Vrei sa stii cum influenteaza culoarea pretul final pentru care se va vinde casa ta?

Am gasit pentru tine un articol legat de acest subiect direct pe Forbes.com si acum o sa vă spunem mai jos ce este mai important despre acest articol:


Cred că casele vechi și oamenii care le iubesc sunt fascinante.


Răspundem la culoare în moduri surprinzătoare-Case colorate
Răspundem la culoare în moduri surprinzătoare-Sursa-Shutterstock

Văd o ușă din față și vreau să fie vopsită în negru: Cu o ușă din față neagră, casa ta s-ar putea vinde cu 6.000 USD în plus. Dar dacă culoarea dominantă a bucătăriei tale este cărămidă sau roșu de hambar, asta ar putea lua peste 2.000 USD din prețul de vânzare.

Obișnuiau să spună: „Dacă vrei să o vinzi, pictează-o în galben”. Astăzi, o metodă mai științifică de a judeca efectul culorii asupra vânzării unei case arată contrariul: casele galbene se vând cu peste 3.000 de dolari mai puțin.

Zillow, compania de baze de date imobiliare online, a efectuat o analiză a culorii vopselei în 2018, care a analizat peste 135.000 de fotografii ale caselor vândute în toată țara între ianuarie 2010 și mai 2018 și a comparat modul în care anumite culori de vopsea au afectat prețurile lor de vânzare în medie. Analiza a controlat pentru metri pătrați, vârsta casei, data tranzacției și locația, apoi a comparat prețurile de vânzare ale caselor cu pereți albi cu cele cu vopsea mai colorată. Casele cu ușile din față vopsite în cărbune, negru fumuriu sau negru bogat se vând cu 6.271 de dolari mai mult decât era de așteptat, cea mai mare primă de vânzare dintre toate combinațiile de camere și culori analizate. Aceasta este o veste bună pentru proprietarii de case care cred că sunt necesare măsuri costisitoare pentru a-și face casa atractivă pentru potențialii cumpărători. De fapt, un mic efort poate aduce recompense mari. „Pentru un vânzător, pictarea unei uși de intrare este unul dintre cele mai puțin costisitoare proiecte de pregătire a casei, dar și unul care poate avea un impact puternic asupra prețului de vânzare al unei case”, spune Kerrie Kelly, expert în designul casei Zillow. Ea subliniază că mass-media joacă un rol important în atractivitatea culorilor și contrastelor puternice. „În timp ce culorile reci, neutre, cum ar fi bronzul și albastrul deschis, sunt încă populare, asistăm la o schimbare notabilă în designul casei, unde notele de culoare – în special în nuanțe mai închise de albastru și gri până la negru – devin din ce în ce mai populare. Culorile contrastante, în special în bucătării și exteriorul casei, adaugă interes și dimensiune unei camere care se joacă foarte bine în listarea fotografiilor și videoclipurilor.”

case-galbene-zugraveli-exterioare-de-case-utopian-construct
case-galbene-zugraveli-exterioare-de-case-utopian-construct

Culorile contrastante care se vând includ „bucătării de smoking”, unde dulapurile superioare și inferioare sunt vopsite în două culori diferite; acestea adaugă o primă de 1.547 USD. Dulapuri albe contrastate de o insulă de bucătărie albastru marin închis sau negru au fost unele dintre cele mai comune bucătării de smoking din listele de top.

De asemenea, sunt de dorit și băile albastre deschis, în special albastru periwinkle cu o nuanță gri-albastru, care adaugă 2.786 USD la prețul de achiziție. În sufragerie, taupe-ul deschis s-a dovedit un câștigător, în special un bronz cald, cu subtonuri de roz sau piersici. Pe pereții de accent, ne plac nuanțele mai închise de piersici și roz.

Dar o sufragerie maro, indiferent dacă este în nuanțe de ovăz, nisip sau maro, cu nuanțe gălbui, este o pierdere, luând 1.684 USD din prețul de achiziție estimat.

Vezi mai multe despre serviciile noastre de constructii pe care le efectuam.

Daca te intereseaza amenajari interioare si exterioare de case si apartamente, echipa Utopian Construct este aici pentru tine!

De asemenea, inginerii si arhitectii nostrii de la Biroul de Arhitectura NG UTOPIAN DECORE oferă servicii de proiectare si asistenta tehnica pentru proiecte de ansambluri rezidentiale, blocuri dar si alte constructii.

Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.