Când vă gândiți să vă vindeți casa, trebuie să luați în considerare mai mulți factori. O opțiune care poate fi atrăgătoare este să-ți vinzi casa pentru bani gheață unei companii.

Acesta poate fi un proces mai rapid și mai convenabil decât trecerea printr-o bancă, dar este esențial să vă faceți cercetări înainte de a alege un cumpărător. Iată câteva lucruri de luat în considerare atunci când iei o decizie.

image - What to Consider Before Choosing a Cash for Home Buyer
Ce trebuie să luați în considerare înainte de a alege un cumpărător de case în numerar

Avantajele vânzării unui cumpărător de locuințe cash

Când decideți să vă vindeți casa, există multe motive excelente pentru care ați putea alege o vânzare imediată în numerar.

În primul rând, poate fi o opțiune mai ieftină decât trecerea printr-o bancă. În plus, este posibil să nu existe costuri de închidere asociate cu o ofertă făcută de cumpărător, ceea ce ar elibera capitalul necesar pentru alte cheltuieli în timpul procesului de mutare la o casă nouă.

O achiziție imediată poate fi, de asemenea, mai rapidă decât aplicarea pentru un împrumut bancar , care poate dura până la două luni și poate veni cu comisioane atașate. Cu o ofertă din partea cumpărătorilor în numerar, întregul proces ar putea fi finalizat într-o singură zi.

Acest lucru se datorează faptului că cumpărătorii în numerar au de obicei deja totul, de care au nevoie pentru a finaliza vânzarea. Prin urmare, nevoile vânzătorului sunt satisfăcute mai rapid.

Un alt lucru de luat în considerare este că un cumpărător în numerar poate fi atât un investitor, cât și un proprietar de case, ceea ce înseamnă că ar putea dori să-și vândă propria casă și să-ți folosească casa ca proprietate de închiriere sau să o răstoarne pentru un profit. În acest caz, ai mai multă flexibilitate cu ceea ce poți face cu casa.

De exemplu, dacă vă mutați din stat, s-ar putea să nu trebuiască să vă depozitați toate bunurile înainte de a pleca. Le puteți lua imediat cu dvs., economisind bani la mutări și unități de depozitare.


Citeste si:


Cum să găsiți cei mai buni bani pentru cumpărătorul de case

Înainte de a alege un cash pentru cumpărătorul de casă, ar trebui să faci cercetări. Este important să discutați cu diferiți cumpărători și să obțineți estimări de la aceștia înainte de a vă decide.

Îți vor oferi o ofertă bazată pe valoarea de piață actuală a casei tale, motiv pentru care este bine să ai un agent să inspecteze mai întâi proprietatea. După aceea, compania vă poate oferi o estimare mai precisă.

Pentru a obține cea mai bună ofertă, este esențial să fii conștient de tarifele din zonă pentru case similare. Cu toate acestea, cumpărătorii în numerar au deja tot ce le trebuie pentru a finaliza o achiziție, așa că pot oferi un preț mai mare, deoarece nu trebuie să treacă prin costuri de închidere sau comisioane de împrumut. Pentru a vă asigura că primiți cei mai mulți bani posibili, asigurați-vă că cereți o analiză de piață înainte de a semna orice ofertă.

De asemenea, doriți să luați în considerare ce fel de investitor sunt. Deși nu există un profil stabilit, mulți cumpărători în numerar sunt fie investitori imobiliari, fie proprietari care doresc să-și vândă propriile case pentru a evita să plătească costurile și comisioanele de închidere la banca lor.

Un inspector de locuințe vă poate oferi o estimare a stării în care se află casa, astfel încât să știți ce tipuri de reparații pot fi necesare înainte de a vinde unei companii. Dacă nu sunt dispuși să rezolve problemele legate de proprietate, ar trebui să vă gândiți să găsiți un alt cumpărător. Ultimul lucru pe care îl dorești este ca noua ta casă să aibă aceleași probleme.

Unii cumpărători pot să nu fie dispuși să-și schimbe condițiile de finanțare, chiar dacă plătesc un preț mai mare pentru locuință. Dacă preferați să aveți un împrumut bancar în loc de numerar de la un investitor, asigurați-vă că contractul dvs. este scris cu terminologia că veți primi un împrumut de la o sursă stabilă financiar după vânzare.

De asemenea, ar trebui să întrebați despre costurile și taxele de închidere ale acestora înainte de a accepta orice ofertă pentru a primi cei mai mulți bani posibili. Dacă percep taxe prea mult sau vă oferă o ofertă semnificativ mai mică decât valoarea de piață, luați în considerare găsirea unei alte companii care să vă cumpere casa pentru bani.

Cum să evitați înșelătoriile atunci când vindeți unui cumpărător de locuințe în numerar

Dacă un cumpărător cash-for-home face o ofertă care pare prea bună pentru a fi adevărată, poate. Cu toate acestea, pentru a evita înșelătoria, există câteva lucruri pe care ar trebui să le luați în considerare înainte de a accepta orice trimitere.

În primul rând, asigurați-vă că compania este legitimă. Dacă nu știți cine sunt sau de unde sunt, aflați cum au fost în afaceri și dacă au un istoric de cumpărare cu succes a caselor pentru bani.

Dacă nu puteți găsi nicio informație despre ele, este probabil o înșelătorie. Apoi, căutați numele companiei plus cuvântul „recenzii” pentru a vedea ce spun oamenii sau contactați camera de comerț locală pentru a vedea orice plângeri împotriva afacerii.

Vorbind cu cumpărătorii de case în numerar, aceștia cumpără case în Charlotte, NC și au recenzii pe site-ul lor pentru a dovedi că sunt o unitate legitimă. Aceasta este o modalitate de a evita utilizarea serviciilor frauduloase.

Când vă vindeți casa pentru bani, este esențial să vă faceți timp să cercetați diferiți cumpărători și să le comparați ofertele.

Acest lucru vă va ajuta să obțineți cea mai bună ofertă posibilă. Fiți conștienți de ce fel de companie sunt, dacă sunt dispuși să remedieze orice problemă cu proprietatea și dacă au un istoric bun.

Cel mai important, asigurați-vă că întrebați despre taxele și costurile de închidere înainte de a accepta orice ofertă. Dacă ceva nu pare în regulă, nu ezita să renunți la afacere.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.