Într-o locuință pot fi adoptate mai multe strategii pentru ca decorul să semene cu proprietarul. Una dintre ele este să pariezi pe mobilier planificat, care, după cum sugerează și numele, este conceput și dezvoltat special pentru locul unde va fi instalat.

Soluția atrage atenția celor care caută exclusivitate și nu se mulțumește cu limitările modelelor gata făcute — produse în serie și, prin urmare, standardizate. Dacă și tu intenționezi să faci acest tip de investiție, știi că avem motive întemeiate să mergem cu ideea.

image - The 7 Advantages That Custom Furniture Has Over Ordinary Furniture
Cele 7 avantaje pe care le are mobilierul personalizat față de mobila obișnuită

Ce zici să le verifici acum? Rămâi alături de noi și descoperă cele 7 mari avantaje ale achiziționării de mobilier la comandă!

1. Adaptare la stilul și nevoile utilizatorilor

Ai avut vreodată impresia că obiectele dintr-o cameră nu se potrivesc sau nu sunt în armonie? Acest lucru se întâmplă atunci când spațiul este alcătuit din mobilier gata făcut dobândit în momente diferite. În unele cazuri, există piese foarte vechi care creează un contrast neinteresant în decor.

O soluție rapidă este să înlocuiți totul cu mobilier la comandă. Aceste șabloane pot fi proiectate în jurul unei teme specifice, cum ar fi stilul Hygge, minimalist sau clasic.

Alegerea va depinde de gustul clientului, care va avea optiunea de a personaliza culorile, marimea, finisajul, si alte detalii ale mobilierului. Mobilierul din Blue Bell Taj Residencia este foarte bine adaptat nevoilor rezidenților.

2. Ajustare milimetrică la mediu și funcționalitate

image - Millimeter Adjustment to Environment and Functionality

Modelele planificate se pot adapta la orice mediu, indiferent de dimensiunea sau formatul prezentat. Asta pentru că măsurătorile dvs. sunt editate pentru a umple zonele și colțurile milimetric. Pentru cei care doresc să optimizeze utilizarea spațiului, este o modalitate excelentă de a ocupa camerele strategic și de a se bucura de fiecare centimetru.

Posibilitatea definirii fiecărei caracteristici de mobilier este utilă și pentru planificarea amenajării pieselor în interiorul casei. Acest lucru este esențial pentru a primi prietenii confortabil și pentru a obține practic în rutina ta.

Cu modele create dintr-o nevoie, vei avea medii complete dotate cu tot ce ai nevoie pentru a-ti desfasura activitatile zilnice.


Citeste si:


3. Tehnologie aplicată mobilierului la comandă

Oricât de bună ar fi, o piesă de mobilier finită nu va avea niciodată aceeași tehnologie folosită pentru a le dezvolta pe cele planificate. Asta pentru că face parte din producția de serie, în care mii de modele sunt create din același design pentru a compune stocul fabricii sau magazinului.

În industria mobilei la comandă pot exista piese identice, dar detaliile vor fi specifice fiecărei compoziții. Poate fi o tamponare diferită, un lemn unic pentru proiect, o tăietură care asigură potrivirea perfectă în locația disponibilă, un finisaj cu linii rotunjite etc.

De fapt, multe companii lucrează deja cu un manager de materii prime. Este o mașină care citește proiectul pentru a-l diseca, asigurând mai multă viteză în procese rapid. Rezultatul vine sub forma unor livrări mai rapide și prețuri mai accesibile, sau foarte apropiate de cele ale modelelor gata făcute.

image - Technology Applied to Custom Furniture

4. Înaltă calitate și rezistență

Există mai multe opțiuni de finisare pentru mobilier la comandă, dar toate sunt realizate cu mare grijă. Calitatea materialelor folosite la fabricarea acestor modele este de obicei superioară celei a exemplarelor finite. Acest lucru asigură o structură mai puternică, capabilă să prelungească durata de viață a piesei.

De asemenea, este important de luat în considerare că un proiect planificat nu este gândit izolat. În acest proces, sunt evaluate diverse caracteristici ale mediului, cum ar fi tonul pereților, acoperirile de podea, detaliile tavanului, tipurile de iluminat, stilurile de accesorii și multe altele.

Aceasta preocupare este cea care garanteaza un rezultat armonios si echilibrat in decor. Și nu contează dacă clientul dorește mai mult mobilier orizontal, deschis, închis, cu uși din sticlă sau din lemn. În orice caz, echipa responsabilă de proiect va găsi cea mai bună modalitate de a lăsa aspectul impecabil și capabil să pună în valoare orice casă sau mediu corporativ.

5. Cel mai bun raport calitate/preț

Mulți oameni consideră că soluția de mobilier la comandă este costisitoare. De fapt, acest tip de proiect poate părea mai scump la prima vedere, dar beneficiile merită — mult! — investiția. Întrucât sunt piese concepute pentru un spațiu anume, este posibil să ieftinești procesul în mod inteligent.

image - Best Value for Money

Cei care lucrează cu acest tip de mobilier pot face un proiect complet mai accesibil. De multe ori, cu o valoare foarte apropiată de cea a unui spațiu dotat cu mai multe modele gata făcute din magazin. Ca să nu mai vorbim că calitatea celor planificați este superioară și aduce multe beneficii pe termen lung.

Prin urmare, compararea prețurilor tinde să fie nedreaptă. Clientul va gasi cu greu un proiect finit cu acelasi rafinament ca un loc lucrat cu mobilier functional adaptat nevoilor utilizatorilor.

6. Mai multe spații organizate

Mobilierul planificat ii va incanta cu siguranta pe cei care nu renunta sa aiba totul la loc. Asta pentru că vă permit să profitați de fiecare colț al casei sau biroului dvs. Pentru că sunt gândite până la cele mai mici detalii, economisesc suprafață utilă și ajută la planificarea compoziției. Vezi ce poți obține cu acest tip de piese:

  • adaptabilitate: se potrivește perfect în orice spațiu de pe proprietate, adică nimic nu este inutilizabil;
  • integrare: modelele sunt dezvoltate pe baza unei teme specifice, ceea ce facilitează introducerea în incintă;
  • optimizare: este posibil să se creeze module și să crească capacitatea de depozitare a nișelor, compartimentelor și sertarelor, așa cum se vede în taj residencia

image - More Organized Spaces

7. Garanție mai mare

In fine, datorita tehnologiei aplicate, garantia mobilierului planificat tinde sa fie mai mare decat cea oferita de modelele conventionale. Magazinele care vând piese gata de fabricație oferă de obicei garanțiile minime prevăzute de lege — cele care măresc această perioadă fac acest lucru pentru a diferenția produsul de concurent.

Garantia este un mare beneficiu pentru cei preocupati de calitate si isi doreste sa obtina increderea necesara pentru a face acest tip de investitie.

Sunt multe puncte în favoare, nu-i așa? Vestea bună este că te poți bucura de aceste avantaje atunci când cauți o companie specializată în mobilier la comandă. Pentru a face acest lucru, faceți cercetări și comparați până când găsiți un partener care ia în considerare toate nevoile dvs. atunci când scoateți proiectul de pe hârtie.

Ți-a plăcut articolul? Abonați-vă la buletinul nostru informativ pentru a primi conținut sau publicații similare care se adresează celor mai bune din universul tendințelor, designului și noilor tehnologii!


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.