Deși poți cumpăra cu ușurință un set de accesorii și decorațiuni de Crăciun în calitate de student, este mult mai bine să faci ceva singur și să-ți impresionezi prietenii. Fă-ți timp pentru a fi creativ și gândește-te la cele mai bune moduri prin care poți decora camera elevului tău.

Trucul este să găsești mai întâi spațiul potrivit și să lași ideea ta frumoasă să strălucească, indiferent unde te-ai afla! Deci, să intrăm într-o dispoziție festivă și creativă acum!

image - Best DIY Christmas Decorations for Student's Room
Cele mai bune decorațiuni de Crăciun DIY pentru camera studenților

Cele mai bune decorațiuni de Crăciun DIY pentru camera studenților

– Lumanari de Craciun DIY

Va depinde întotdeauna de cât de complexe vrei să fie lucrurile! De exemplu, puteți topi ceara și faceți singur lumânările pentru a le modela cu conuri de pin sau panglici colorate. Dacă vrei să devii și mai creativ, este posibil să umpli niște sclipici într-o vază sau un borcan pe care îl ai în preajmă.

Acum, pentru acei studenți care doresc să păstreze lucrurile simple, puteți face un suport pentru lumânare în timp ce o înfășurați în panglici. Asigurați-vă că păstrați lucrurile în siguranță! Desigur, ar trebui să fie o lumânare decorativă. Fă-ți timp și nu spune că ești limitat cu sarcinile tale.

Dacă sunteți blocat cu o anumită sarcină, luați în considerare cele mai bune servicii de scriere de eseuri și finalizați lucrurile. Când nu ești deranjat de învățare, poți chiar să folosești ceară pentru a crea un Moș Crăciun adăugând lumânările de-a lungul!

– Borcan de Crăciun DIY

Folosește bumbac pentru zăpadă, un mic brad decorativ în mijloc și lumini LED alimentate cu baterii. Va fi un decor minunat și sigur pe care îl puteți ajusta și proiecta singur!


Citeste si:


– Ornamente pentru ferestre de Crăciun

Veți avea nevoie de o bucată de folie de carton, lipici, foarfece, fire, sclipici și obiecte strălucitoare care pot fi orice, de la monede la piese decorative pe care le aveți în jur. Acum ia foaia de carton și colorează-o. Poate fi orice, deoarece poate fi folosit oriunde prin cameră.

Odată gata, tăiați obiectele de Crăciun și împachetați-le în culorile de Crăciun. Pulverizați sclipici în continuare și găsiți locul potrivit în camera elevului dvs. Cât despre fire, folosește-le pentru a-ți agăța ornamentele de Crăciun! Alternativ, o picătură de lipici vă poate ajuta.

Amintiți-vă despre acele locații care nu ar trebui să aibă lipici pe ele dacă vă aflați într-un cămin. Desigur, locuința în cămin vs apartament are atât avantaje, cât și dezavantaje, totuși camera dvs. de facultate are anumite beneficii, deoarece puteți decora împreună cu colegii de cameră.

– Lumini pentru cămin de Crăciun

Utilizați panglica de Crăciun pentru a înfășura luminile existente în cameră. Adaugă imagini, perle strălucitoare, lipește câteva note amuzante sau împodobește un brad sau o figurină de Moș Crăciun. Nu uitați de conurile de pin care pot fi între ele!

Amintiți-vă despre siguranță!

Înainte de a începe cu o pereche de foarfece și electricitate în timp ce lucrați cu lămpi LED și sticlă, asigurați-vă că aveți grijă de siguranță și învățați cum să lucrați cu obiecte ascuțite . Păstrează-ți spațiul curat și asigură-te că ai suficientă lumină în cameră pe măsură ce devii creativ.

Nu uitați de animalele de companie dacă aveți și luați ceva care poate fi vărsat într-un loc sigur. Fă-ți timp să lucrezi la siguranța ta și va da întotdeauna roade!


Biografia autorului:

În calitate de designer creativ, educator și scriitor de conținut, Barbara îi place să exploreze cele mai bune modalități de a face viața academică distractivă și distractivă. Postările ei sunt întotdeauna accesibile și pline de idei strălucitoare de încercat. Urmărește-te pe Barbara pentru a învăța ceva nou și lasă-ți planurile creative să curgă liber.Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.