În timp ce v-ați ținut la curent cu noile iPhone-uri, mașini Tesla sau hardware pentru computere în ultimii doi ani, veți fi surprinși de cât de mult s-a îmbunătățit și tehnologia scaunelor de masaj.

Designerii de scaune de masaj experimentează în mod constant modul în care își pot îmbunătăți calitatea scaunelor de masaj și nu este doar cu o tapițerie nouă sau un design elegant!

Pentru mai multe ghiduri pentru canapele de masaj, puteți vizita Recliners Hunt .

image - The Latest Innovations in Massage Chair Technology - 2022 Edition
Cele mai recente inovații în tehnologia scaunelor de masaj – Ediția 2022

Imaginați-vă un salon personal de masaj profesional în camera dvs. de zi, care este întotdeauna gata să șteargă toate durerile musculare și stresul pe care le-ați experimentat după o zi lungă de muncă.

Sună ca un vis, nu-i așa? Există atât de multe lucruri pe care un scaun de masaj le poate face în zilele noastre, încât oricine are unul pentru uz personal are garantat un avantaj față de colegii tăi. Nu veți mai primi doar un scaun de masaj pentru oboseală , veți primi unul pentru experiența completă de terapie prin masaj.

De la role de masaj încălzite până la scanări corporale inteligente, haideți să trecem peste cele mai recente descoperiri tehnologice din piața scaunelor de masaj pe care probabil le-ați ratat.

Rețineți că acestea nu sunt tehnologii care au apărut exclusiv anul trecut, ci mai degrabă o colecție de progrese notabile de-a lungul deceniilor care au schimbat complet modul în care vedem scaunele de masaj.

Masaj cu compresie de aer

Probabil că sunteți cel mai familiarizat cu rolele de șenile ca mijloc prin care scaunele de masaj își fac magia lor, dar majoritatea scaunelor de masaj moderne sunt, de asemenea, echipate cu airbag-uri care se umflă și se dezumflă în modele strategice de-a lungul corpului, pentru a aplica presiune în părțile corpului care urmăresc. rolele în mod normal nu pot ajunge.

Cu această tehnologie, puteți obține o experiență holistică de terapie prin masaj, care este complet personalizabilă în funcție de nevoile dumneavoastră specifice. Aceasta se numără printre tehnologiile mai vechi de pe această listă, dar este una pe care mulți oameni o trec cu vederea atunci când merg la cumpărături pentru scaune de masaj.


Citeste si:


Şenile cu role încălzite

Știm cu toții că căldura ajută la deschiderea vaselor de sânge, astfel încât schimbul de gaze precum oxigenul în celulele tale ar putea fi eficientizat. De aceea, rolele încălzite sunt perfecte pentru ameliorarea tensiunii musculare și a altor tipuri de dureri musculare cauzate de vasele înguste sau de contracția musculară involuntară.

Mai mult, este că ar putea îmbunătăți și calitatea somnului, deci este și un tratament viabil pentru cei care suferă de insomnie.

Piese flexibile de masaj

image - Flexible Massage Tracks

Cele mai multe scaune de masaj obișnuite au role cu dimensiuni fixe, astfel încât acestea ar putea ajunge doar la cât de mult din spate și picioare, cât și-ar putea schimba unghiul.

Cu șinele de masaj flexibile, precum cele montate în scaunul de masaj Daiwa Supreme Hybrid , puteți obține o senzație mai naturală a rolelor care se mișcă pe contururile spatelui și să oferi o experiență netedă și relaxantă pentru oase și mușchi.

Acest tip special de pistă de masaj ajută la întinderea mușchilor corpului pentru a elibera tensiunea în zonele care prezintă un risc mai mare de rănire, astfel încât corpul dumneavoastră ar putea deveni mai flexibil și mai mobil.

Senzație reală

Dacă scaunele de masaj vi se par prea mecanice, aveți și tehnologia 4D care încearcă să simuleze senzația unei mâini umane care vă mângâie și frământă corpul. Unele modele fac acest pas mai departe, cum ar fi Osaki Maestro LE, conceput cu ideea de a face cel mai uman masaj de pe piață.

De asemenea, folosește o combinație a rolelor încălzite menționate mai sus și a tehnologiei de compresie airbag pentru a oferi cu adevărat o experiență profundă și ritmică.

Scanare inteligentă a corpului

Acest lucru ar putea suna ca științifico-fantasție pentru tine, dar această tehnologie este cât de reală ar putea fi. Scaunele de masaj cu această caracteristică pot scana automat dimensiunile corpului dvs. pentru a cartografi plasarea zonelor cheie ale corpului și pentru a aplica presiune pe acele zone în consecință.

Acest lucru oferă fiecărui utilizator individual propria experiență personalizată, care asigură că este cuibărit în scaunele sale de masaj și beneficiază de confort maxim.

O altă aplicație a acestei tehnologii este cea a suporturilor pentru picioare extensibile, care se vor întinde sau se vor retrage pentru a se potrivi înălțimii utilizatorului. Este o caracteristică perfectă pentru cei care doresc să împartă un scaun de masaj cu prietenii și familia.

Cromoterapia

image - Chromotherapy

Cromoterapia este un medicament alternativ care folosește diferite spectre de lumină pentru a armoniza energia din jurul corpului tău. În scaunele de masaj, acestea sunt folosite pentru a calma utilizatorul și pentru a promova vibrații pozitive. Scaunul de masaj Osaki OS 3D Hiro LT este proiectat folosind tehnologia japoneză care utilizează această caracteristică. Reduceți luminile și porniți cromoterapia pentru un nivel cu totul nou de confort și relaxare.

Pentru a rezuma totul

Pe măsură ce tehnologia continuă să se dezvolte și găsim noi modalități de a ne ușura viața, există și noi probleme la care vă puteți aștepta pe parcurs. Scaunele de masaj oferă un răgaz rapid și eficient de la toate aceste probleme și o modalitate de a vă reîncărca astfel încât să vă puteți reîncărca în luptă.

De aceea, designerii încearcă în mod constant să vină cu noi tehnologii pentru a îmbunătăți și mai mult relaxarea pe care o puteți obține de la scaunele de masaj. Mergeți astăzi la comerciantul local de scaune de masaj și verificați ce caracteristici minunate vă așteaptă!

Pentru scaunele de masaj din Boca Raton, Florida , veți descoperi că Modern Back este un retailer de încredere și adaptabil de scaune de masaj de înaltă calitate, precum cele menționate mai sus.

Puteți chiar să le încercați gratuit când ne vizitați în showroom-urile noastre live din Boynton Beach și Sarasota. Promitem să vă arătăm scaunul de masaj potrivit nevoilor dumneavoastră și portofelul dumneavoastră.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.