Alegerea celor mai bune proiecte de amenajare a teritoriului în 2022 poate fi dificilă. Mulți factori intră în această decizie, inclusiv bugetul, constrângerile de timp și gustul dumneavoastră. Dacă sunteți în căutarea unui pic de ajutor pentru a decide ce să faceți în curtea dvs. anul viitor, luați în considerare aceste trei idei de amenajare a peisajului.

image - The Best Landscaping Projects to Consider In 2022
Cele mai bune proiecte de amenajare a teritoriului de luat în considerare în 2022

Grădina Bucătăriei

O grădină de bucătărie poate fi un plus frumos pentru orice casă. Dacă aveți spațiu, luați în considerare să plantați diverse ierburi, fructe și legume în curtea dvs. Aceasta este o modalitate excelentă de a obține produse proaspete chiar în curtea dvs. și poate fi, de asemenea, un proiect distractiv pentru întreaga familie.

O grădină de bucătărie poate fi adaptată pentru a se potrivi nevoilor și preferințelor dumneavoastră specifice, așa că asigurați-vă că vă gândiți la ce ați dori să creșteți. Cel mai bine este pentru climatele cu o iarnă blândă, așa că dacă locuiți într-o zonă mai rece, poate doriți să luați în considerare și alte proiecte de amenajare a teritoriului.

Caracteristică de apă

Un element de apă poate adăuga o notă de eleganță oricărei grădini. Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a vă răcori în timpul lunilor de vară sau doriți să adăugați puțină frumusețe curții dvs., un element de apă este o opțiune excelentă.

Există multe caracteristici de apă diferite pentru grădina dvs. , așa că asigurați-vă că găsiți unul care se potrivește personalității și bugetului dvs. Dacă locuiți într-un climat mai uscat, luați în considerare adăugarea unei fântâni cu apă în loc de un iaz.


Citeste si:


Opțiuni pentru terasă și pavaj

image - Patio & Paving Options

O terasă este o modalitate excelentă de a vă bucura de aer liber fără a fi nevoie să vă părăsiți casa. Dacă sunteți în căutarea unui loc pentru a vă relaxa sau a distra oaspeții, o terasă este o opțiune perfectă. Există multe terase diferite din care puteți alege, așa că asigurați-vă că găsiți una care se potrivește stilului și bugetului dvs.

Dacă aveți un buget redus, luați în considerare construirea unui patio de bază alcătuit din pavaj sau plăci de piatră. De asemenea, puteți adăuga culoare vopsind pietrele de pavaj pentru a se potrivi cu exteriorul casei dvs.

Pat de grădină înălțat

image - Raised Garden Bed

Un pat de grădină înălțat este o modalitate excelentă de a adăuga culoare și viață curții tale. Daca nu ai foarte mult spatiu sau nu esti interesat de gradinaritul traditional, un pat de gradina inaltat este o optiune perfecta. Puteți alege să plantați flori, legume sau ierburi în patul de grădină sau puteți amesteca și potrivi pentru a crea un afișaj colorat.

Asigurați-vă că selectați o locație care primește multă lumină solară și asigurați-vă că adăugați un strat de mulci pe pat pentru a menține solul umed.

Acestea sunt doar câteva dintre numeroasele proiecte de amenajare a teritoriului pe care le puteți lua în considerare în 2022. Indiferent de ce fel de curte aveți sau de bugetul dvs., există ceva pentru toată lumea. Înainte de a lua orice decizie finală, asigurați-vă că vă cercetați și luați în considerare cu atenție toate opțiunile.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.