Descoperiti care sunt cele mai bune conducte de drenaj cu firma de constructii Utopian Construct

conducte-pentru-canalizarea-apei-utopian-construct
conducte-pentru-canalizarea-apei-utopian-construct

Conținutul paginii

În calitate de constructor sau antreprenor, trebuie să utilizați cele mai bune produse posibile pentru clienții dvs.

Pentru a vă ajuta să rămâneți în topul celor mai fiabile și eficiente produse de pe piață, citiți în continuare tot ce trebuie să știți despre achiziționarea celor mai bune conducte de drenaj pentru proiectul dvs.

Cum să achiziționați cele mai bune conducte de drenaj pentru proiectul dvs

Descoperiti cele mai bune conducte de drenaj pentru proiectul dvs

1. Pentru ce sunt folosite conductele de drenaj?

Nu există aproape nimic mai important decât conductele de drenaj atunci când vine vorba de elemente esențiale ale construcțiilor și industriei construcțiilor.

La urma urmei, un sistem de drenaj și canalizare de înaltă calitate, bine întreținut este crucial pentru instalațiile sanitare moderne.

Conductele de drenaj fac parte din acest sistem, deoarece sunt responsabile pentru mutarea apei și a apelor uzate în canalizare.

În timp ce fiecare scurgere va face parte dintr-o clădire sau etaj, scurgerea se va conecta cu scurgerile din jur pentru a intra într-un canal.

Acest lucru aduce diferența dintre drenuri și canalizare și conductele de apă uzată utilizate în fiecare parte a sistemului general.

Conducta de scurgere este cea care merge de la o clădire de locuință sau comercială până la canalizarea municipală.

În general, proprietarul reședinței sau al clădirii comerciale este responsabil pentru orice întreținere sau reparație necesară pentru conductele de drenaj ale acestora.

Pe de altă parte, conductele de canalizare care transportă apele uzate către o instalație de tratare a apei sunt responsabilitatea autorității locale de apă, deoarece acestea transportă cantități semnificative de deșeuri și apă și în cele din urmă trebuie să fie tratate chimic.

2. Care sunt diferitele tipuri de conducte de drenaj?

Toate instalațiile sanitare moderne necesită țevi de drenaj, iar pe piață există mai multe tipuri diferite de țevi de drenaj.

Astăzi, cel mai frecvent material folosit pentru conductele de drenaj este clorura de polivinil (PVC).

Aceste țevi au devenit cea mai populară opțiune, deoarece sunt durabile și au o speranță de viață de 25 până la 40 de ani – mult mai mult decât oricare dintre celelalte materiale.

În plus, sunt rentabile, ușoare și ecologice.

O altă opțiune populară este polietilena de înaltă densitate (HDPE), deoarece acest material este, de asemenea, robust, dar ușor și poate găzdui apă potabilă, ape uzate, nămoluri, substanțe chimice, deșeuri periculoase și gaze comprimate.

În timp ce țevile HDPE sunt utilizate în diverse aplicații, ele sunt ideale pentru sistemele de drenaj, deoarece sunt durabile și chimice și rezistente la impact.

Mai mult, ele pot fi construite cu o gamă largă de îmbinări, inclusiv prin electrofuziune și îmbinări cu inele de cauciuc.

Ambele conducte din PVC și HDPE sunt fabricate într-un mod care asigură ca apa uzată să continue să curgă rapid prin ele.

Acest lucru se datorează interiorului neted al acestor țevi. Prin urmare, atunci când selectați conducte de drenaj din PVC sau HDPE de la o companie lider în producția de plastic, veți descoperi că sunt perfecte pentru clădiri rezidențiale și industriale, laboratoare, spitale și hoteluri.

Din acest motiv, majoritatea instalatorilor și experților în instalații recomandă țevile din PVC și HDPE pentru toate nevoile de drenaj și canalizare, deoarece oferă o mișcare superioară a apelor uzate de zeci de ani.

Pe de altă parte, țevile PEX (polietilenă reticulata) sunt adesea folosite pentru liniile de apă de intrare, deoarece PVC-ul este nepotrivit pentru fluxul de apă de intrare din cauza lipsei de toleranță la căldură.

Alte opțiuni de materiale pentru conducte includ oțel galvanizat, alamă și cupru; totuși, acestea au o speranță de viață de doar câteva decenii, mult mai scurtă decât conductele din PVC și HDPE.

În plus, conductele de plumb nu mai sunt potrivite pentru aceste aplicații, deoarece pot contamina alimentarea cu apă și o pot face nesigură.


Citeste si:


3. Care material pentru conducte este cea mai durabilă opțiune?

În calitate de constructor sau antreprenor, probabil că veți avea clienți care sunt preocupați de aspectul sustenabilității conductelor lor.

Prin urmare, pe măsură ce indivizii și organizațiile din întreaga lume devin mai insistente în alegerea opțiunilor durabile, este esențial să știți unde se află aceste materiale pentru conducte.

Nu se poate nega faptul că țevile HDPE sunt cea mai ecologică opțiune când vine vorba de țevi de drenaj.

Acest material nu este doar biodegradabil, dar este și ușor reciclabil, ceea ce are ca rezultat o scădere semnificativă a impactului său asupra mediului.

În plus, procesul de fabricare a țevilor HDPE necesită doar o cantitate mică de energie în comparație cu alte materiale pentru țevi, iar multe dintre țevile HDPE de astăzi sunt fabricate din materiale reciclate.

Toți acești factori fac ca țevile HDPE să fie considerate cea mai ecologică opțiune de pe piață.

De exemplu, pentru ca o clădire să obțină certificarea LEED, conductele de drenaj din interior trebuie să fie conducte HDPE.

4. Care sunt unele dintre cele mai bune conducte de drenaj?

Pentru a achiziționa cele mai bune țevi de drenaj pentru clienții dvs., doriți să vă asigurați că le cumpărați de la un producător de top de țevi de drenaj.

Lucrând cu cei mai buni, vă puteți asigura că oferiți clienților produse de ultimă generație, fabricate conform standardelor stricte ale industriei.

Acest lucru, la rândul său, garantează că sunt la fel de durabile pe cât vin și vor rezista ani de zile.

Pentru sistemele de drenaj supraterane, luați în considerare conducta de drenaj, o conductă de clorură de polivinil (UPVC) neplastifiată care a fost aprobată de normele legale Institute și premiată cu certificatul de calitate Kitemark.

Acest produs special vine într-o gamă de dimensiuni de la 56 la 160 mm, iar tipurile includ un inel de cauciuc (excluzând 56 și 82 mm), sudat cu solvent și cu capăt simplu.

O altă opțiune excelentă pentru sistemele de drenaj supraterane este BSEN 1329 pentru sol și ventilație.

Acest stil de țeavă aderă la standardele internaționale BSEN 1329 și poate fi utilizat pentru evacuarea solului și a deșeurilor în cadrul unei structuri de clădire.

Puteți achiziționa aceste țevi în diferite dimensiuni, de la 82 la 160 mm, iar tipurile includ un inel de cauciuc (excluzând 56 și 82 mm), sudat cu solvent și cu capăt simplu.

Dacă proiectul dumneavoastră necesită o conductă mai mică, optați pentru Sistemul de deșeuri Polyfab BSEN 1455, care aderă la standardele internaționale BSEN 1455.

Din nou, această țeavă este ideală pentru aplicații de apă uzată supraterană, dar vine în dimensiuni cuprinse între 36 și 56 mm și în lungimi de 4 metri. În plus, acest stil de țeavă este disponibil ca sudură cu solvent și cu capăt simplu.

Gânduri finale

Cea mai eficientă modalitate de a vă asigura că selectați țevi de cea mai înaltă calitate pentru clientul dvs. este aprovizionarea acestora de la un furnizor de țevi din plastic de renume, cu ani de experiență în industrie.

Acest lucru este deosebit de important pentru ceva la fel de important ca conductele de drenaj, deoarece sunt parte integrantă a sistemului de drenaj și canalizare funcțional și fiabil.

Și, de asemenea, nu uitați să selectați fitinguri de țevi de înaltă calitate, care să fie alături de țevile dvs. de plastic!


Pentru mai multe informatii despre constructii, va invitam sa vedeti blogul nostru dar si blogul Biroului de Arhitectura Utopian. Dacă vrei proiecte de blocuri sau alte constructii, biroul acesta este recomandarea noastra.

Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.