Vrei sa ai mai mult spatiu in casa ta? Intenționați să adăugați o cameră pentru copii? Te gândești la o extensie de bucătărie? Acum vă puteți bucura de o casă spațioasă având un plan de extindere a casei.

Mulți oameni se gândesc să opteze pentru un plan de extindere a casei în loc să cumpere o casă nouă. Este o bătaie de cap să-ți schimbi întreaga casă cu toate lucrurile tale doar pentru puțin spațiu suplimentar în casă.

image - Building A House Extension The Perfect Guide
Construirea unei extensii de casă Ghidul perfect

Dacă intenționați să aveți o extensie în casa dvs., veți avea nevoie de câteva sfaturi solide pentru a începe. Nu doriți să cheltuiți mai mult decât este necesar și mai târziu să vă opriți asupra deciziilor dvs.

Așadar, pentru a vă ajuta să înțelegeți procedura de extindere a casei, am compilat câteva sfaturi utile și am răspuns la câteva întrebări care ar fi de ajutor.

Care sunt diferitele tipuri de extensii de case?

O extindere a casei este pur și simplu o schimbare în structura clădirii originale. Acesta ar putea fi un plus de baie, o extensie în camera de zi sau subsol.

Obținerea unei extensii a casei este cea mai bună modalitate de a adăuga spațiu casei tale. Cu toate acestea, nu este ceva standard care este potrivit pentru toți.

Casa ta este unica si va avea o extindere unica a casei in functie de stilul tau de viata si buget.

Indiferent dacă doriți să adăugați o extensie grădinii dvs. sau dacă doriți să amestecați zona de luat masa și zona de relaxare în aer liber, veți avea nevoie de un plan de extindere. Click aici pentru a vedea mai multe

Diferitele tipuri de extensii de casă sunt extensiile din spate, extensiile laterale, extensiile înveșcate și extensiile cu două etaje.

Extensii din spate: extensiile din spate se referă la extensiile din spatele proprietății dvs. Puteți avea o zonă mare deschisă combinând spațiul interior cu cel exterior.

Dacă doriți o extensie mică, nici măcar nu aveți nevoie de permis de planificare. Acest tip de extensie te-ar costa între 40.000 și 60.000

Extensii de întoarcere laterală: dacă există o alee laterală în casa dvs., puteți adăuga un efect de transformare casei dvs. renovând-o. Puteți înlocui ferestrele pierdute cu lumini de acoperiș și puteți adăuga o notă de stil spațiului dvs. de locuit.


Citeste si:


Dacă aveți un buget limitat, ar trebui să luați în considerare optarea pentru acest tip de extensie. Te-ar costa între 20.000 și 30.000 de lire sterline. Ar putea dura aproximativ 2 până la 3 luni pentru ca acest tip de extensie să se finalizeze.

Extensii wrap-around: Acest tip de extensie pentru casă este o combinație de extensie spate și extensie de întoarcere laterală.

Vă puteți extinde zona de luat masa, zona de relaxare și, de asemenea, aveți o bucătărie spațioasă combinând zonele interioare și exterioare. De asemenea, puteți adăuga lumini de acoperiș pentru a îmbunătăți aspectul general al casei dvs. Extensia wrap-around ar putea dura 4 până la 6 luni.

Extensii cu etaj: dacă vrei să ai un spațiu de locuit dublu în casa ta, poți opta pentru o extensie cu etaj.

Este o modalitate rațională de a avea tot ce ai nevoie în casă. Puteți adăuga băi suplimentare, camere suplimentare și o zonă de studiu în casa dvs. Este cu siguranță o opțiune costisitoare.

Cu toate acestea, este mai puțină muncă în comparație cu schimbarea întregii case. O extensie cu două etaje vă va cere să obțineți permisiunea de planificare înainte de a începe cu desenele

Sfaturi de luat în considerare în timp ce vă pregătiți pentru o extindere a casei

Extinderea casei este un proiect interesant. Ar putea deveni copleșitor dacă nu îl planificați corect. Iată câteva sfaturi de care trebuie să ții cont atunci când te gândești la un plan de extindere a casei.

Programați și planificați cu atenție

Dacă vă gândiți la o extindere a casei, trebuie să planificați cu atenție. Trebuie să vă asigurați că alegeți momentul potrivit din an pentru a face extensia.

Va face o mare diferență în planificarea dvs. Dacă vă gândiți să aveți o extindere majoră a casei în timpul sezonului de Crăciun, nu este o idee bună.

Trebuie să vă asigurați că efectele lucrărilor de construcție sunt minime. Dacă lucrați de acasă, puteți lua în considerare utilizarea unui loc alternativ. În caz contrar, extinderea casei va fi perturbatoare

Decide ce vrei

Trebuie să discutați deschis despre ceea ce aveți în vedere cu profesioniștii în extinderea casei. Acest lucru le-ar oferi o idee despre preocupările și așteptările dvs.

Cel mai bine este întotdeauna să ai o bună comunicare cu echipa cu care lucrezi. Acest lucru le-ar permite să vă aducă viziunea la viață.

De asemenea, puteți cere îndrumări și recomandări de la echipa de extindere a casei. Ei te vor ajuta de la zero cu desenul și planificarea extensiei.

Anunță-ți vecinii

Este politicos și politicos să anunți vecinii despre planul de extindere a casei tale. Lucrările de construcții provoacă multe tulburări și zgomot.

Trebuie să vă asigurați că nu cauzează niciun inconvenient vecinilor tăi. Prin urmare, este important pentru tine să ai o discuție deschisă cu vecinii tăi atunci când vei finaliza o extindere a casei.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.