Remodelarea casei este departe de a fi ceva la fel de simplu ca tăierea unui tort. Necesită cercetări ample și muncă asiduă.

Oamenii se gândesc, în general, luni de zile dacă ar trebui să opteze pentru renovări înainte de a-și aduna în sfârșit curajul și a se deda cu el. Iar atunci când rezultatul este opus a ceea ce aveau în minte, îi devastează.

image - Top Nine Mistakes to Avoid During the Renovation of Your House
Cele nouă greșeli de evitat în timpul renovării casei tale

În plus, modernizarea casei tale îți scapă o mușcătură din economiile. Dacă faci greșeli, munca ta grea și banii se pot pierde. Astfel, trebuie să pregătiți un plan și să faceți tot posibilul pentru a evita erorile costisitoare.

Cunoașterea în prealabil a erorilor de remodelare vă face vigilent și vă permite să aveți o actualizare fără probleme. Acestea fiind spuse, mai jos sunt enumerate câteva greșeli pe care trebuie să le eviți în timpul renovării casei tale.

1. Nu eliberarea casei

Ați putea fi tentat să nu vă eliberați complet casa și să vă mutați bunurile într-una dintre camerele casei. Adesea lucrătorii sugerează să acopere lucrurile cu cearșaf pentru a le feri de deteriorare în timp ce se deda la lucrările de renovare.

Dar pentru o remodelare corectă, ar trebui să goliți casa. În acest fel, puteți preveni deteriorarea lucrurilor și vătămările personale.

Dacă ești îngrijorat de lucrurile tale, poți închiria cu ușurință unități de depozitare în cartierul tău pentru a ascunde lucruri. Majoritatea au camere instalate și garantează securitatea. Au, de asemenea, funcții de control al climatizării, astfel încât nici bunurile tale prețioase nu vor suferi daune.

2. Grăbirea procesului

Remodelarea este un proces care necesită timp și, în majoritatea cazurilor, durează mai mult decât timpul anticipat. S-ar putea să vi se pară neliniștit să trăiți cu susul în jos și poate doriți să grăbiți procesul.

Cu toate acestea, instalarea de instalații sanitare, instalarea de aparate electrice, covoare, vopsit sau modernizarea pardoselilor necesită mult timp și le puteți strica dacă treceți rapid la sarcini.

Lăsați muncitorii să-și facă munca cu concentrare totală și nu grăbiți procesul. Grăbirea acestuia nu vă va oferi rezultatele dorite, iar lucrătorii din renovare pot ajunge să facă o greșeală gravă.


Citeste si:


3. Măsurători greșite

Renovarea necesită să luați mai multe măsurători, mai ales dacă refaceți podelele și pereții sau împărțiți spațiul pentru a crea mai multe camere. Măsurătorile greșite pot ruina întregul proiect.

Prin urmare, ar trebui să le verificați din nou înainte de a cumpăra echipament și de a vă pune la treabă. Ar fi mai bine dacă mai mult de o persoană măsoară pentru a evita orice calcul greșit.

Măsurătorile greșite duc la instalarea necorespunzătoare a plăcilor sau a pardoselii sau plasarea greșită a cablurilor electrice sau a aparatelor. În plus, ți-ar putea pierde bani și timp dacă trebuie să faci ceva din nou. Luați puțin timp și efectuați măcar de două ori măsurători pentru a evita orice calcul greșit.

4. Comunicare greșită

Renovarea nu este o muncă de o singură persoană. Mai mulți oameni trebuie să-și unească mințile și eforturile pentru a finaliza sarcina. Ar fi de ajutor dacă ai comunica exact ceea ce vrei și nu ar trebui să lași loc de ambiguitate.

Adesea, oamenii folosesc o persoană de mijloc pentru a comunica instrucțiunile. Comunicarea greșită apare atunci când ei lasă deoparte orice detalii importante și nu transmit mesaje complete.

Deci, gestionați comunicarea în mod corespunzător și trimiteți mesaje precise. Stabiliți limite în prealabil și precizați clar rezultatul dorit. În plus, cel mai bine ar fi să treceți cu vederea lucrările pentru a vă asigura că se aliniază bine cerințelor dumneavoastră.

5. Alegerea produselor de calitate scăzută

Proiectele de îmbunătățire a locuinței pot fi costisitoare. În multe cazuri, costul depășește cu mult așteptările și vă poate arde o gaură în buzunar.

Prin urmare, oamenii optează pentru produse ieftine pentru a economisi niște bani. Deși piețele au mai multe produse de calitate scăzută, ar trebui să înțelegeți că astfel de produse nu sunt întotdeauna de lungă durată.

Remodelarea are loc o dată la ani, iar oamenii trebuie să aleagă produse de înaltă calitate pentru a evita orice lucrări de reparații.

Produsele ieftine vă pot economisi niște bani acum, dar va trebui să cheltuiți mai mulți bani pe termen lung, făcând întregul proces mai scump.

6. Ignorarea funcționalității

Unul dintre motivele pentru care oamenii merg la renovare este să-și modernizeze casele și să le facă la modă. Tendințele se schimbă din când în când. Cu toate acestea, nu puteți opta pentru remodelare o dată la doi ani.

Deși puteți ține cont de tendințele actuale în bucătărie sau baie, trebuie să alegeți funcționalitatea sau moft-urile. Mai multe tendințe par frumoase și pline de farmec, dar nu sunt foarte practice.

Să presupunem că aveți copii sau animale de companie. Optarea pentru podea din lemn poate să nu fie o idee bună, deoarece acestea o pot zgâria. În mod similar, dacă aveți un membru al familiei bolnav și în vârstă, luați în considerare instalarea de balustrade pentru a preveni căderea acestora.

7. Stabilirea unor linii temporale nerealiste

Oamenii stabilesc adesea termene nerealiste și apoi grăbesc întregul proces. De cele mai multe ori, ei optează pentru contractori și stabilesc un calendar care este imposibil de îndeplinit.

Lucrătorii fie nu depun efortul necesar, fie ignoră detaliile, ceea ce duce la erori grave. Trebuie să aveți o discuție amănunțită cu contractorul și să stabiliți un calendar fezabil, ținând cont de toți factorii.

8. Să răsfățați mai mult de un proiect simultan

Atenția divizată produce adesea rezultate de calitate scăzută. Nu lăsați antreprenorii dvs. sau alți lucrători să lucreze la mai multe proiecte simultan, cu excepția cazului în care angajați echipe separate.

Nu vor acorda 100 la sută atenție proiectului dvs. și s-ar putea să se retragă. În plus, ar fi mai bine să faci o cameră pe rând și apoi să te muți în alta. Lucrătorii vor îndeplini sarcinile cu deplină concertare, minimizând șansele de a face erori.

9. Ignorarea Curb Appeal

Mai multi oameni se gandesc la interiorul casei si nu iau in considerare exteriorul. Investiția în aspectul exterior al casei o face mai atrăgătoare, făcând prima impresie solidă.

În timp ce vă răsfățați cu renovarea, gândiți-vă la exterior. Schimbați ușa din față, instalați un nou iluminat sau reîmprospătați peisajul pentru a crește atractivitatea. Pe lângă faptul că face casa mai practică și la modă, crește valoarea proprietății.

Concluzie

Renovarea casei este stresantă , exhaustivă și vă poate distruge banca. În timpul remodelării casei, mintea ta se îndreaptă în toate direcțiile și ai tendința să ratezi detalii esențiale.

O măsurătoare greșită poate strica întregul aspect al bucătăriei. Trebuie să fii vigilent și trebuie să consulți profesioniști înainte de a finaliza renovarea. Nu trebuie să neglijați structura originală și trebuie să vă concentrați pe calitate.

Experții recomandă să nu se grăbească prin proiect și trebuie să se gândească de două ori înainte de a lua orice decizie. Îmbunătățirea locuinței este o investiție, iar răsfățarea cu ea cu un plan adecvat poate crește dramatic valoarea proprietății.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.