Știm cu toții că prima impresie pe care o avem rămâne și ultima impresie pentru o vreme. Nu vrei ca oamenii să vină la tine acasă și să aibă o impresie greșită. Chiar și trecătorii ar putea crede că casa ta arată la fel de bine sau de rău înăuntru ca și afară.

Acesta este motivul pentru care ar trebui să lucrați la exteriorul casei dvs., astfel încât oamenii să se oprească pe drum pentru a-i admira frumusețea.

image - Increase Your Home’s Value- Beautifying Your Exteriors
Creșteți valoarea casei dvs. – Înfrumusețați-vă exteriorul

Scopul principal al înfrumusețarii exterioarelor tale nu este acesta, ci este de a crește valoarea casei tale atunci când te decizi în sfârșit să o vinzi. Curb Appeal este un fenomen destul de serios care nu vorbește doar despre casă, ci vorbește și despre proprietari.

S-ar putea să aveți o căsuță drăguță care necesită o atenție suplimentară sau s-ar putea să aveți o casă colonială pe care ați dori să o faceți puțin mai modernă.

În orice caz, vă avem acoperit. Am discutat cu o mulțime de designeri și arhitecți pentru a ști ce lucruri ar trebui să schimbați pentru a obține o oarecare atracție pentru exteriorul casei dvs. Doar schimbări minore ici și colo o pot transforma într-o casă care cu siguranță va opri pe unii oameni morți în loc.

Schimbă-ți ușa din față

De cele mai multe ori, adăugarea unui strop de culoare ușii tale de la intrare poate schimba întregul aspect al casei tale. Acest lucru poate părea destul de exagerat, dar trebuie să vă uitați la unele case cu uși viu colorate și să vedeți cât de mare impact are asupra oamenilor.

Acest lucru vă va ajuta să vă scoateți în evidență exteriorul. De exemplu, dacă ai un exterior alb, poți încerca să folosești o ușă din lemn de cireș strălucitor, care să-ți facă casa să iasă instantaneu. Va ajuta la evidențierea și accentuarea tonurilor crem sau alb murdar de pe fațadă.

Dacă nu doriți culori strălucitoare, puteți alege să utilizați o culoare care vă va ajuta să vă completați schema de culori. De asemenea, puteți încerca să faceți o declarație punând numărul casei dvs. pe ușă într-un font mare. Decorarea ușii cu un spectru sezonier din când în când o face să arate destul de proaspătă.

Chiar dacă nu doriți să schimbați culoarea, asigurați-vă că îi dați un strat proaspăt de vopsea sau lustruire în fiecare an, pentru a-l păstra îngrijit și ordonat.


Citeste si:


Construiește o cale adecvată

Primul lucru pe care oamenii îl observă când merg la casa ta este calea ta. Trebuie să vă asigurați că îl păstrați frumos și curat. De asemenea, ar trebui să fie indicat în mod clar, mai degrabă decât să fie un mod întâmplător care nu are sens.

Îți amintești vremurile când erai invitat la casa cuiva și poteca nu era marcată clar, așa că trebuia să mergi prin peluza din față? Pasajul din față joacă un rol esențial funcțional, îi ajută pe oameni să ajungă la casa ta. Ar trebui să meargă și cu zona înconjurătoare pe care o aveți.

Dacă aveți o cale crăpată și veche, cel mai bine este să apelați profesioniști pentru a o înlocui, astfel încât să fie în coerență cu restul designului dvs. Puteți căuta pavele din agregate spălate Perth pentru a vă ajuta să găsiți materialul perfect pentru calea dvs.

De asemenea, puteți include o alee decorată care se potrivește bine cu calea dvs. Puteți potrivi tonul căii cu exteriorul casei dvs., astfel încât să pară mai organizat și mai coeziv. De asemenea, puteți lumina această cale cu niște lămpi de iluminare pentru decorul perfect.

Faceți-vă acoperișul în evidență

Este important să acordați o atenție sporită acoperișului, nu doar în scopuri funcționale, ci și pentru că acesta alcătuiește cea mai mare parte din exteriorul casei dvs. și este destul de vizibil pentru cei care trec pe acolo.

Când acordați o atenție deosebită acestui lucru, puteți contribui la îmbunătățirea designului general al casei dvs. și poate chiar să o vindeți la un preț mai mare mai târziu. Acest lucru vă poate permite să scoateți în evidență simetria în casa dvs.

Dacă aveți un acoperiș plat, vă puteți gândi să îl decorați și să îl transformați într-o grădină pe acoperiș sau chiar într-o zonă de lounge în aer liber. Îți va oferi vederi uimitoare și va adăuga valoare casei tale.

Asigurați-vă că acoperișul dvs. arată elegant și corect, în loc să arate murdar și ponosit. De asemenea, puteți obține niște panouri solare pentru a crește valoarea și funcționalitatea.

Simetria ferestrei

Ați trecut vreodată pe lângă o casă modernă, care are margini curate și drăguțe și multe și multe ferestre? Este important să vă păstrați ferestrele curate, în loc să fie ponosite și tulburi. Geamurile curate cu cristale sunt destul de importante dacă nu vrei să cobori pe picior greșit.

Ferestrele curate pot face casa ta să arate absolut uluitoare. Puteți picta geamurile pentru a atrage o atenție suplimentară asupra acesteia.

Fiți atenți la repetarea formei, a geometriei și chiar a simetriei. Asimetria conștientă îl poate face să arate destul de modern dacă te simți aventuros. De exemplu, puteți folosi niște vopsea de lemn de culoare închisă pe geamurile ferestrelor pentru ca acestea să iasă în evidență de pereții tăi albi. Amintiți-vă întotdeauna să lucrați cu mediul înconjurător și cu ceea ce aveți.

Amenajarea teritoriului

Întreținerea unui gazon și amenajarea acestuia s-a făcut este unul dintre factorii importanți care adaugă valoare unei case. Există anumite trucuri pentru a menține un gazon adecvat, cum ar fi cercetarea tipurilor de plante veșnic verzi care pot fi cultivate în zona dvs.

Există mai multe îngrășăminte pe care le puteți folosi pe gazon pentru a vă asigura că plantele și iarba rămân sănătoase.

De asemenea, este posibil să nu reușiți să vă descurcați singuri în grădinărit. Într-un astfel de caz, va fi benefic dacă poți angaja un grădinar care să facă tot ce este necesar pentru tine.

Înfrumusețarea casei tale ar trebui făcută nu numai din interior, ci și din exterior. Vă va ajuta să creșteți valoarea casei dvs. și să o vindeți la un preț mai mare ulterior.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.