În comparație cu un zugrav obișnuit, un zugrav profesionsit, denumit si  antreprenor de pictură din Bucuresti oferă mult mai mult decât servicii de zugraveli interioare.

Aceștia pot ajuta la diverse lucrări legate de întreținerea proprietății, cum ar fi finisarea podelei, designul tapetului și vopsirea/zugravirea.

Serviciile lor acoperă atât proprietăți rezidențiale, cât și comerciale.

Ești pictor sau ai ceva experiență în pictură și te gândești să devii antreprenor de pictură, dar nu știi cum să procedezi? Dacă da, ești pe pagina potrivită.

Cum devin zugrav profesionist-amenajari interioare Utopian Construct Bucuresti
Cum devin zugrav profesionist-amenajari interioare Utopian Construct Bucuresti

Dacă vrei să zugrăvești singur,  citeste aceste articole:

Alege o specializare

Există diferite tipuri de lucrări de vopsire. Vopseaua poate fi fie industrială, comercială sau rezidențială.

Cineva care dorește să devină antreprenor de vopsire trebuie să decidă în care dintre aceste tipuri de zone de vopsire să se specializeze.

De exemplu, o persoană poate alege să ofere servicii de vopsire comerciale și rezidențiale din cauza asemănărilor lor.

Făcând acest lucru, cineva va fi capabil să-și eficientizeze publicul țintă. De asemenea, va ajuta la limitarea costurilor, deoarece fiecare tip de specializare de pictură necesită instrumente și consumabile diferite.

În afară de aceasta, trebuie să decideți dacă se va oferi strict servicii de vopsire sau servicii suplimentare, cum ar fi tapet și vopsire de specialitate.

Obțineți licența adecvată

Una dintre diferențele majore dintre un antreprenor de pictură și un pictor obișnuit este licența.

Antreprenorii de vopsire trebuie să aibă licențe corespunzătoare înainte de a li se permite să practice. Criteriile pentru obținerea unei licențe variază de la stat la stat.

Majoritatea statelor nu necesită educație formală înainte ca o persoană să devină antreprenor de pictură.

Totuși, individul trebuie să aibă un anumit număr de ani de experiență și instrumentele necesare.

Unele state au cerințe suplimentare, așa că persoanele interesate trebuie să verifice cerința completă a statului lor de reședință.


Citeste si:


Obțineți asigurare

În Statele Unite, aproape toate întreprinderile trebuie să aibă asigurare. Pentru pictori, este vital, deoarece pictorii sunt predispuși să se rănească în timpul lucrului.

Deci, în afară de asigurarea de răspundere civilă generală, antreprenorii de vopsire ar trebui să obțină și o asigurare de compensare a lucrătorilor.

Asigurarea de compensare a lucrătorilor va ajuta la protejarea lucrătorilor firmei de vopsitorie. Dacă vreun pictor se rănește în timp ce lucrează la un proiect, compania de asigurări va acoperi răspunderea.

Celelalte tipuri de asigurare pe care un antreprenor de pictură ar trebui să le ia în considerare includ asigurarea proprietății comerciale, asigurarea de răspundere civilă profesională și asigurarea auto comercială.

Faceți ceea ce este necesar cu marketingul

Marketingul joacă un rol major în succesul oricărei afaceri. Deci, odată ce ați obținut toate instrumentele, licențele și asigurările necesare, un antreprenor de vopsire ar trebui să înceapă imediat comercializarea.

În zilele noastre, există mai multe instrumente de marketing disponibile pentru promovarea afacerii cuiva.

Un antreprenor de pictură poate să creeze un site web, să facă reclame pe platformele de socializare, să facă fluturași sau chiar să le ceară clienților anteriori recomandări.

O altă opțiune de marketing comună cu antreprenorii comerciali de vopsitorie este să ajungă la potențiali clienți și să facă oferte irezistibile.

Această parte a jobului este motivul pentru care contractanții de vopsire sunt sfătuiți să urmeze formare de afaceri.

Extindeți prin angajarea de muncitori

Dacă lucrurile enumerate mai sus au fost făcute corect, atunci va fi nevoie de extindere. O singură persoană nu se poate ocupa de lucrări profesionale de vopsire.

Și întrucât este posibil să aveți mai multe oferte de muncă simultan, cel mai bine este să aveți lucrători pe care îi puteți delega pentru a se ocupa de alte proiecte.

Procesul de angajare a pictorilor trebuie să fie foarte minuțios. În unele cazuri, s-ar putea să fie nevoie să oferiți formare suplimentară pentru a vă asigura că calitatea muncii pe care o furnizează este de top și în conformitate cu standardele companiei dumneavoastră.

Important este să obțineți muncitori calificați în care să aveți încredere pentru a gestiona proiecte delicate de vopsire.

Construiți o relație cu subcontractanții

Construirea unei relații solide cu subcontractanții este utilă atunci când un antreprenor de vopsire are mult prea multe lucrări de vopsire pe teren.

Antreprenorul de vopsire poate angaja un bun subcontractant pentru a face unele dintre lucrări. Acest lucru va ajuta la prevenirea întârzierii locurilor de muncă ale clientului și, în consecință, va ajuta la menținerea unei bune reputații.

Atunci când un antreprenor de vopsire are muncitori calificați și subcontractanți profesioniști, face posibilă supravegherea mai multor proiecte de vopsire simultan.

Trebuie remarcat faptul că pot exista unele procese și pași suplimentari pe care trebuie să-i parcurgeți înainte de a lansa o afacere de antreprenor de vopsire în statul de reședință, care nu sunt menționate aici.

Așadar, înainte de a începe afacerea dvs. de antreprenor de pictură, asigurați-vă că aflați mai întâi despre starea dvs. de cerințe ale rezidenților.

Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.