Toată lumea știe cât de important este să ai un somn bun, dar chiar nu este ușor să obții unul când ceva te deranjează fizic sau psihic.

Cu programe agitate, stres de muncă și alte afecțiuni mentale, mulți oameni se luptă cu tulburări de somn, cum ar fi insomnia.

Unul dintre motivele proeminente pentru a nu avea un somn bun sunt ploșnițele de pat.

Aceste insecte se hrănesc cu sângele uman, iar mușcăturile lor sfârșesc adesea prin a vă produce erupții cutanate urâte, umflături care mâncărime și somn perturbat.

image - How Can I Avoid Bringing Bed Bugs into My Home?
Cum pot evita să aduc ploșnițe în casa mea?

În termeni simpli, ploșnițele de pat sunt considerate dăunători de sănătate publică. Deși de fapt nu sunt responsabili pentru transmiterea vreunei boli, ele pot avea totuși un impact negativ asupra sănătății tale fizice și mentale .

Prin urmare, este mai bine să împiedicați aceste ploșnițe de pat să vă infesteze casa. Aceste ploșnițe pot intra în casa ta cu mobilier second-hand, bagaje sau cutii de lemn.

Citiți pentru a afla mai multe despre cum să evitați aducerea de ploșnițe în casa dvs.

Pregătește un ritual pentru călătoriile tale

Credeți sau nu, recent, aproximativ 80% dintre hotelurile din SUA au fost tratate pentru ploșnițe.

Ele se găsesc și pe nave de croazieră, avioane și alte moduri de transport public.

Deci, dacă mergi des în excursii, există șanse mari să te întorci cu ploșnițe.

Potrivit Departamentului de Sănătate și Servicii Umane din SUA, trebuie să luați câteva măsuri de precauție în timpul călătoriilor pentru a evita contactul cu ploșnițele de pat.

Trebuie să vă inspectați camera de hotel înainte de a dormi. Iată câteva trucuri suplimentare pe care le puteți încerca.

  • Încercați să nu vă puneți bagajele pe patul hotelului. Alegeți un loc departe de perete.

Utilizați o lanternă pentru a verifica dacă există semne de ploșnițe pe pat și alte piese de mobilier.

  • Verificați dacă există pete gălbui, albe sau negre asemănătoare cu punctele de marcare.
  • Treceți prin tot ce se află lângă patul dvs., cum ar fi noptiere, pentru o mai bună siguranță.
  • De asemenea, de îndată ce te întorci din călătorie, asigură-te că îți lași hainele de călătorie deoparte și le speli separat cu apă fierbinte și săpun antibacterian.

Citeste si:


  • Nu uitați ÎNTOTDEAUNA să vă aspirați valizele și să goliți conținutul în pungi de plastic sigilate. Aruncați sacul într-un coș de gunoi exterior pentru o mai bună protecție.
  • Iar ultimul pas după întoarcerea din călătorie ar fi să luați în considerare utilizarea tratamentelor de exterminare a ploșnițelor de pat pentru a evita orice posibilă infestare.

Încercați să căutați ajutor de la profesioniști pentru a o rezolva într-un mod eficient și prietenos cu mediul. În acest fel, nu veți lăsa lacune pentru acele bug-uri urâte.

Igienizați-vă mobila la mâna a doua

După cum s-a subliniat mai sus, aducerea de mobilier uzat, în special dintr-un magazin de second hand este unul dintre motivele infestării ploșnițelor de pat.

Acum ar putea exista și alte lucruri pe suprafața mobilierului nou cumpărat.

Tocmai de aceea trebuie să vă dezinfectați corect mobila înainte de a o aduce în casă. Urmați acești pași pentru a vă igieniza mobila la mâna a doua.

  • Scoateți husele, spălați-le cu apă fierbinte și săpun folosind o mașină de spălat și uscați-le la soare.
  • Înainte de a vă aduce mobila, lăsați-o la soare pentru a ucide orice bacterie și a scăpa de gândaci cu ajutorul razelor UV.
  • De asemenea, ar fi o mișcare inteligentă să înlocuim toate husele și pernele cu totul.

Cuvinte finale,

Fără îndoială, ploșnițele de pat sunt o pacoste. Cel mai bine este să luați măsuri de precauție și să evitați să le aduceți în casă, folosind sfaturile menționate mai sus. Așadar, dormi bine și nu lăsa ploșnița să muște.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.