Ferestrele sunt o componentă esențială a caselor, deoarece lasă aerul proaspăt și lumina naturală să intre în casă.

Un tratament pentru ferestre utilizat pe scară largă și popular în rândul proprietarilor de case sunt obloane pentru plantații . Nimic nu bate aspectul atemporal și versatilitatea acestor acoperiri sofisticate.

image - What are Plantation Shutters and Why Should You Get Them?
Ce sunt obloane de plantație și de ce ar trebui să le obțineți?

Aceste obloane sunt o instalație neprețuită, binecuvântată cu calități izolante și atractivitate estetică. Îți pot menține interioarele răcoroase în verile toride și confortabil confortabil în lunile de iarnă.

Lamelele sau lamelele lor înclinate caracteristic sunt montate pe tocul ferestrei, astfel încât se deschid ca ușile. Mai jos sunt enumerate motive convingătoare pentru a vă accesoriza casa cu această acoperire funcțională pentru ferestre :

Investiție înțeleaptă

Obloanele de plantație sunt pre-balamale cu toate plăcile magnetice, facilitând o instalare simplă. Aceste prevederi fac o diferență remarcabilă pentru casa dvs., deoarece împiedică zgomotul și vă păstrează intimitatea.

Eficient energetic

Aceste obloane sunt instalate pentru a preveni intrarea aerului din exterior și scăparea temperaturii interioare confortabile. Atunci când este etanșat pe tocul ferestrei dvs., obloanele plantației dvs. scad facturile la utilități și, la rândul lor, îmbunătățesc eficiența energetică. Ele sunt, fără îndoială, o soluție ideală de izolare.

Personalizat

Disponibil în mii de stiluri și dimensiuni, vă puteți personaliza obloanele plantației pentru a vă completa perfect decorul casei. Acest tratament oferă o acoperire parțială sau completă chiar dacă fereastra dumneavoastră este supradimensionată, arcuită sau triunghiulară. Opțiunile lor multiple de culori atractive contribuie, de asemenea, la obținerea aspectului dorit.


Citeste si:


Durabil

Datorită compozițiilor lor de vinil, lemn și materiale compozite, obturatorul nu se va deteriora la expunerea la temperaturi în schimbare, soare sau praf. În ciuda umidității ridicate la care este supusă bucătăria sau baia ta, o instalație de obloane de plantație poate rezista eficient la crăpare și decolorare.

Izolat fonic

Datorită cadrului confortabil al obturatorului, a calității absorbante a sunetului și a lamelelor groase, sunteți ferit de zgomotul mare de decibeli. Lucrările de construcție în desfășurare în cartier sau claxonele constante din cauza fluxului intens de trafic din vecinătate pot fi altfel deranjante.

Aceste obloane reduc în mod eficient expunerea la zgomotul exterior pe lângă reglarea cantității de lumină solară care pătrunde prin ele. Lamelele groase sau lamelele lor vă garantează intimitate totală atunci când sunteți în interior.

Păstrați alergenii afară

Draperiile atrag părul de animale, polenul și praful. Spălarea la mașină sau curățarea chimică este necesară pentru a le menține în stare corespunzătoare. Pe de altă parte, curățarea lamelelor oblonului este mult mai accesibilă.

Ștergerea lor cu o cârpă moale sau folosirea accesoriului pentru perie pentru aspirator face treaba și păstrează atractivitatea obturatorului. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la deteriorarea materialelor delicate în procesul de curățare și să țineți afară alergenii nedoriți.

Îmbunătățiți valoarea proprietății

Cumpărătorul moștenește o locuință cu obloane de plantație cu instalație fixă la vânzarea proprietății dumneavoastră. Aceste atașamente permanente se vând împreună cu locuința, spre deosebire de jaluzele și perdele. Prezența lor ca acoperiri de ferestre este un punct de vânzare major, crește valoarea proprietății și vă ajută să recuperați costurile de instalare a obloanelor.

Accesați-vă jaluzelele direct dintr-un punct de vânzare din fabrică care vă asigură livrarea fără probleme a tratamentelor durabile pentru ferestre și oferă o garanție primitoare pentru produsele vândute.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.