Baltimore este unul dintre orașele celebre ale statului Maryland. Poate doriți să vă mutați acolo împreună cu familia sau cu dvs. în scopuri educaționale. În ambele cazuri, s-ar putea să vă întrebați care sunt cele mai bune locuri pentru a studia în Baltimore?

Baltimore are câteva universități de renume mondial, cum ar fi John Hopkins, Goucher College, Loyola University, Coppin State. Baltimore oferă, de asemenea, câteva licee bune clasificate la nivel regional.

Chiar dacă se clasează mai jos în școlile primare decât în restul statului Maryland, Baltimore are încă câteva școli primare/gimnaziale bune de oferit. De asemenea, mutarea în Baltimore este convenabilă și pentru studenții .

Ești interesat să afli mai multe? Citește în continuare!

Cele mai bune școli elementare din Baltimore

Începând de la cei mai mici, să vorbim despre școlile primare din Baltimore . Chiar dacă Baltimore are un clasament mai scăzut al școlilor în statul Maryland, are încă câteva școli primare bune. Iată câteva exemple:

1. Şcoala elementară/gimnazială Thomas Johnson

Școala predă atât clase de școală primară, cât și de gimnaziu. Populația studenților este de obicei de aproximativ 550-600, cu 49% femei și 51% bărbați. Are, de asemenea, un număr de studenți minoritari de 30%.

Elevii au o competență de 51% la matematică și o competență de citire de 62%. Școala are un raport elev-profesor de 19:1 și numește aproape 30 de profesori cu normă întreagă.

2. Federal Hill Preparatory Academy

Cu aproximativ 360 de elevi, Federal Hill High School are 42% elevi și 58% elevi. Procentul de studenți minoritari este impresionant de 68%. Elevii obțin 42% competență la matematică și 47% competență în citire.

Școala are în jur de 24-25 de profesori echivalenti cu normă întreagă. Acest lucru aduce raportul elev-profesor al școlii la 15:1 la sută, ceea ce este mai bun decât media districtului.


Citeste si:


Cele mai bune licee

Liceele din Baltimore sunt mult mai bune decât școlile sale elementare și gimnaziale. Iată două exemple de licee din Baltimore-

1. Liceul Tehnic de Est

Școala ocupă locul 3 în statul Maryland și 132 la nivel național. Studenții de aici au posibilitatea de a susține cursuri și examene de plasare avansată (AP). Rata de participare la AP este de 80%. Procentul de studenți minoritari este de 48%. Rata generală de absolvire este egală cu sau mai mare de 95%

2. River Hill High

River Hill High ocupă locul 6 în statul Maryland. La fel ca Eastern Technical, studenții de la River Hill au, de asemenea, posibilitatea de a face un plasament avansat (AP). Rata de participare la AP a acestui liceu este de 74%. Înscrierea studenților minoritari este de 55%, iar gradul general de absolvire este constant de 95%.

Universități și colegii

Baltimore are universități și colegii renumite la nivel național și internațional atunci când vine vorba de universități și colegii. Dacă sunteți în căutarea unor locuri grozave pentru a studia, universitățile pe care le oferă Baltimore ar trebui să fie printre alegerile de top. Iată câteva exemple de universități și colegii excelente pe care le are de oferit Baltimore, MD:

1. Universitatea John Hopkins

Baltimore se mândrește că găzduiește Universitatea John Hopkins. A fost fondată în 1876 și a fost populară la nivel național și internațional. Universitatea se clasează printre cele 10 universități de top în fiecare an la nivel național.

În fiecare toamnă, universitatea primește anual peste 6300 de studenți și aproximativ 24000 de studenți cu normă întreagă și cu fracțiune de normă din nouă divizii. Taxa de școlarizare și taxa fluctuează în jurul a 55000 USD. Universitatea este una dintre alegerile de top pentru cei care caută o diplomă în sănătate publică, științe sociale, biologie moleculară și genetică, statistică etc.

2. Universitatea Loyola Maryland

Universitatea Loyola este o instituție privată, mixtă, înființată în 1852. Sa clasat pe locul cinci în universitățile regionale (nord).

Universitatea oferă atât diplome de licență, cât și diplome de licență. În plus, oferă cu generozitate atât burse bazate pe merit, cât și burse bazate pe nevoi. Universitatea primește aproximativ 3800 de studenți în fiecare toamnă.

Taxele de școlarizare și taxele variază de la aproximativ 48.000 USD la 52.000 USD. Aproximativ 60% dintre studenți au posibilitatea de a studia în străinătate prin programele sponsorizate de Loyola sau prin programele neafiliate. Universitatea oferă 30 de specializări studenților de licență și se mândrește cu programele pe care le oferă.

Mai mult, universitatea se laudă cu programele de recreere și fitness ale studenților săi. Ea salută toate festivitățile și le sărbătorește în consecință. Printre multe festivaluri, festivalul LoyolaPalooza de primăvară este foarte popular.

3. Colegiul Goucher

Fondat în 1885, Goucher este un institut mic, privat, mixt. Înscrie aproximativ 1100 de studenți numai în fiecare toamnă. Însă, oferă niște programe și specializări grozave, cum ar fi psihologie, afaceri și engleză. Taxele de școlarizare și taxele pot varia de la 44000 USD la 48000 USD.

Universitatea oferă studenților săi burse bazate pe merit și diverse premii de realizare. De asemenea, oferă programe de licență, absolvenți și certificate.

Concluzie

Baltimore, MD, are o mulțime de institute educaționale excelente de oferit, în special pentru învățământul superior (colegiu/universitar). Dacă te gândești să mergi la Baltimore pentru studii, sperăm că acest articol te-a ajutat să găsești cele mai bune locuri pentru a studia în Baltimore.

Dacă mai aveți întrebări, anunțați-ne !

Întrebări frecvente:

Câte universități există în Baltimore?

Baltimore are 13 universități și colegii. Aceasta include universități celebre precum John Hopkins, Loyola, Universitatea din Baltimore, etc. Oferă și două colegii comunitare publice.

Este Baltimore sigur pentru studenții internaționali?

Ca orice alt oraș mare, Baltimore are și zone sigure și mai puțin sigure. Chiar dacă rata criminalității aici este oarecum mai mare, complexele universitare și zonele învecinate sunt de obicei mai sigure.

Baltimore are școli primare bune?

Din păcate, Baltimore ocupă locul scăzut în școli (elementare/mijloc) în Maryland. Cu toate acestea, există încă câteva școli care se clasează mai bine. Thomas Johnson, Federal Hill, The Mount Washington etc., sunt câteva exemple de școli bune din Baltimore.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.