O chiuvetă și dulapurile care o înconjoară formează o chiuvetă de baie. Servește ca depozitare, precum și ca capac pentru instalațiile sanitare expuse, păstrând totul îngrijit și ordonat. În unele cazuri, vanitățile de baie pot fi destul de simplificate.

O lauvetă de baie poate fi de orice stil, poate fi mare sau mică, minimalistă sau maximalistă și are culori moale sau luminoase. În plus, există o varietate de site-uri web unde vă puteți uita la Vanderloc – luxury vanity . Și, deși are o funcție specifică, reflectă întotdeauna estetica casei.

image - Five Styles of Bathroom Vanities
Cinci stiluri de vanități de baie

Vanitatea dumneavoastră, de exemplu, poate fi făcută dintr-o varietate de lemn și materiale pentru blat. Ele vin într-o varietate de forme și dimensiuni, inclusiv suporturi pătrate, rotunde, dreptunghiulare și de colț. Există o mare varietate printre ele, motiv pentru care există cinci stiluri populare din care să alegeți:

Vanități cu o adâncime îngustă

Adâncimile chiuvetei variază de obicei între 21″ și 24″, cu toate acestea, există situații în care zona de mers a unei băi pur și simplu nu poate îndeplini cerințele spațiale obișnuite ale vanului.

Mecanica cu adâncime îngustă este utilă atunci când o pasarelă trebuie să fie mai mare sau când o ușă strânsă limitează adâncimea dulapurilor de baie.


Citeste si:


Vanități în colțuri

Ultimele două tipuri sunt ambele vanități care sunt concepute pentru a satisface anumite cerințe într-o baie. Acest lucru va necesita, de obicei, utilizarea chiuvetei în jurul valorii, care poate fi chiar montată pe perete pentru a economisi și mai mult spațiu pe podea.

Desigur, sunt chiuvete și chiuvete de specialitate, dar pot ajuta la transformarea chiar și a celui mai mic spațiu într-o baie utilă și plăcută din punct de vedere estetic.

Vanități care sunt montate pe perete

Chiuveta pe piedestal este fixată pe perete, în timp ce chiuveta cu montare pe perete este una dintre cele mai emblematice și clasice opțiuni. Este o alternativă populară pentru cei cu buget redus sau cu spațiu limitat, dar necesită întăriri pentru pereți și conducte care sunt fie expuse, fie ascunse în spatele capacelor speciale puse pe partea inferioară a chiuvetei.

Vanități cu chiuvete pentru vas

Aceasta este una dintre cele mai recente evoluții, care îmbină o chiuvetă de sine stătătoare cu o suprafață de vanitate, cum ar fi un vas uriaș de cupru sau un lighean strălucit cu sticlă. Rețineți că, deși are o estetică unică și o mulțime de posibilități de depozitare, poate fi costisitor și poate ocupa mult spațiu.

Gama de vase disponibile în diverse tipuri de materiale, cum ar fi sticlă călită sau chiar piatră adevărată înseamnă că nu există două chiuvete la fel.

Vanități de baie autoportante

Mecanismul de sine stătător, ca un dulap sau un dulap, stă singur de perete și de restul camerei. Oferă multe dintre aceleași beneficii și aspect atractiv ca o chiuvetă pe piedestal, dar cu avantajul suplimentar de depozitare și capacitatea de a ascunde instalațiile sanitare.

Ar putea fi o alternativă cu costuri reduse sau o instalație de designer de ultimă generație; ar putea fi chiar o antichitate care a fost renovată într-o vanitate.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.