Dacă ai copii, atunci înțelegi că uneori poate fi dificil să-i ții amuzați. Desigur, apreciază și o vizită în parcul local. Dar, acest lucru necesită timp.

Din păcate, mulți părinți pur și simplu nu pot economisi atât timp cu programul lor încărcat .

image - The Best Material to Use Under a Swingset
Cel mai bun material de folosit sub leagăn

Soluția evidentă este să-ți creezi propriul parc în curte. Desigur, nu veți putea reproduce toate echipamentele din parcul local, dar sunt posibile leagăne, un balansoar și chiar un tobogan.

Desigur, va fi nevoie de puțină muncă pentru a stabili acest lucru. Dar, este fezabil la un buget. Cea mai mare întrebare este ce să faci pentru podea.

Vă prezentăm Rubber

Majoritatea oamenilor sunt de acord că cea mai bună opțiune pentru pardoseala într-un loc de joacă sau sub leagănul tău este cauciucul. Acest lucru se datorează faptului că podeaua din cauciuc pentru terenul de joacă are o săritură naturală și va absorbi o mare parte a forței în caz de cădere.

Aceasta înseamnă că copilul dumneavoastră va simți mai puțină forță și este mai puțin probabil să se rănească.

Aceasta este opțiunea preferată pentru tot felul de unități, cum ar fi centrele de învățare timpurie, școlile și chiar facilitățile sportive.

Ceea ce s-ar putea să nu apreciați este că podeaua din cauciuc este , de asemenea, o opțiune ecologică . Cauciucul natural este derivat din copaci, cu condiția să utilizați cauciuc recoltat în mod durabil, nu deteriorați mediul.

În plus, majoritatea produselor pentru pardoseli din cauciuc folosesc materiale din cauciuc reciclat din anvelopele vechi de mașini și obiecte similare.

Cu alte cuvinte, alegerea podelei din cauciuc sub leagănul tău nu va ajuta la distrugerea planetei.

Tipuri de pardoseli din cauciuc

Cea mai bună opțiune este să vă așezați pardoseala din cauciuc profesional. Acest lucru se face într-un mod similar cu asfaltul, unde cauciucul este turnat pe suprafața pregătită și lăsat să se întărească. Lasa un finisaj fara sudura si cu aspect fantastic.

Cu toate acestea, dacă bugetul dvs. este limitat, este posibil să preferați să încercați unul dintre celelalte tipuri de pardoseală din cauciuc.

  • Placi

Placile sunt o opțiune populară și pot fi chiar așezate singur. Veți avea nevoie de o suprafață plană pe care să le așezați și va trebui să alegeți grosimea plăcilor dvs. Este posibil să obțineți plăci groase de cinci inci pentru a vă proteja împotriva căderilor de la trei metri înălțime!

Placile sunt lipite în poziție și interconectate între ele pentru a crea o podea elegantă. În plus, puteți personaliza aspectul adăugând plăci colorate sau chiar logo-uri pentru a ajuta pardoseala swingset să arate fantastic.

  • Firimituri

De asemenea, este posibil să obțineți firimituri. Acestea sunt aplicate în același mod ca pietrișul. Ele oferă o anumită protecție împotriva căderilor, deși nu sunt la fel de eficiente ca gresia sau cauciucul turnat profesional.

Dar, sunt rentabile și arată bine. Este corect să spunem că sunt o alegere mai bună pentru podeaua dvs. cu leagăn decât orice nu este cauciuc de pe piață.

Poate fi puțin lucru să pregătiți și să așezați singur podeaua de cauciuc. Dar, rezultatul este sigur pentru copiii tăi și abilitatea de a-i lăsa să se joace.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.