Alegerea celei mai bune școli de design floral online poate părea dificil, deoarece se rezumă întotdeauna la lecții practice și la muncă unică în care mâinile tale trebuie să fie ghidate de specialiști calificați, dar lucrurile nu sunt atât de slabe.

image - Best Floral Design Online Schools in 2022
Cele mai bune școli online de design floral în 2022

Din fericire, puteți învăța majoritatea abilităților necesare prin videoconferință și îndrumare atentă, ceea ce vă învață și mai multă independență.

Indiferent dacă vă specializați în design floral de bază sau horticultură ornamentală , este esențial să vă alegeți cu înțelepciune curriculumul și să vedeți ce beneficii are! Desigur, va depinde mereu de acele aptitudini pe care le ai deja sau de domeniul tău de educație, motiv pentru care se pot descoperi opțiuni aferente pentru fiecare nevoie!

Cele mai bune școli online de design floral în 2022

Școala de flori din New York

Vestea bună este că puteți începe cu educația în design floral sau puteți continua cu studiile aici. Fiind una dintre cele mai bune opțiuni pentru orice are de-a face cu florăria, are o abordare academică și vă oferă informații despre diverse subiecte.

Poate fi un pic provocator, motiv pentru care nu ar trebui să ignorați ajutorul suplimentar cu eseul online pentru subiecte care nu sunt ceașca dvs. de ceai! Odată ce ai absolvit, primești certificare completă și chiar opțiuni bune de angajare!

2. Rittners School of Floral Design

Dacă sunteți interesat și de managementul magazinelor florale, pe măsură ce învățați despre tehnicile de design floral și despre partea de afaceri a lucrurilor, aceasta este una dintre cele mai bune opțiuni de luat în considerare.

Oferă ateliere online și diverse trucuri practice care vor fi ușor de implementat în practică, oriunde v-ați afla.

De asemenea, nu va sparge banca, chiar dacă are numeroase materiale de învățare online și lectură de făcut. Oferă flexibilitate suplimentară cu programe și examene pentru studenții care se specializează deja în alte discipline.


Citeste si:


3. Penn Foster Career School

Ca școală care acceptă studenți din întreaga lume, ei au muncit din greu la cursurile lor online de design floral, care oferă nu numai subiecte legate de design, ci și cursuri de management al afacerilor și chiar complexități precum managementul solului și distribuția internațională a florilor.

Dacă sunteți student la schimb, puteți lua în considerare și cursuri de limbă în SUA în acest scop, deoarece puteți trimite teme online în mai multe limbi. Totuși, va depinde întotdeauna de tipul de sarcină, dar există întotdeauna opțiuni de explorat!

4. Școala Americană de Design Floral

O parte interesantă a acestui curs este că veți primi toate cele necesare prin serviciul poștal Federal Express odată ce vă înscrieți, inclusiv florile.

Cu alte cuvinte, nu veți simți niciun decalaj între educația fizică la fața locului și cursul online. Este potrivit și pentru începători, fiind standardul de-facto în rândul florarilor care vă va oferi informațiile de bază din punct de vedere practic.

5. Institutul de Design Floral

Acesta se adresează acelor persoane care au deja o anumită experiență în design floral sau cursuri conexe! Va necesita cel puțin 500 de ore de formare la fața locului sau certificare de Basic Floral Design.

Opțional, puteți verifica cursurile florale online gratuite la Udemy sau Khan Academy pentru a afla elementele de bază. Cu toate acestea, puteți oricând să contactați Institutul de Design Floral și să vorbiți despre certificarea dvs. existentă sau despre experiența practică.

Cum încep în florărie?

Dacă sunteți complet nou în domeniu și nu știți de unde să începeți, alegerea școlilor de design floral online va fi o opțiune bună care vă va ajuta să învățați elementele de bază înainte de a continua cu diverse facilități de antrenament special create.

Nu vă lăsați să vă sperie, deoarece va trebui să vă ocupați de biologie, chimie și chiar marketing de afaceri la un moment dat, pe lângă subiecte obișnuite precum fotografia, designul și psihologia.

Deși oricine poate deveni florar , designul floral ocupă adesea o nișă specială, este important să te concentrezi pe educația generală pentru a conecta tot ceea ce știi deja cu obiectivele profesionale. De asemenea, vă va ajuta să rămâneți încrezător!


Biografia autorului:

Barbara explorează în mod constant oportunități educaționale interesante online. Fiind un pasionat de tehnologie, postările ei privesc întotdeauna viitorul și metodele inovatoare de învățare. Urmărește-te pe Barbara pentru a învăța ceva nou și pentru a-ți duce ideile la un alt nivel.Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.