Într-o lume dominată de aplicații de social media precum Pinterest și Instagram, oamenii aproape că au dobândit o dependență de bucătăriile de lux.

Ei văd bucătăriile de vis diferit față de generațiile anterioare, care s-ar fi gândit la lux ca la adăugarea unei încăperi suplimentare sau a ceva mai multe electrocasnice.

image - The 5 Magic Design Principles Behind My Luxury Kitchens
Cele 5 principii magice de design din spatele bucătăriilor mele de lux

Astăzi, o bucătărie de lux este de așteptat să fie o cameră inspirațională, spațioasă și liniștită, în care îți vei prezenta artele culinare ca maestru, profitând din plin de spațiu și făcându-l mai eficient.

Este ușor să te pierzi în acest labirint și să pierzi din vedere imaginea principală cu idei nelimitate la îndemână, cuplate cu un flux continuu de multe opțiuni. Pentru cei care au renovat bucătăriile înainte, sunt decizii grele de luat cu selecții specifice.

Mai jos, veți găsi principii care vă vor influența decizia de a transforma un concept într-o bucătărie frumoasă.

1. Nu sunt niciodată dezordonați

Tejghelele dintr-o bucătărie de lux nu sunt niciodată înghesuite cu mici electrocasnice, deoarece acest lucru îl face să pară neîngrijit. Pentru o bucătărie de lux, o zonă desemnată va stoca o astfel de gamă de electrocasnice, cum ar fi aparatul de cafea, blenderul, prăjitorul de pâine și mixerul, într-un mod convenabil pentru a le accesa rapid.

Pentru a realiza acest lucru, trebuie să aveți în vedere bani și un buget. Mai mult capital înseamnă că puteți crea mai mult spațiu. De exemplu, dacă ai suficient capital, poți crea două zone: centrul de mic dejun și centrul bucătarului.

  • Centru de mic dejun

Micul dejun este o parte normală a rutinei tale și ar trebui să investești în acest domeniu special pentru a-l face să funcționeze pentru tine și familia ta. Puteți construi o secțiune largă de dulap cu prize individuale pentru prepararea cafelei și depozitarea altor mici electrocasnice legate de programul zilnic.

Această secțiune va fi amplasată convenabil lângă camera de familie pentru a simplifica procesul de reumplere a cafelei.

  • Bucătar/Centrul de gătit

Conceptul tău pentru zona de gătit va fi întotdeauna diferit, în funcție de preferințele, nevoile și cum funcționează pentru tine.

Un design ideal ar fi compus dintr-un dulap relativ larg care oferă mai mult spațiu lângă aragazul din zona de pregătire. Interiorul dulapului ar putea fi modificat pentru a se potrivi cu specificațiile proprietarului.


Citeste si:


2. Au Spatiu si Proportie

În ceea ce privește elementele fundamentale ale designului bucătăriei, scara și proporția într-o bucătărie de lux oferă garanția că toate articolele vor fi dimensionate optim. Scara pentru orice obiect din spațiu ar trebui să fie relativă și să nu fie disproporționată.

Poate că bucătăria ta de lux ideală ar avea o sobă de înaltă calitate, cu o insulă imensă, pentru a-ți răsfăța oaspeții, dar nu îți permite să încadrezi o gamă extinsă de gătit. Insula bucătăriei ar limita spațiul de plimbare, creând disconfort și strângere.

În scopuri complementare și pentru a asigura o potrivire, articolele ar trebui să aibă dimensiunile corespunzătoare, deoarece acest lucru este crucial.

3. Ei investesc în calitate

Acest principiu este unul evident pentru cele mai atractive bucatarii de lux. Dacă vă puteți permite dulapuri de calitate superioară realizate pe bancă, ar trebui să vă înrolați un atelier eficient și convenabil. Această alegere înseamnă că veți obține dulapuri de calitate cu o garanție extinsă.

4. Folosesc materiale naturale

Materialele artificiale folosite în bucătărie ar imita materialele originale, fie că este vorba pentru blatul și dulapurile dvs. Materialele naturale sunt mai rezistente si mai practice pentru zona de bucatarie.

Un exemplu este dacă folosiți pietre naturale pe blaturi, unele dintre ele nu se pot grava în comparație cu altele din cauza utilizării constante.

5. Sunt convenabile de utilizat

Luxul ar trebui să fie convenabil pentru tine și nu vrei să investești mulți bani într-o bucătărie și să-ți arcuiești spatele pentru a scoate ceva din dulap.

Vrei să fii confortabil în bucătărie și să faci micile comodități să funcționeze pentru tine. Unele dintre sfaturile pe care le-ați putea folosi pentru a vă face mai convenabil sunt;

  • Având chiuvete mari în ceea ce privește dimensiunea, vă va oferi o zonă de lucru mai mare, fără aglomerație.
  • Aparatele cu tehnologie încorporată vă vor fi convenabile; un exemplu este un frigider inteligent conectat la telefonul tău; folosind camerele din frigider, veți putea decide cu privire la unele dintre alimentele pe care trebuie să le adăugați în funcție de cantitatea depozitată.
  • A avea cuptoare laterale încorporate în pereți vă oferă confort în ceea ce privește spațiul, deoarece le veți folosi doar atunci când aveți nevoie și nu vor ocupa spațiu inutil în bucătărie.

Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.