Cei care plănuiesc să cumpere o reședință într-o clădire mai înaltă vor plăti probabil mult mai mult pentru această oportunitate.

Asta pentru că o nouă lege implementată în august anul trecut, care va crește siguranța la incendiu, va crește și costurile de construcție și asigurări.

Legislația menită să îmbunătățească siguranța la incendiu în clădirile înalte impune noi tipuri de placare pentru a înlocui versiunile mai ieftine asociate mult timp cu răspândirea incendiului în Marea Britanie

Noile reguli impun ca placarea să aibă clasificarea la incendiu A1 și A2 și, de asemenea, să impună trei inspecții sau revizuiri „gateway” înainte ca clădirea să primească o certificare finală.

Pe cine afectează legea?

Noua lege, care afectează clădirile rezidențiale și de învățământ mai înalte de 18 m în Anglia și 11 m în Scoția, prevede, de asemenea, ca arhitecții să aibă suficientă asigurare de răspundere profesională pentru a acoperi o dauna de incendiu într-una dintre clădirile lor. Asigurarea pentru acoperirea daunelor de incendiu ar putea fi de trei ori mai mare decât costul asigurării care nu acoperă incendiul.

În timp ce mulți pretind legislația ca pe un pas înainte în siguranță, ea pune noi probleme pentru cei care doresc să cumpere un apartament.

Problema principală atât pentru cumpărători, cât și pentru vânzători este că proprietarii de locuințe din clădiri mai înalte trebuie să furnizeze un Formular de evaluare a peretelui extern (EWS1) pentru a-și vinde apartamentul. Cei care achizitioneaza un apartament trebuie sa aiba formularul pentru a obtine un credit pentru a-l cumpara.

Materiale obligatorii

Formularul asigură că unitatea îndeplinește toate codurile de siguranță la incendiu și că placarea este dintr-o listă aprobată în care materialele îndeplinesc standardele de rezistență la incendiu A1 și A2. Pe listă sunt șase materiale, inclusiv:

  • Izolație din sticlă spumă
  • Placare din fibrociment
  • Sisteme de alunecare de cărămidă
  • Placarea din portelan
  • Placarea GRC
  • Placare din aluminiu

În timp ce tipul anterior de placare folosea plastic, care acum este interzis, aceste noi grupuri de materiale folosesc lucruri precum sticlă, ceramică, placă de ciment, cărămidă și metale. Toate au prețuri și aspect diferite.

Totuși, totul va echivala cu o creștere a costurilor de construcție sau renovare.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.