Unul dintre cele mai semnificative elemente de luat în considerare atunci când cumpărați sau vindeți o proprietate este designul și caracteristicile bucătăriei.

image - How Do I Upgrade my Kitchen on a Budget?
Cum îmi actualizez bucătăria la un buget?

Daca vrei sa iti modernizezi bucataria la buget, exista cateva solutii simple (inclusiv proiecte de bricolaj) care vor face o diferenta semnificativa.

Vă puteți îmbunătăți dulapurile de bucătărie , rafturile, iluminatul și multe alte lucruri pentru a vă moderniza bucătăria în limita bugetului. Mai jos sunt câțiva pași care vă vor spune cum vă puteți îmbunătăți bucătăria la un buget redus.

1. Pictează-ți Bucătăria

Vopseaua este cea mai simplă metodă de a începe o renovare bugetară. Oferiți pereților, tavanului, ușilor și ramelor ferestrelor câteva straturi de o culoare strălucitoare, neutră sau alb, pentru a lumina instantaneu un spațiu murdar și uzat.

De asemenea, puteți lua în considerare pictarea unui perete de accent distractiv pentru a adăuga o sclipire strălucitoare de culoare casei dvs., fără a fi nevoie să vopsiți fiecare perete.

2. Schimbarea cabinetului

Dulapurile de bucătărie sunt următorul lucru la care trebuie să vă gândiți. Puteți vopsi sau înlocui ușile, fronturile sertarelor și feroneria pentru o fracțiune din cheltuielile de înlocuire a dulapului complet.

Există un produs de vopsea care să se potrivească cu dulapurile dumneavoastră, fie că sunt din lemn sau sunt pur și simplu laminate. Deoarece majoritatea dulapurilor de bucătărie au dimensiuni convenționale, ușile de schimb pot fi instalate cu ușurință.

3. Adăugați niște imagini de fundal

În zilele noastre, există atât de multe imagini de fundal fantastice, care se lipesc și se lipesc, în special pe Amazon. Pentru a găsi ceva ideal pentru zona dvs., sortați opțiunile după model sau culoare (verde, auriu, etc!).

4. Obțineți un mic aparat colorat

Aparatele mici sunt similare cu pernele de bucătărie, dar sunt mult mai utile. Luați un mixer de bucătărie colorat, un aparat de cafea frumos sau un prăjitor de pâine pastel SMEG și puneți-l pe blatul dvs. Va merita spațiul pe care îl ocupă atâta timp cât îl priviți sau îl utilizați în mod regulat.


Citeste si:


5. Agățați rafturile plutitoare

Nu este adevărat că toți am putea beneficia de stocare suplimentară? Așezați niște margini rustice peste chiuvetă, pentru a stivui vase, pahare și chiar niște lucrări de artă înclinate.

6. Agățați lumini suspendate

Pe piață, puteți găsi câteva oferte fantastice pentru iluminatul de lucru. Nu vă speriați să achiziționați un corp de iluminat mare și îndrăzneț și să îl faceți în centrul atenției în bucătărie.

Căutați unul care să se potrivească cu feroneria de pe dulapurile dvs. de bucătărie. Într-o bucătărie, poate face o diferență semnificativă. Căutați chilipiruri pe internet sau în magazinele mari.

7. Adăugați un perete cu plante medicinale

Grădinile cu plante medicinale din casă sunt fantastice! Nu sunt doar practice, dar sunt și atractive. Este relativ simplu să-ți faci peretele cu plante medicinale.

Puteți, de asemenea, să așezați jardinierele pe rafturile dvs. plutitoare sau să le agățați de perete pentru a elibera spațiul de pe tejghea.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.