Ai nevoie de asistență cu o schimbare a casei? Va trebui să alegeți un antreprenor care să vă ajute cu proiectul. Există mulți contractori acolo.

Cum poți determina care este cel mai bun pentru tine?

image - How to Choose the Right Contractor for your Home Renovation
Cum să alegi antreprenorul potrivit pentru renovarea casei tale

În acest articol de blog, vom analiza cum să alegem antreprenorul ideal pentru lucrarea dvs. de remodelare a casei. Vă vom oferi sfaturi despre ce să căutați și ce întrebări să puneți. Să începem!

Vă gândiți să vă renovați casa?

Poate fi stresant să găsești antreprenorul potrivit pentru lucrare. Doriți să vă asigurați că obțineți cea mai bună valoare pentru banii dvs. și că renovarea este efectuată în mod corespunzător.

Deci, cum procedați pentru a selecta contractorul potrivit? Nu contează dacă aveți o conversie loft într-o extensie, această listă vă va ajuta.

Elementul cheie pentru găsirea antreprenorului perfect este în mod ideal local, de exemplu, dacă aveți o conversie la mansardă și locuiți în Brighton, atunci este esențial să găsiți conversie la mansardă Brighton .

Am întocmit o listă de indicații pentru selectarea antreprenorului potrivit pentru renovarea casei tale.

Acest ghid vă va ajuta să evaluați ce fel de lucrări trebuie efectuate, ce întrebări trebuie adresate contractorilor și cum să profitați la maximum de proiectul dvs. de renovare.

Sfaturi în alegerea unui antreprenor

1. Faceți-vă cercetarea

Înainte de a începe să intervievezi contractorii, faceți câteva cercetări pe cont propriu. Puteți revizui emisiunile de renovare a casei și puteți citi articole online pentru a vă da o idee despre ceea ce doriți produsul dvs. finit. Vă va oferi o idee despre tipul de antreprenor de care aveți nevoie.

Cercetarea dvs. vă va ajuta, de asemenea, să creați un buget pentru proiectul dvs. de renovare. Veți ști ce fel de muncă este implicată, cât costă și cât durează finalizarea.


Citeste si:


2. Solicitați Recomandări

Adresați-vă familiei, prietenilor și vecinilor recomandări ale antreprenorilor. Este posibil să fi avut o experiență bună sau proastă cu un anumit antreprenor și să poată recomanda pe cineva de renume.

Recomandările sunt cea mai bună modalitate de a găsi un antreprenor, deoarece acestea au fost recomandate de o persoană pe care o cunoașteți și în care aveți încredere.

3. Obțineți cotații de la mai mulți antreprenori

Obțineți cotații de la mai mulți contractori, astfel încât să puteți compara costul, calendarul proiectului și informațiile despre garanție. Cu aceste informații, veți putea determina care dintre ele este cel mai potrivit pentru nevoile dvs.

Când primiți o ofertă, întrebați dacă este o estimare sau un preț fix. Un preț fix înseamnă că antreprenorul nu se va răzgândi după începerea proiectului de renovare a locuinței. O prognoză lasă loc pentru cheltuieli neprevăzute, cum ar fi costurile materiale

4. Verificați recenziile online

Faceți o căutare online pentru recenzii ale contractorilor din zona dvs. Vă va oferi o idee despre ceea ce spun alții despre ei și vă va ajuta să vă asigurați că au o bună reputație.

Recenziile online pot fi de ajutor, dar ia-le cu un sâmbure de sare, deoarece unii oameni au șanse mai mari să lase recenzii negative decât pozitive.

5. Semnează un contract

Odată ce ați ales un antreprenor, asigurați-vă că semnați un contract înainte de începerea lucrărilor. Vă va proteja atât pe dumneavoastră, cât și pe antreprenor în cazul oricăror probleme pe drum.

Când aveți un contract cu un antreprenor, este esențial să citiți literele mici și să vă asigurați că totul este clar. Ar trebui să precizeze ce lucrări vor fi efectuate atunci când sunt așteptați la fața locului, cât timp au alocat pentru îndeplinirea sarcinilor etc.

Dacă există ceva de care nu sunteți mulțumit în contract, nu îl semnați până când aceste probleme nu sunt rezolvate.

Ce să cauți în companiile de construcții?

Există atât de multe companii de construcții, dar nu toate sunt create egale. Când alegi o firmă de construcții pentru proiectul tău de renovare a locuinței, ce ar trebui să cauți? Atunci când căutați un antreprenor, este esențial să luați în considerare următoarele:

 • Reputație: Ce au de spus clienții lor anteriori despre ei? Sunt mulțumiți de produsul finit?
 • Experiență: De cât timp este compania în industria construcțiilor? Au experiență cu tipul de renovare pe care îl planificați?
 • Licențiere și asigurare: Compania are toate licențele și asigurările necesare?

Un alt lucru util de făcut este să vă întâlniți cu mai mulți contractori înainte de a decide. Vă va oferi o idee despre ceea ce au făcut ei în trecut.

Întrebări de adresat contractorilor:

 • Aveți asigurare? Dacă da, ce fel? Doriți să vă asigurați că antreprenorul are asigurare de răspundere civilă și asigurare de compensare a lucrătorului în cazul unui accident.
 • Sunteți calificat să efectuați astfel de servicii?
 • Puteți furniza o listă de referințe?
 • Care este cronologia proiectului dvs.?
 • Cât va costa renovarea? Asigurați-vă că obțineți estimări scrise de la fiecare contractant.
 • Veți oferi o garanție pentru munca dvs.?
 • Veți folosi subcontractanți pentru orice parte a lucrării?
 • Trebuie să fac ceva înainte de a începe lucrările la proiectul meu de renovare a casei?

Punând aceste întrebări, vă puteți face o idee bună despre care contractant este cel mai potrivit pentru nevoile dumneavoastră.

Gânduri finale

Renovarea casei poate fi stresantă, dar nu trebuie să fie. Urmând sfaturile din această postare, poți găsi antreprenorul perfect pentru proiectul tău. Este esențial să vă faceți timp pentru a căuta orice antreprenor pe care vă gândiți să îl angajați pentru proiectul dvs. de renovare a casei. Poți fi sigur că iei o decizie înțeleaptă și că vei fi mulțumit de produsul finit.

Dacă aveți nevoie de un antreprenor de renume, puteți merge la renovarea Brighton pentru a vă începe proiectul. Așteptăm cu nerăbdare succesul tău în timp ce te îmbarcă în această nouă aventură!


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.