Selectarea companiei angro potrivite pentru afacerea dvs. de articole de uz casnic poate fi o provocare și una dintre cele mai importante alegeri. Găsirea unui angrosist expert dintr-o mare de opțiuni poate fi descurajantă online sau într-un magazin fizic.

image - How to Select the Right Wholesale Company for Housewares?
Cum să alegi compania de vânzare cu ridicata potrivită pentru articole de uz casnic?

Angrosistii se ocupa de obicei de tot stresul depozitarii si importului produselor de la producatori. În plus, nu trebuie să vă ocupați de vama de transport și vi se cere doar să plasați propriile comenzi în vrac.

Distribuitorul sau angrosistul dvs. de articole de uz casnic vă ajută să determinați prețul produsului sau să selectați gama de produse pe care o oferiți clienților.

Provocarea este să găsești un furnizor angro pentru articole de uz casnic în care poți avea încredere. Iată câteva sfaturi care vă pot ajuta să alegeți partenerul en-gros perfect pentru articolele dvs. de uz casnic.

Faceți-vă cercetarea

Poate fi la fel de simplu ca efectuarea unei căutări pe internet pentru a găsi furnizorul dvs. en-gros ideal pentru produse de uz casnic. Dacă sunteți în căutarea unui angrosist local, puteți căuta după locație.

Găsirea unui distribuitor local de articole de uz casnic vă poate oferi un avantaj ca proprietar de afaceri. Le puteți vizita personal pentru a vedea colecțiile lor de articole de uz casnic, cum ar fi articole de bucătărie, decor pentru casă, electrocasnice etc.

Aveți încredere în marile site-uri de vânzare cu ridicata

Înainte de a alege un furnizor, verificați dacă acesta are un portal en-gros online. Vă va ajuta să înțelegeți nivelul lor de experiență în industrie. A fi o companie DTC este diferită de comerțul cu ridicata.

Într-o afacere cu ridicata, se așteaptă ca mărcile să vândă produse în cantități mari. Prin urmare, este esențial să găsiți un angrosist care este un expert în expedierea articolelor în vrac, mai degrabă decât a produselor unice.

Așadar, când vine vorba de obținerea de bunuri de înaltă calitate, trebuie să-ți găsești un partener de încredere, care lucrează de ceva vreme în afaceri.


Citeste si:


Obțineți cotațiile

Când începeți cu comerțul cu articole de uz casnic, trebuie să verificați din nou prețurile pe care fiecare distribuitor le are de oferit. Deoarece produse precum blenderele, vesela și alte aparate de bucătărie vă pot costa considerabil, ar trebui să faceți mâna la un furnizor care vă oferă o ofertă rezonabilă.

De asemenea, țineți cont de mai mulți angrosisti, în funcție de numărul de produse pe care intenționați să le vindeți. De exemplu, dacă o negociere nu funcționează cu unul, puteți reveni oricând la celălalt.

Prin urmare, discutați cu mai mulți furnizori de articole de uz casnic pentru a discuta ofertele cu ei în mod deschis înainte de a vă angaja în orice.

Obțineți mostre

Articolele de uz casnic precum farfuriile, paharele și aparatele sunt bunuri sensibile și delicate. Prin urmare, pentru a înțelege forma și calitatea produselor, este mai bine să solicitați o probă.

Un jucător angro de încredere și reputat vă va oferi mostre ale produselor sale. În plus, de la un furnizor de articole de uz casnic, nu te poți aștepta la produse deteriorate. Un furnizor respectat va lua măsuri suplimentare pentru a vă proteja coletele în siguranță.

Concluzie

În afară de toți factorii, este esențial să cunoaștem cum un furnizor angro se ocupă și construiește o relație cu fiecare client/cumpărător.

Atunci când alegeți un furnizor de articole de uz casnic, experiențele precum livrările întârziate, e-mailurile care nu răspund și apelurile telefonice sunt un mare steag roșu. Prioritizează nevoile tale și alege un angrosist reputat care să te ajute să obții fără probleme produse de top.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.