Pentru mulți studenți de artă care termină liceul, poate fi dificil să stabilească următorul pas de făcut. Unii pot alege să intre imediat pe piața muncii, în timp ce alții își pot continua studiile.

Cu atât de multe cursuri online, acest articol își propune să se concentreze pe cele mai bune 6 specializări legate de design și arte aplicate, astfel încât studenții să poată lua o decizie mai bună cu privire la viitoarele studii universitare.

image - Best Design & Applied Arts Related College Majors
Cele mai bune specializări universitare legate de design și arte aplicate

6 dintre cele mai bune cursuri de facultate legate de design și arte aplicate

Iată 6 dintre cele mai bune sfaturi de design și studii universitare legate de arte aplicate de care ar putea fi interesați studenții:

1. Design grafic

În comparație cu alte specializări, o specializare în Design grafic este printre primele 120 din SUA. Există aproximativ 500 de școli în țară care oferă o diplomă în Design grafic.

Pentru majoritatea școlilor, trebuie să fi terminat liceul și să fi atins scorurile minime necesare pentru examenele SAT. În unele cazuri speciale, este posibil să aveți nevoie de certificare suplimentară și, de aceea, poate fi necesar să verificați toate cerințele școlii la care aplicați.

După absolvire, ați putea fi încântat să aflați că salariul mediu așteptat este de aproximativ 70.000 USD anual, acesta variază în funcție de nivelul dvs. de educație.

Dacă doriți să vă asigurați că absolviți cu o notă bună și că începeți să aplicați pentru locuri de muncă, puteți căuta pe site-urile de redactare a eseurilor pentru ajutor profesionist cu sarcinile dvs. de scriere.

Având în vedere că pandemia impune companiilor să se concentreze mult pe prezența lor online, piața muncii este de așteptat să înregistreze o creștere de 4% a cererii de designeri grafici.

2. Design vestimentar

O specializare în design vestimentar poate fi considerată printre primele 200 de specializări din țară, aproximativ 130 de școli care oferă în prezent o diplomă în design vestimentar.

În cele mai multe cazuri, pentru a fi acceptat la facultate, este posibil să aveți nevoie de o diplomă de liceu și să treceți scorurile minime SAT și ACT. Pentru clarificări, asigurați-vă că consultați departamentul de admitere, precum și studenții actuali ai școlii în care intenționați să studiați.

Să presupunem că sunteți în căutarea unei posibile încurajari pentru a studia Design vestimentar. În acest caz, s-ar putea să vă intereseze să știți că analiștii prevăd că între anii 2022 și 2026 se așteaptă o creștere impresionantă de 12% a cererii pentru designeri de modă. De asemenea, salariul mediu la nivel de intrare este de aproximativ 85.000 USD pe an.


Citeste si:


3. Design interior

Cu aproximativ 286 de școli care oferă o diplomă în design interior, nu este de mirare că aceste locuri majore se numără printre cele mai bune 200 din țară.

Fiecare școală are cerințele minime de scor SAT/ACT, așa că trebuie să vă asigurați că cercetați acest lucru în avans, astfel încât să puteți lua măsuri pentru a vă pregăti și a obține scorurile necesare. Dacă doriți să fiți eligibil ca solicitant la majoritatea școlilor, este necesar să aveți o diplomă de liceu sau să finalizați un program GED.

În timp ce sunteți la facultate, este posibil să aveți nevoie să utilizați un software, cum ar fi Blender, pentru vizualizarea 3D, o abundență de resurse pentru a ajuta studenții de artă să învețe abilitățile necesare pentru a utiliza aceste tipuri de programe. Creșterea așteptată a designerilor de interior a cererii de locuri de muncă este de aproximativ 5% din 2022 până în 2026, cu salariul mediu de aproximativ 79.000 de dolari înainte de taxe.

4. Design industrial

O specializare în Design Industrial nu este atât de populară în SUA. În prezent, în țară există doar aproximativ 70 de școli care oferă o diplomă în design industrial.

Industrial Design

Dacă aveți o diplomă de liceu și aveți scorurile minime SAT/ACT necesare pentru școala pentru care aplicați, ar trebui să fiți în regulă. În unele cazuri, o certificare suplimentară vă poate îmbunătăți șansele de a intra.

Statisticile prevăd o creștere cu 6% a cererii pentru designeri de interior din 2022 până în 2026. Salariul mediu este de aproximativ 69.000 USD. În funcție de industria în care te afli, salariul tău poate varia de la medie, așa că ar putea dori să iei în considerare ambițiile tale viitoare înainte de a merge pentru o diplomă de Design Industrial.

5. Comunicare vizuală

Găsirea unui colegiu care oferă o diplomă în Comunicare vizuală ar putea să nu fie atât de dificilă, având în vedere că aproximativ 250 de școli doar din SUA oferă în prezent o diplomă în acest domeniu.

Cu toate acestea, așa cum era de așteptat, o diplomă de liceu și un SAT/ACT care îndeplinește cerințele vor fi necesare pentru a fi luate în considerare pentru aplicare pentru majoritatea școlilor.

Este de așteptat să existe o creștere cu 7% a cererii de locuri de muncă pentru absolvenții în Comunicare vizuală din 2022 până în 2026, în funcție de alți factori, cum ar fi pandemia, această proiecție s-ar putea schimba semnificativ. Prin urmare, o diplomă în Comunicare vizuală vă poate fi foarte utilă.

Cu multe companii și companii care se concentrează pe modalități de a încorpora comunicarea vizuală în marketing , poate fi o idee bună să obțineți o notă bună și să intrați pe piața muncii. Salariul mediu de început este de aproximativ 67.000 USD pe an.

6. Comunicare și Publicitate Art

Dacă vă gândiți să mergeți pentru comunicare și artă publicitară la facultate, s-ar putea să vă mulțumească să știți că aproximativ 250 de școli oferă în prezent o diplomă în acest domeniu. Pentru a vă spori șansele de a intra într-o facultate, asigurați-vă că aveți o diplomă de liceu și că ați îndeplinit cerințele de punctaj pentru colegiul țintă.

Se preconizează că, din 2022 până în 2026, piața muncii va înregistra o creștere cu 4% a cererii de absolvenți cu o diplomă în comunicare și artă publicitară. Salariul mediu la nivel de intrare este de aproximativ 64.000 USD, dar aceasta depinde de nivelul de studii și de statul și industria în care lucrați.

Gânduri finale

Alegerea unui curs de facultate poate fi un exercițiu care induce anxietate pe care unii studenți decid să-l evite complet. Cu toate acestea, atunci când sunt prezentate cu cele mai importante date, poate ajuta la simplificarea procesului.

Sperăm că acest articol v-a oferit câteva idei despre potențialele specializări care v-ar putea interesa pe măsură ce vă mutați pentru a aplica pentru facultate.


Biografia autorului:

Barbara Fielder este o scriitoare independentă, specializată în schimbul de informații legate de arte. Ea lucrează în principal cu studenții și se concentrează pe a le oferi sfaturi pentru cariera lor. În timpul liber, Barbara îi place să picteze peisaje naturale.Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.