Nu este un secret pentru nimeni că imobiliare este o investiție grozavă.

Fie că cumpărați o casă cu intenția de a locui acolo sau cumpărați proprietăți pentru a le închiria, astfel de acțiuni sunt printre cele mai sigure modalități de a investi bani.

La urma urmei, studiile au arătat că imobiliarele se numără printre puținele investiții care sunt aproape garantate să aprecieze și să genereze profituri. Cu toate acestea, trebuie luate anumite măsuri pentru a se asigura că casele și alte tipuri de bunuri imobiliare își mențin valoarea inițială și își vor crește valoarea în timp.

image - How Can Remodeling Projects Add the Most Value to a Home?
Cum pot proiectele de remodelare să adauge cea mai mare valoare unei case?

Întreținerea de rutină este esențială. Fără ea, valoarea unei case va scădea cu siguranță, mai degrabă decât să se îndrepte în direcția corectă. Desigur, proiectele de îmbunătățire a locuințelor pot avea un impact pozitiv semnificativ și asupra valorilor proprietății.

Dacă vă gândiți să faceți unele renovări la domiciliu , anumite proiecte ar trebui să fie în fruntea listei dvs. de activități. Aceste puncte focale pot face o casă mai confortabilă și mai funcțională. Ele vor adăuga valoare și casei dacă sunt realizate corespunzător.

Actualizări de instalații sanitare și electrice

Actualizarea sau modernizarea sistemelor sanitare și electrice ale unei case poate părea o modalitate destul de plictisitoare de a cheltui un buget pentru îmbunătățirea locuinței. Acest tip de proiect nu este strălucitor. Nici măcar nu se observă la suprafață. Totuși, este un factor crucial în menținerea valorii casei tale.

Sistemele sanitare și electrice sunt în mod constant în uz, ceea ce le pune sub presiune considerabilă. Toate elementele acestor sisteme tind să se uzeze în timp. În plus, codurile de instalații sanitare și electrice sunt actualizate în mod regulat.

Dacă sistemele sanitare și electrice ale unei case nu sunt conform codului, încălcările pot duce la probleme grave. Acestea pot face ca locuința să fie nesigură sau să-i afecteze funcționalitatea.

Defecțiunile costisitoare ale sistemului pot intra în cele din urmă și în amestec. Încălcările codului pot, de asemenea, să reducă valoarea unei locuințe și să o facă mai dificilă de vânzare. Deși actualizările și actualizările sistemelor sanitare și electrice nu sunt deosebit de interesante, cu siguranță vor adăuga valoare unei case.

Nu trece cu vederea nici valoarea potențială a componentelor electrice mai noi și mai avansate instalate în casă. Acestea pot include prize AFCI și GFCI pentru o siguranță sporită. Adăugarea de prize și iluminare suplimentare poate contribui în mare măsură la creșterea valorii unei case.

Dacă sunteți dispus să duceți lucrurile cu un pas mai departe, luați în considerare trecerea la întrerupătoare inteligente de lumină, corpuri sanitare și articole similare care fac parte din internetul lucrurilor în continuă creștere . Acestea vor spori și mai mult valoarea unei case care merge mai departe.


Citeste si:


Renovari bucatarie

Renovarea bucătăriei este, de asemenea, modalități eficiente de a adăuga valoare unei case. Nici măcar nu trebuie să fie proiecte majore, all-inclusive, pentru a genera profituri.

Îmbunătățirile mici, cum ar fi adăugarea unui nou iluminat, instalarea unui spațiu de depozitare mai mare sau actualizarea dulapurilor pot avea un impact semnificativ. Aducerea bucătăriei în epoca modernă din perspectivă estetică poate fi tot ce ai nevoie pentru a crește valoarea casei tale.

Acestea fiind spuse, mulți oameni preferă să dea din greu cu un proiect ca acesta. Când vine vorba de o bucătărie mică, înghesuită, asta ar putea însemna extinderea spațiului. A avea blaturi noi, un spătar, chiuvete noi și corpuri moderne instalate ar putea intra și în amestec.

Nici aparatele nu pot fi trecute cu vederea. Poate că un cuptor încorporat, un cuptor cu microunde sub dulap și alte caracteristici utile s-ar potrivi nevoilor dvs. și ar elibera spațiu pe blaturi. Schimbarea aspectului bucătăriei pentru a o face mai convenabilă este, de asemenea, un efort util.

Practic, orice îmbunătățire pe care o faceți bucătăriei va contribui la adăugarea de valoare casei dvs., atâta timp cât este realizată de electricieni profesioniști, instalatori și alți contractori cunoscători. Deși nenumărate opțiuni de personalizare sunt pe masă în aceste zile, luați în considerare să le păstrați cu moderație.

De exemplu, bucătarul principal din familia ta poate fi mai scund sau mai înalt decât media. Este cu siguranță posibil să aveți dulapurile și tejghelele ridicate sau coborâte pentru a se potrivi nevoilor sale distincte. Totuși, dacă decideți să vindeți în viitor, acest lucru ar putea alunga potențialii cumpărători și ar putea scădea din valoarea casei dvs.

Upgrade pentru baie

Nu cu mult timp în urmă, bucătăria era zona cea mai folosită din multe case. Este încă important, dar sondajele arată că baia câștigă rapid teren. Acest spațiu a trecut de la a fi o necesitate pur funcțională la a fi un loc pentru confort și lux.

Asta nu înseamnă că trebuie să vă transformați băile în spații elegante, cu toate facilitățile imaginabile. O idee care merită ar fi să ai o baie suplimentară sau o jumătate de baie construită în casa ta.

Dacă aveți o baie incomod de mică, luați în considerare mărirea acesteia. De acolo, puteți avea un duș mare și spațios, cu un duș cu efect de ploaie instalat. Chiuvetele duble și un spațiu util pentru tejghea ar putea ajuta la completarea experienței. Dacă mai rămâne suficient spațiu pentru a lucra, ați putea chiar să puneți o cadă de grădină pentru acele zile în care trebuie să vă așezați pe spate și să vă relaxați într-o baie cu spumă fierbinte.

În cazul în care extinderea băii nu este o posibilitate, este posibil să puteți face spațiul să arate și să pară mai mare decât este de fapt. Folosirea culorilor deschise tinde să creeze iluzia spațiului. Oglinzile amplasate strategic pot avea același efect.

Folosirea chiuvetelor și blaturilor montate pe perete, mai degrabă decât a versiunilor montate pe podea, poate face și camera să se simtă mai spațioasă. Fără îndoială, familia ta ar putea folosi spațiu suplimentar de depozitare în baie. A avea dulapuri sau rafturi încastrate instalate este cu siguranță un economisitor de spațiu.

Transformarea unui subsol sau mansardă

Subsolurile și mansardele care nu sunt folosite nu fac altceva decât să ocupe o suprafață valoroasă. Transformarea lor într-un spațiu mai util este o modalitate extrem de eficientă de a crește valoarea unei case.

Aceste zone pot fi transformate în home theater, dormitoare suplimentare, săli de jocuri și chiar apartamente complet utilate. De fapt, posibilitățile aici sunt nesfârșite. În timp ce aceste tipuri de proiecte se încadrează la capătul mai costisitor al spectrului, ele pot genera, de asemenea, unele dintre cele mai mari profituri.

Creșterea valorii casei tale

Numeroase proiecte de îmbunătățire a locuinței pot crește valoarea unei case. De la transformarea spațiului în aer liber până la luarea de măsuri pentru a face casa mai eficientă din punct de vedere energetic, aproape orice proiect care vă îmbunătățește casa își va spori valoarea.

Rețineți, totuși, că aceste proiecte trebuie realizate în mod corespunzător de către profesioniști cu înaltă pregătire și experiență. În caz contrar, ar putea avea efectul opus.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.