Curios care sunt cele mai bune trenduri in materie de design interior?

Cele mai bune tendințe de design interior din 2022

Cele mai bune tendințe de design interior din 2022

Conținutul paginii

Cu vara care se apropie de sfârșit, iarna se profilează și noul an care se apropie, am vrut să ne uităm înapoi la tendințele de top în design interior ale anului.

Designul interior nu este întotdeauna despre urmărirea tendințelor, deoarece aspectul cheie al decorului poate fi orice, de la picioare unice de mobilier la picturi unice.

Dar dacă doriți să faceți câteva ajustări rapide la casa dvs., în conformitate cu tendințele din 2022, sau sunteți doar interesat să vedeți câte tendințe ați urmat în acest an, această listă va evidenția principalele look-uri care au decolat.

De asemenea, vom arunca o privire rapidă asupra tendințelor viitoare pentru 2022.

Cele mai bune tendințe de design interior din 2021

Vedeti mai multe idei de amenajare si a balconului

Afișări de flori uscate

Treceți peste plantele de apartament (nu mergeți prea departe), pentru că noua floare preferată în 2021 este tipul uscat.

Decorând orice cameră, aceste aranjamente pot arăta super elegante atunci când sunt asociate cu o vază simplă.

Nu numai că durează mai mult decât florile vibrante, dar nu necesită nicio întreținere și totuși lasă o cameră cu un aspect elegant și la modă.

Suntem siguri că ați văzut o mulțime de acestea pe Pinterest și Instagram! Puteți obține aranjamente prefabricate de la florării și comercianții cu amănuntul online.

Ferestre de acoperiș

Cu pandemia de COVID-19 care se extinde până în 2022, cu toții ne-am dorit la fel de mult ca în 2021.

Acesta ar putea fi motivul pentru care ferestrele de acoperiș au devenit o tendință uriașă în 2021, aducând cât mai multă lumină naturală în interior.

Ferestrele de acoperiș și luminatoarele sunt perfecte pentru îmbunătățirea luminii naturale și sunt cu adevărat populare pentru extensiile de bucătărie moderne.

Petrecerea mai mult timp în interior este cu siguranță mai plăcută atunci când este plin de lumină, sporind productivitatea și bunăstarea mentală!


Citeste si:


Palete pământești

Principala tendință de culoare a anului 2022 a fost culorile întunecate, pământii. Aceste nuanțe îndrăznețe funcționează foarte bine pe pereți sau pe piese cheie de mobilier pentru a face o declarație.

Bleumarinul închis și verdele smarald au fost deosebit de populare în acest an, cu nuanțe întunecate oferind fundalul perfect pentru o tăblie impresionantă sau o lucrare de artă.

Dacă doriți ca o cameră să iasă în evidență, alegerea tonurilor închise este calea de urmat în 2022.

Țesături de încredere

Cu mai mult timp petrecut acasă, țesăturile care pot fi spălate de mai multe ori, sunt durabile și de încredere au fost favorizate în acest an.

Totul este să găsești țesături care să reziste după ce vor fi reutilizate din nou și din nou.

Grădina Ingredientelor

Cultivarea ingredientelor însuți a devenit și mai populară în 2022, datorită timpului petrecut acasă.

Oamenii și-au dorit să aibă propriile ierburi și legume chiar în grădina lor pe care să le adauge la mâncărurile de casă, fără a fi nevoiți să se îndrepte spre magazine.

Verde

De la bucătăriile verde salvie până la pereții verde închis, această culoare a fost cea mai populară a anului.

Culoarea aduce un sentiment de conexiune cu natura și, având în vedere că toată lumea este dor de exteriorul în 2022, nu e de mirare că verdele a apărut din ce în ce mai mult în casele noastre. Dacă nu poți ieși afară, adu-l înăuntru!

Dacă doriți să vă pregătiți pentru tendințele din 2023, acesta este ceea ce ar trebui să începeți să căutați…

Mobilier inteligent

Mobilierul care dispune de funcții digitale sau automate va crește în popularitate în 2022.

Acest tip de tehnologie este cunoscut pentru a ajuta stilul de viață al oamenilor, de la măsuțe de cafea multifuncționale la mesele cu difuzoare Bluetooth, cerul este limita cu tehnologia în 2022!

In materie de mobila la comanda, premium sau buget, va invit sa descoperiti Atelierul Bucuresti de mobila la comanda

Spații Multifuncționale

Casele moderne se vor lăuda cu mai mult spațiu multifuncțional în 2022, cu mai puține camere despărțitoare și o zonă mai mare pentru locuit și luat masa.

Material organic

În mod clar, durabilitatea nu merge nicăieri, așa că materialele organice vor fi cu siguranță folosite mai des în 2022, inclusiv în casă.

Creșterea gradului de conștientizare a naturii și a respectării mediului afectează în mod clar deciziile cumpărătorului atunci când cumpără articole pentru casă, așa că așteptați-vă să cumpărați mai multe materiale organice.

Reciclarea și repararea accesoriilor vechi pentru casă vor fi, de asemenea, populare anul viitor.

Material durabil din sticlă

Urmând tendința anterioară, sticla este un alt material care poate fi folosit mai des datorită factorilor săi de durabilitate.

În special, pereții pliați din sticlă care separă locuința interioară de cea exterioară este o tendință.

Iată-l, acum știți ce tendințe de design interior au condus anul acesta și ce se așteaptă să fie în centrul atenției în 2022 si in 2023!

Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.