucială. Dacă doriți să găsiți cel mai bun furnizor de securitate la domiciliu, acești pași vă vor ajuta să găsiți o companie de renume și de încredere. Așa că asigură-te că îți iei timp și faci puțină cercetare înainte de a lua o decizie. În acest fel, îți vei cunoaște drepturile și cum să exprimi o plângere dacă acestea nu sunt îndeplinite.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.