O modalitate bună de a începe acest proces este să te uiți și să te gândești la peretele din fața ta.

Ar trebui să mă gândesc să las peretele gol? Un perete gol va scoate în evidență decorul și mobilierul din camera dvs. și poate oferi odihnă ochiului dacă decorul camerei este prea ocupat.

image - How to Choose Great Wall Art for interior Decoration?
Cum să alegi Great Wall Art pentru decorarea interioară?

Cu toate acestea, dacă peretele dvs. este mare, poate doriți să selectați o operă de artă la scară largă. Acest lucru va domina camera și va afișa preferințele dvs.

Luați întotdeauna în considerare decorul camerei înainte de a lua o decizie cu privire la orice artă de perete. Selecția dvs. ar trebui să completeze într-un fel tema camerei. Asigurați-vă că selectați fotografia de artă perfectă pe care o iubiți și care simțiți că vă reprezintă.

Cum să alegi arta potrivită pentru peretele tău

Când decidem să decoram interior, una dintre primele considerații este cum să alegem cea mai bună artă de perete de lux pentru peretele nostru.

How to Choose the Right Wall Art for Your Wall

Considerentul tipic și cel mai frecvent este ce să alegeți? În schimb, ar trebui să ne gândim mai întâi la alți factori, cum ar fi nivelul de calitate pe care vrem să-l înfățișăm, sentimentul pe care opera de artă ar trebui să-l evoce și ce și cum să arătăm cel mai bine produsul pentru un rezultat pozitiv.

Vezi mai multe imagini cu animale alb-negru

De asemenea, poate doriți să luați în considerare: ceea ce credeți că vă va capta publicul și cine este publicul dvs.

O modalitate bună de a face acest lucru este să aveți în vedere un obiectiv. Ar trebui să fie atractivitate, putere sau altă dorință? Acest lucru va oferi o direcție mai clară alegerii dvs. O sugestie aici este să aveți un element uman în alegerea dvs. și, dacă este posibil, să vă uitați strict la privitor – chiar mai bine ochi în ochi dacă puteți.

Este mai bine să nu alegeți o fotografie de stoc. Acest lucru va da de obicei un aspect ieftin, plictisitor, necreativ. Alegerea dvs. ar trebui să fie coordonată cu tema sau marca dvs., ceea ce va stabili un rezultat mai coeziv.

Întrebați-vă „este corectă senzația imaginii” și „sunt chiar atrag interesul spectatorului?” Analizați critic imaginea din perspectiva publicului dvs.

Asigurați-vă că acordați timp și luare în considerare acestui proces, deoarece va crește rezultatul final. Urmând sfaturile noastre de aici, puteți fi sigur că alegeți arta potrivită pentru peretele dvs.


Citeste si:


De ce arta de perete contează cel mai mult în designul interior

Nu ar trebui să ne lașim niciodată la timp sau gândire atunci când decoram, deoarece arta de perete contează cel mai mult în designul interior.

Cel mai bine este să decideți mai întâi tema unei camere, schema de culori și preferințele dvs. personale pentru lucrări de artă, cum ar fi pânze și imprimeuri de perete, subiecte de fotografie și picturi de artă plastică.

Vezi mai multe poze cu urs artă de perete

Există multe tipuri de artă de perete din care să alegeți. Vom investiga câteva dintre cele mai favorizate pentru a începe: printuri pe pânză, printuri metalice, artă de perete montată, extensii foto și printuri acrilice.

  • Printurile pe pânză sunt presate cu sau fără cadru. Sunt ideale pentru fotografii de nuntă, portrete și teme de vacanță. De obicei, au un cadru magnetic și cu siguranță vor da viață unei camere.

Panza este confectionata din polibumbac si are un finisaj semilucius care confera un aspect de foarte buna calitate.

  • Imprimeurile metalice pot fi folosite atat in interiorul cat si in afara casei. Opera de artă este transferată pe metal gros cu colțuri rotunjite. Finisajul din metal periat funcționează bine cu culori dezactivate. O suprafață metalică este bună, cu un finisaj lucios sau mat
  • Arta de perete montată este ușoară și oferă un aspect modern proaspăt. Poate fi înrămat sau nu și este color sau alb-negru.
  • Fotografiile sunt în mare parte pe pânză. Imprimările pentru un afișaj de doi până la nouă inci ar trebui să fie selectate. Ele pot fi înrudite ca subiect sau nu. Cel mai bine este să desenați un plan schematic înainte de agățat.
  • Imprimeurile acrilice oferă un aspect contemporan fără cadru.

Idei de agățat cu artă pe perete

Avem multe idei diferite de agățat pe perete. Vom schița câteva dintre cele mai comune: deasupra sau pe șemineu, un aranjament de pătrate și idei pentru un raft.

  • Deasupra sau pe șemineu este o alegere bună pentru o lucrare de artă mare, deoarece va face o declarație majoră pentru orice cameră.

O altă alegere atractivă pentru această locație este alegerea mai multor lucrări de artă de diferite dimensiuni ((conexe sau fără legătură în subiect) și agățarea lor la întâmplare; pot fi înrămate sau nu.

  • Un aranjament de pătrate care au aceeași dimensiune poate crea o grupare simetrică interesantă. Cel mai bine este să selectați pătrate de la doi la șaisprezece inci în funcție de dimensiunile peretelui.

Trebuie folosit un număr par de pătrate. Este o idee bună să ai o temă pentru aceasta: nunți, portrete de familie și evenimente speciale ar trebui luate în considerare.

  • Ideile de rafturi pot fi foarte interesante. Lucrările de artă de diferite dimensiuni pot fi plasate strategic (încadrate sau neîncadrate) și amestecate cu alte elemente, cum ar fi plante, cărți sau noutăți. Aveți grijă aici ca raftul să nu fie prea aglomerat.

Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.