Vrei sa finisezi lemnul? Firma de amenajari interioare si exterioare Utopian Construct este aici cu un Ghid complet!

— Pasta de ceară este o bună „lustruire” finală atunci când este utilizată peste un lac, oferind avantajul unei reparări ușoare a strălucirii. Ceara de pastă nu este în sine un finisaj foarte bun, dar ar trebui folosită împreună cu un finisaj transparent dedesubt.

Pastă Ceară Finisajul Lemnului

Utilizarea principală a cerii de pastă este de a ridica strălucirea după frecarea manuală și de a conferi suprafeței o alunecare netedă, precum și de a adăuga o oarecare rezistență la apă. Un alt avantaj al cerii de pastă este că va umple zgârieturile fine. Unele ceară de pastă sunt vândute în culori pentru a ajuta la ascunderea zgârieturilor.

Ceara pentru finisaj lemn -Amenajari Interioare Utopian Construct Bucuresti
Ceara pentru finisaj lemn -Amenajari Interioare Utopian Construct Bucuresti

Stergerea finisajului

Înainte de a aplica ceara de pastă pe un finisaj limpede bine uscat (de preferință, mai multe straturi de finisaj uscat), trebuie mai întâi să șlefuiți ușor suprafața cu hârtie abrazivă fină (granulație 400). Aceasta începe buff-ul final al finalului tău clar. Vedeți Cum să produceți un finisaj satinat frecat manual

Odată ce curățarea este completă, puteți aplica ceara cu o cârpă de brânză, vată de oțel 0000 sau tampon de curățat sintetic.

Folosirea unui tampon abraziv fin va netezi și mai mult substratul pe măsură ce adăugați stratul de ceară.

Aplicați ceara uniform pe suport în direcția fibrei lemnului. Lăsați zece până la douăzeci de minute pentru ca solventul să se evapore, apoi lustruiți ceara cu o cârpă moale de bumbac (sau cu grijă cu o roată de lustruit). Cel mai bine este să aplicați din nou ceara într-un al doilea strat după ce ați șters ceara și să repetați procedura de mai sus a doua oară, deoarece aceasta va umple orice pete ratate și va oferi un luciu mai uniform.

Dacă vi se pare că luciul final este prea lucios, puteți șterge un finisaj cu ceară șlefuindu-l cu vată de oțel 0000 în direcția granulei lemnului.

Pentru mai multe informatii despre constructii, va invitam sa vedeti blogul nostru dar si blogul Biroului de Arhitectura Utopian. Dacă vrei proiecte de blocuri sau alte constructii, biroul acesta este recomandarea noastra.

Îngrijiți o suprafață ceară cu pastă

Spray-urile și lustruirile pentru mobilier vor pata și înmuia suprafața ceară cu pastă. Nu folosiți spray-uri pentru praf sau produse de curățare pentru mobilă cu amoniac sau solvenți peste ceară de pastă. Pentru aspirarea prafului se poate folosi o cârpă moale umezită cu puțină apă.

Ceara permite repararea ușoară a strălucirii și strălucirii

Pentru a reda un luciu pătat sau tern, trebuie pur și simplu să reluați cu o cârpă moale de bumbac pentru a reda strălucirea. Dacă lustruirea nu restabilește uniformitatea strălucirii, poate fi necesar să aplicați din nou un strat subțire de ceară de pastă, lăsați să se usuce și șlefuiți.

Must read pentru orice om pasionat de DIY sau alte amenajari interioare

Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.