Când vine vorba de HVAC-ul tău, te bucuri de el fără probleme, cauți pe cineva care să vină să efectueze o reparație urgentă sau cauți echipamentul potrivit de cumpărat pentru a-l înlocui pe cel care nu mai funcționează.

De asemenea, ați putea dori să găsiți o companie de service bună care să vă ofere un plan de întreținere preventivă pentru a vă menține echipamentul să funcționeze cât mai bine și cât mai eficient posibil și poate chiar să vă economisiți niște bani la factura la electricitate. Întrebarea este cum găsești compania perfectă pentru a-ți deservi unitatea HVAC? Iată câteva idei.

image - How Do I Choose a Good Hvac Service Company
Cum aleg o companie bună de servicii HVAC

De ce este important să aveți o companie de încredere HVAC?

Știți că sistemul dvs. de încălzire și răcire este o investiție mare și, în mod ideal, doriți să reziste cât mai mult posibil, oferindu-vă confortul la care vă așteptați, indiferent de vremea de afară. De aceea, lucrul cu compania de servicii potrivită este atât de mare.

A nu avea informații în acest sens poate duce la nevoia de a efectua apeluri de urgență atunci când unitatea nu mai funcționează așa cum ar trebui și trebuie să vă mulțumiți cu oricine găsiți care este dispus să vină la dumneavoastră acasă cât mai repede posibil. Fă-ți timp acum pentru a găsi compania de servicii perfectă, bazată pe informații solide.

Sistemul dumneavoastră poate include atât cabluri de joasă tensiune, cât și de înaltă tensiune sau poate necesita gaz sau alte tipuri de combustibil. Va necesita conducte de apă active, scurgeri de condens și conducte de flăcări deschise sau de agent frigorific . De asemenea, poate necesita lucrări electrice, instalații sanitare și multe altele. Știind acest lucru, iată câteva întrebări pe care poate doriți să le puneți.


Citeste si:


Aveți o licență de stat HVAC?

A avea licență de stat înseamnă că cel puțin un membru al companiei a îndeplinit toate cerințele și are experiența și pregătirea necesare pentru a vă oferi serviciile de care aveți nevoie.

Tehnicienii dvs. primesc formare HVAC?

Întrebați dacă compania oferă angajaților săi programe de formare continuă. Echipamentele HVAC evoluează și se îmbunătățesc mereu, iar echipamentele noi vin cu noi tehnologii. Vrei pe cineva care este un profesionist în instalarea și întreținerea cuptoarelor și termostatelor, unităților HVAC și care cunoaște orice opțiuni îmbunătățite, cum ar fi cele care conectează echipamentul la smartphone sau tabletă.

Aveți instrumentele și abilitățile potrivite pentru job?

Instalatorii HVAC și oamenii de service trebuie să aibă uneltele unui instalator, un electrician și, în unele cazuri, chiar și un tâmplar. De asemenea, ei trebuie să știe cum să lucreze cu conducte de cupru, torțe de acetilenă, manometre digitale, linii de condens și multe altele.

Respectați protocoalele adecvate de siguranță Hvac?

Când flăcări deschise sunt implicate într-o reparație sau instalare și când sunt în apropierea agentului frigorific și a altor gaze sau adezivi, este foarte ușor să ne imaginăm posibilitatea unui accident dezastruos. Întrebați despre protocoalele de siguranță ale companiei înainte de a vă decide să le angajați.

Aveți angajați cu normă întreagă?

Întrebați dacă au proprii angajați sau dacă subcontractează oameni pentru a face munca. St Paul de încălzire și răcire vă recomandă să întrebați dacă persoanele care vin în casa dvs. sunt efectivi angajați ai companiei și dacă pot garanta cantitatea și tipul de formare pe care au primit-o. Vrei liniște sufletească știind că cei mai bine pregătiți oameni au grijă de sistemul tău HVAC.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.