Americani și nu numai, mai mulți oameni încep să realizeze esența sistemului solar în apartamentele lor.

Majoritatea montează panouri solare pe acoperișurile lor. Panourile solare s-au confruntat cu ajustări incredibile de-a lungul deceniilor.

Ca urmare, costurile de achiziție au fost reduse drastic. Dacă sunteți în căutarea unei companii legitime pentru a vă instala panourile solare, Wegner Roofing & Solar, care deservește Rapid City, SD oferă servicii excepționale.

image - What to Know Before Installing Solar Panels on Your Roof?
Ce trebuie să știți înainte de a instala panouri solare pe acoperiș?

Panourile solare completează energia electrică. Indiferent dacă conduceți o afacere sau gospodăria dvs., puteți utiliza energia solară pentru nevoile electrice. În plus, instalațiile de panouri solare nu afectează cu greu mediul.

Cu toate acestea, având în vedere importanța panourilor solare, trebuie să înțelegeți și să luați în considerare diferite lucruri înainte de a le instala. Acești factori sunt esențiali pentru un proiect fără probleme. Ele vă vor ajuta să alternați cu succes între opțiuni și să faceți cea mai bună alegere pentru casa dumneavoastră.

Panta acoperișului tău

Poziționarea acoperișului dvs. suportă panouri solare? O considerație fundamentală. Majoritatea acoperișurilor stau sub copaci uriași care le umbră pe tot parcursul zilei. Pentru cei care nu cunosc mecanismele de funcționare solară, panourile solare funcționează ca niște bureți.

Dacă absorb mai multă lumină, generează mai multă putere. În schimb, acoperișurile acoperite de lumina directă a soarelui inhibă funcționarea eficientă a panourilor solare. Nu vor genera energie electrică optimă.

Poziționarea panoului solar cu fața spre sud poate rezolva o parte a problemei. În mod similar, poziționarea spre vest poate funcționa la fel de bine în funcție de orientarea și înclinația acoperișului. Alte panouri pot folosi mai multă putere solară dacă sunt instalate pe acoperișuri orientate spre nord și est.

Starea acoperișului dvs

Un alt aspect esențial este starea acoperișului dvs. Câți ani are acoperișul tău? Verificați dacă o parte sau o secțiune masivă a acoperișului dvs. este deteriorată.

Nu este o idee bună să instalați panouri solare pe un acoperiș strâmb. Mai întâi, reparați sau înlocuiți vechiul acoperiș, apoi montați panourile. Astfel, nu va trebui să demontați și să reinstalați panourile (aportând costuri suplimentare).

Pe de altă parte, luați în considerare rata garanțiilor atât pentru acoperișul dvs., cât și pentru panoul solar. Străduiește-te să găsești panouri solare care să garanteze o durată de viață aproape egală ca și acoperișul tău. De exemplu, dacă acoperișul dvs. are o garanție de 20 de ani, panourile dvs. ar trebui să fie în jur de 19-21 de ani. Thai reduce costurile de întreținere, inclusiv timpul și efortul dumneavoastră.


Citeste si:


Închiriere sau cumpărare?

Închirierea sau cumpărarea este un compromis pe care oricine dorește să instaleze panouri solare trebuie să cântărească. Analizează raportul cost-beneficiu. Sunteți obișnuit cu o energie mai ieftină, cu o mică plată în avans dacă închiriați. Dar dacă cumpărați, sunteți supus să plătiți dividende mai semnificative.

Cu toate acestea, efectul pe termen lung asupra ambelor opțiuni variază. Pentru cei care închiriază, proprietatea lor este păstrată de compania de leasing și trebuie să plătească în mod continuu o anumită rată în timp pentru a utiliza echipamentul. Dar dacă cumpărați panoul, plătiți un cost unic și, cu timpul, puteți recâștiga acest cost prin reduceri și stimulente.

Al tău este să compari costurile ciclului de viață al leasingului cu beneficiile de proprietate. Pe măsură ce vă continuați analiza, înțelegeți că sistemul solar poate dura zeci de ani, dar anumite componente, cum ar fi invertoarele, au o durată de viață mai scurtă. Aceasta înseamnă că trebuie să luați în considerare costurile de înlocuire pentru aceste componente.

Ai încredere în instalatorul tău?

La fel ca să angajezi pe cineva pentru a repara orice în casa ta, instalațiile solare stimulează încrederea. Dar, în timp ce logistica instalației solare acoperă îmbunătățirea locuinței, aceasta implică riscuri ale lucrărilor electrice.

De exemplu, nu doriți ca electricienii care fac lucrările electrice pentru prima dată pentru a supraveghea instalațiile. Pentru a avea succes, bazați-vă pe referințe și verificați acreditările.

Odată ce îți instalează panourile solare, unele companii vor rămâne în preajmă pe toată durata lor de viață. Având în vedere că celulele solare nu au elemente mobile, acestea necesită mai puțină întreținere.

Dar asta nu sugerează că totul va funcționa fără probleme pe toată perioada de garanție. Dacă vreo componentă nu mai funcționează, doriți ca instalatorul dvs. să fie accesibil pentru a-și onora garanția.

Cum ar trebui instalatorul să vă monteze panourile solare?

Tipul dvs. de acoperiș va afecta mecanismul instalatorului atunci când instalați panourile solare. Dacă acoperișul dvs. este mai convențional (cum ar fi șindrila de asfalt), instalatorul dvs. va folosi șuruburi de fixare și de fixare la instalare.

Șuruburile fac găuri și se montează pe căpriori în timp ce fulgerează pentru a preveni infiltrarea apei prin acoperiș.

Ce se întâmplă dacă ai acoperiș metalic? Instalatorul poate monta panourile solare? Da. Numai că forarea poate să nu fie o opțiune.

În schimb, instalatorul folosește un dispozitiv de montare pentru a vă poziționa panourile pe acoperișul metalic. De exemplu, instalatorii folosesc suporturi de înlocuire pentru țiglă atunci când instalează panouri pe acoperișuri metalice din țiglă.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.