Ce unelte are nevoie fiecare om ce are o casa?

Firma de amenajari interioare si exterioare Utopian este aici pentru tine cu toate instrumentele/toate uneltele pentru proprietarii de case.

De ce unelte are nevoie fiecare proprietar de casa??Utopian

De ce unelte are nevoie fiecare proprietar de casa?

Conținutul paginii

Odată cu bucuriile de nerefuzat, vin și la povara de a fi proprietar. Nu există nimic ca să ai propria ta casă, dar nici nu seamănă cu întreținerea acesteia. Veche sau nouă, o casă va necesita un anumit nivel de întreținere.

Dacă doriți să faceți singur unele dintre reparațiile obișnuite ale casei, firma noastra vă recomandă să vă înarmați cu uneltele de bază necesare pentru aceste sarcini.

Amintiți-vă, o reparație profesională vă poate aduce înapoi la suma de 60 lei și mai mult pe oră. Așadar, s-ar putea să nu-ți începi călătoria universală astăzi.

Uneltele obligatorii pentru proprietarii de case

Să trecem peste câteva uneltele accesibile pentru îmbunătățirea locuinței, care vă pot ajuta să faceți reparații și remedieri tipice cu relativă ușurință.

1. Ciocan cu gheare

Există șanse mari să ai una dintre acestea întinsă prin casă și asta e un lucru bun. Acest instrument plat pe o parte și în formă de V pe cealaltă este conceput special pentru extragerea unghiilor de pe toate tipurile de suprafețe.

Este deosebit de eficient pe suprafețele din lemn, realizând lucrarea cu daune de la zero până la minime asupra materialului.

Ciocanele cu gheare nu sunt create egale. Veți dori să alegeți unul din materiale de calitate cât mai mult posibil.

De asemenea, unealta aleasă de dvs. trebuie să fie compusă din materiale rezistente la intemperii și care reduc vibrațiile, astfel încât să reziste mult și să fie confortabil de utilizat.

2. Burghiu cu acumulator

Un candidat constant pentru „cea mai folosită unealtă” din cutia dvs. de uneltele , mașina de găurit cu acumulator oferă în diferite scenarii de îmbunătățire a locuinței de nouă ori din 10.

Indiferent dacă încercați să montați un televizor cu ecran plat sau să introduceți piulițe și șuruburi în suprafețe, acest instrument este vedeta spectacolului.

Un mașină de găurit fără fir vă permite să îndepliniți multe sarcini fără să vă faceți griji pentru zonele greu accesibile sau lipsa de prize în spațiul dvs. de lucru.


Citeste si:


3. Set de șurubelnițe

Într-un fel sau altul, o șurubelniță va fi utilă într-o sarcină de reparații la domiciliu. Îl puteți folosi pentru strângerea sau slăbirea feroneriei dulapului sau pentru a sparge capacele cutiilor de vopsea.

Îndepărtarea comutatorului de lumină, asamblarea mobilierului și strângerea butoanelor au, de asemenea, utilizarea pentru aceste uneltele .

Deoarece există diferite capete de șurub din care să alegeți, veți dori să alegeți un set de șurubelnițe cu dimensiuni și fante ale capetelor care să răspundă nevoilor dumneavoastră specifice.

4. Nivel

Cei care iubesc arta, și noi cunoaștem mulți dintre voi, ar putea folosi un nivel ca parte a setului lor de uneltele pentru îmbunătățirea locuinței .

Acest lucru este valabil mai ales dacă nu sunteți un fan al agățarii pieselor de artă într-un unghi. De asemenea, îl puteți folosi pentru agățarea oglinzilor și a raftului, astfel încât acestea să pară drepte și să nu presupună o poziție incomodă.

Nivelurile vin în versiuni scumpe și accesibile, dar acesta din urmă este de obicei suficient pentru a satisface majoritatea nevoilor proprietarilor de case.

Bineînțeles, puteți profita de ceva care este foarte durabil și care amplifică factorul estetic al casei sau biroului dvs.

5. Chei Allen/Inbus

Un set de chei hexagonale este compus din chei mici în formă de L utilizate pentru acționarea șuruburilor și șuruburilor în formă hexagonală.

Un întreg set poate fi la îndemână pentru asamblarea mobilierului DIY și pentru reparațiile de bază ale instalațiilor sanitare. Este, de asemenea, surprinzător de util pentru deblocarea aruncării gunoiului, făcându-l un must-have pentru orice proprietar.

6. Cuțit de chit

Dacă umpleți o crăpătură, aplicați calafate sau răzuiți vopsea uscată, nimic nu va fi mai la îndemână decât un cuțit de chit.

Aveți încredere în noi, vă veți găsi la un moment dat în această situație și nu doriți să fiți înarmat nepotrivit atunci când va veni momentul respectiv.

7. Capsator

Un pistol de capsare răspunde cu ușurință tuturor nevoilor dvs. de capsare. Vorbim de reluarea covoarelor, instalarea foilor termoizolante și fixarea țesăturilor.

În general, pistoalele de capsare manuale își fac treaba. Cu toate acestea, este posibil să aveți nevoie de ceva mai avansat pentru capsare complexă sau sarcini care necesită capsare excesivă. Pistoale de capsare pneumatice și electrice ar trebui să vă acopere aceste proiecte.

8. Bandă de măsură

În timp ce banda de măsurare manuală va fi potrivită pentru majoritatea sarcinilor, nu va strica să valorificați progresele tehnologice, mergând pe banda de măsurare digitală pentru toate proiectele dvs. Cu această versiune, ar trebui să puteți înregistra și converti măsurătorile cu precizie.

Unele dintre cele mai populare mărci pentru aceste produse oferă caracteristici exclusive. Totuși, asigurați-vă că veți folosi aceste funcții înainte de a face o achiziție. Uneori, o sarcină nu necesită nimic mai mult decât o bandă de măsură manuală.

Ce nu ai nevoie

Desigur, există și uneltele de care crezi că ai nevoie, dar de fapt nu ai nevoie. Fără să aprofundăm în ceva prea specific, dar, ca regulă generală, aceasta ar consta în principal din uneltele ascuțite și grele.

Sigur, unele sarcini ar putea necesita aceste dispozitive grele, dar pot fi nesigure și complicat de utilizat pentru majoritatea proprietarilor de case.

Acest lucru devine și mai adevărat pentru cei care nu au nicio experiență de bricolaj. Astfel, este mai bine ca un profesionist cu experiență să se ocupe de aceste instrumente pentru a asigura o afacere sigură și de succes.

Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.