Dacă te gândești la o renovare a casei, dar nu ai idee de unde să începi, răspunsul tău ar putea fi noua ta emisiune TV preferată. Nu, nu cel mai recent sezon din Law & Order sau American Idol. Vorbim despre spectacole de îmbunătățire a locuinței care pot face mult mai mult decât distracție.

Aceste emisiuni oferă proiecte de bricolaj, ajutor pentru renovare, inspirație pentru decorare și sfaturi și trucuri pentru vânzarea sau cumpărarea unei case.

image - The Best Home Improvement Shows to Inspire Your Own Renovation
Cele mai bune spectacole de îmbunătățire a locuinței pentru a vă inspira propria renovare

Există sute de emisiuni de îmbunătățire a locuinței pe cablu și servicii de streaming, dar acestea sunt cele mai bune emisiuni care vă vor oferi toată inspirația de care aveți nevoie pentru a începe propria renovare a casei.

Această casă veche

Spectacolul de îmbunătățire a locuințelor care a început totul, This Old House a fost difuzat din 1979. A spune că acest spectacol este pur și simplu un spectacol de instrucție pentru repararea casei este un eufemism.

Această casă veche nu detaliază doar modul de efectuare a reparațiilor, ci oferă și instrucțiuni aprofundate, cu atât de multă atenție la detalii, încât un proiect este adesea împărțit pe mai multe episoade.

Spectacolul orientat spre detalii a apărut ca un serial de sine stătător pentru un post local din Boston, cu gazdele Norm Abram, Bob Villa și Ron Trethewey. Spectacolul a fost extrem de popular și a câștigat un public național în 1980. În următorii șase ani, echipa a lucrat alături de proprietarii de case pentru a renova case.

Abia în 1986, spectacolul s-a mutat din Massachusetts și a mers spre sud pentru prima sa renovare în Florida însorită. Trei ani mai târziu, Bob Villa a părăsit spectacolul, iar poziția de gazdă a fost preluată de Steve Thomas. A deținut această funcție până în 2003, când s-a retras și spectacolul i-a fost oferit lui Kevin O’Connor.

Pe lângă atragerea a 2,3 milioane de telespectatori săptămânal, This Old House a fost recunoscută cu 19 premii Emmy și 92 de nominalizări. Popularitatea emisiunii continuă până în zilele noastre și a ajutat la extinderea numelui la o revistă națională.

Fixer Superior

O parte din atractivitatea renovării casei arată că Fixer Upper urmărește dus-întors între Chip și Joanna Gaines. Soțul și soția au devenit un hit de la premiera emisiunii din 2013.

Nu a durat mult până când spectacolul de renovare a locuințelor a ajuns la succesul național și a devenit forța motrice din spatele creșterii popularității designului interior fermier-chic.

După cinci sezoane de faimă, Chip și Joanna Gaines au renunțat la spectacol, dar nu și-au încheiat cariera cu divertisment. În schimb, au lansat noua rețea de cablu Magnolia Network. Rețeaua se concentrează în primul rând pe casă, design și bricolaj.

După pauză din emisiunea originală Fixer Upper, Chip și Joanna Gaines s-au întors în lumina reflectoarelor TV reality cu emisiunea lor Fixer Upper: Welcome Home, care a debutat pe 5 ianuarie 2022. Serialul va fi difuzat pe Magnolia Network pentru un sezon întreg.

Flip sau Flop

Tarek și Christina au făcut o viață cumpărând proprietăți dărăpănate pentru cash și apoi renovându-le înainte de a le întoarce pentru revânzare. O parte din atractia acestui spectacol este necunoscuta cât de degradată poate fi casa pe care o cumpără.

Renovările pot merge deseori prost, dar duoul reușește întotdeauna să finalizeze renovarea și chiar să facă profit în timpul revânzării.

În timp ce spectacolul nu merge în profunzime cu tutoriale de remodelare a casei, cum ar fi This Old House, oferă destul de multe sfaturi pentru proprietarii de case care ar putea lua în considerare remodelarea sau vânzarea caselor. Împreună, Christina își demonstrează cunoștințele în design interior, în timp ce Tarek știe întotdeauna ce tendințe imobiliare sunt populare.

Frații de proprietate

Drew și Jonathon Scott au dus rivalitatea fraților la un nivel cu totul nou în emisiunea lor de îmbunătățire a locuințelor, Property Brothers. Cu sediul în principal în Canada, Property Brothers combină cunoștințele de antreprenori ale lui Jonathon cu capacitatea imobiliară a lui Drew, în timp ce perechea încearcă să convingă oaspeții să cumpere case care au nevoie de reparații.

Frații folosesc un stil modern și simplu pentru a renova fețe de fixare pe care cumpărătorii le vor adora. În acest moment, spectacolul a fost difuzat de peste 11 ani și a strâns o bază largă de fani.

Popularitatea sa a crescut atât de mult de-a lungul anilor și a stimulat mai multe spin-off, cum ar fi Property Brothers: Forever Home și Brother vs Brother.

Oasele bune

Duo-ul mamă-fiică Karen Laine și Mina Hawk și-au început compania de renovare a casei Two Chicks and a Hammer în 2007. Concentrate în Indianapolis, Indiana, femeile lucrează pentru a remodela casele degradate.

Renovările lor au fost atât de bine primite încât, în 2014, HGTV a filmat și difuzat un episod pilot care prezintă munca lor. În 2015 au fost filmate mai multe episoade, iar numele emisiunii a fost schimbat de la numele de afaceri al duo-ului în Good Bones. Primul sezon complet din Good Bones a fost difuzat în 2016.

În 2019, Laine a făcut un pas înapoi față de afacere, dar încă apare în emisiune, demonstrând în mod obișnuit completările ei unice de bricolaj. Mina continuă să renoveze case pentru afacere și să apară pe Good Bones.

Fie că sunteți în căutarea instrucțiunilor de îmbunătățire a locuinței sau dacă doriți doar să fiți la curent cu cele mai recente tendințe în decor, oricare dintre aceste spectacole de îmbunătățire a locuinței va merita urmărit.

Nu numai că sunt pline de informații utile pentru proprietarii de case, dar sunt și distractive. Așa că luați o pungă de floricele de porumb, așezați-vă pe spate și relaxați-vă și urmăriți-vă cum vă puteți inspira pentru renovarea casei .


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.