Dacă vrei să fii fericit, trebuie să găsești o modalitate de a te conecta cu emoțiile tale.

Asta înseamnă să înveți cum să-ți simți sentimentele și să le exprimi sănătos. Din păcate, majoritatea oamenilor nu știu cum să facă asta.

image - How can I Train Myself to be Happy?
Cum mă pot antrena să fiu fericit?

Știința emoției

Una dintre cele mai frecvente probleme ale oamenilor a fost să nu știe cum să-și simtă emoțiile. Acest lucru poate duce la mult stres, anxietate și depresie.

Cum să te conectezi cu emoțiile tale

Găsirea unei modalități de a vă conecta cu emoțiile este cheia pentru a găsi fericirea ; neștiind cum să-ți simți sentimentele, nu le vei putea exprima într-un mod sănătos.

Poate ai auzit că a te simți fericit este bine pentru sănătatea ta. Acest lucru este adevărat într-un sens mic. Cu toate acestea, pentru a fi fericit, trebuie să găsești o modalitate de a te conecta cu emoțiile tale. Aceasta înseamnă să înveți cum să-ți simți emoțiile și să le exprimi sănătos.

Energiile care te fac fericit

Diverse energii creează fericirea;

1. Bucurie

Bucuria ta vine din exprimarea dragostei față de alți oameni sau față de tine. Apare atunci când experimentezi energie pozitivă care curge prin tine sau oferi ceva ce merită.

De exemplu, acordarea atenției și aprecierii copiilor tăi le va oferi fericire pentru că te văd ca pe cineva căruia îi pasă de ei. Când îți pasă de ceilalți, vei observa că te face fericit.

Când te interesează de lucrurile din jurul tău, cum ar fi arta și natura, vei descoperi că aceste lucruri îți aduc bucurie pentru că le apreciezi mai mult decât înainte.

2. Dragoste

Ești conectat cu dragostea atunci când te poți accepta pe tine și pe ceilalți așa cum sunt, fără a judeca. Cu alte cuvinte, iubirea îți permite să fii acceptant și să nu judeci, astfel încât să te poți concentra mai degrabă pe aspectele pozitive ale vieții decât pe cele negative.

3. Plăcerea

Fericirea vine din experimentarea plăcerii. Ne bucurăm de noi înșine făcând ceea ce ne face plăcere. Deoarece toată lumea se bucură de activități diferite, trebuie să înveți care activități te fac fericit.

Pe măsură ce exersezi aceste activități, vei căpăta obiceiul de a te bucura de ele. În cele din urmă, veți înceta să vă concentrați asupra activității în sine și veți începe să simți plăcere din a o face.

4. Concentrare

Concentrarea are două semnificații: unul este concentrarea pe un singur lucru la un moment dat (concentrare). Celălalt sens se referă la concentrarea asupra a ceea ce îți aduce bucurie (concentrare vesela).

Pentru a te concentra pe ceva, trebuie mai întâi să afli ce îți dă bucurie. Odată ce identificați această sursă de plăcere, veți începe automat să vă concentrați asupra ei.

5. Sens

Semnificația include scopul și intenționalitatea. Intenția este procesul de a afla ce prețuiești cel mai mult în viață. Intenționalitatea presupune a face alegeri bazate pe valori.

De exemplu, dacă prețuiești familia în detrimentul banilor, ar fi potrivit să petreci timp cu familia în loc să urmărești câștiguri mai mari.

6. Conștientizarea

Conștientizarea nu înseamnă doar a vedea, ci și a asculta, a înțelege și a acționa. Implica observarea unei oportunitati, acordarea atentiei la ceea ce se intampla, analizarea situatiilor si rezolvarea problemelor.

Prin urmare, conștientizarea este importantă pentru a deveni conștienți de oportunități în timp ce acestea apar, precum și pentru a identifica zonele cu probleme din tine și din relațiile tale.

7. Creștere

Creșterea vine din extinderea granițelor și gândirea creativ. Deoarece creșterea se referă la schimbare, uneori necesită o provocare a vechilor credințe; prin urmare, poate fi înfricoșător.

Cu toate acestea, te limitezi și stai când nu îți extinzi granițele. De asemenea, ideile noi nu îți vor veni în minte decât dacă creezi noi spații în care să poată înflori.

8. Libertatea

Libertatea vine din a renunța la gândurile nesănătoase și a te elibera de obiceiurile distructive, astfel încât să poți trăi liber. Pentru a obține libertatea, trebuie să-ți dezvolți curajul de a face față provocărilor.

Acest lucru nu înseamnă să trăiești nechibzuit, ci mai degrabă să te confrunți cu obstacolele din față. Atingerea libertății necesită adesea schimbarea anumitor comportamente și dobândirea de abilități pentru a depăși adversitatea.

9. Adevărul

Adevărul este să te cunoști așa cum ești cu adevărat în orice moment. Aceste cunoștințe te vor ajuta să eviți să fii înșelat de oameni care au motive ascunse sau pur și simplu mint.

Dacă știi că cineva încearcă să te inducă în eroare intenționat, vei simți înșelăciunea. În mod similar, dacă ești sincer cu tine însuți, vei fi în mod natural înclinat să nu ai încredere în altcineva.

10. Înțelepciunea

Înțelepciunea nu este întotdeauna asociată cu vârsta. Poți dobândi înțelepciune prin experiență. Există multe modalități de a dobândi înțelepciune, cum ar fi participarea la practici spirituale, citirea cărților bune sau studierea unor subiecte precum psihologia.

11. Putere

Adevărata putere este a avea control asupra situațiilor. Când te simți neputincios, înseamnă că există forțe dincolo de influența ta, controlând astfel evenimentele. În schimb, adevărata putere vine din crearea unor circumstanțe favorabile pentru tine.

Dacă vrei să găsești fericirea, mai întâi trebuie să înțelegi cum să te conectezi cu emoțiile tale. Aici intervine știința emoțiilor. Puteți învăța de la oamenii de știință și puteți citi articole pentru a înțelege cum funcționează emoțiile tale și cum să le folosești pentru a-ți îmbunătăți viața.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.