Ghid complet pe care trebuie sa il citesti daca vrei sa iti instalezi panouri solare acasa-

Citeste mai multe mai jos:

5 lucruri pe care trebuie să le știți înainte de a instala panouri solare acasă

Conținutul paginii

Deoarece electricitatea ocupă o parte considerabilă din cheltuielile dvs. lunare, poate fi cel mai bine să găsiți o sursă care să vă ajute să economisiți niște bani.

Și dacă căutați acea sursă acum, poate doriți să luați în considerare instalarea de panouri solare. Cu toate acestea, înainte de a începe să puneți panouri pe casa dvs., trebuie să știți mai întâi următoarele:

5 lucruri pe care trebuie să le știți înainte de a instala panouri solare acasă

1. Trebuie să vă verificați consumul de energie electrică

Unul dintre cele mai esențiale considerente la care trebuie să vă gândiți înainte de a schimba sau adăuga o altă sursă de energie este consumul de energie electrică al gospodăriei dvs.

Panourile pe care le veți atașa la acoperiș vă pot reduce factura la electricitate și vă pot ajuta să economisiți costuri pe termen lung.

Cu toate acestea, ar trebui să calculați costul inițial al panoului și suma pe care o veți economisi odată ce vă bazați pe energia solară și să le comparați.

De asemenea, ar trebui să verificați de câte panouri aveți nevoie în cazul în care doriți să utilizați numai energia solară pentru casa dvs.

Este posibil ca numărul de panouri solare de care aveți nevoie să nu se potrivească acoperișului dvs., așa că trebuie să vă dați seama cât de mult vă veți baza pe rețeaua electrică și pe energia regenerabilă înainte de a investi.

2. Trebuie să vă verificați structura acoperișului

Înainte de a comuta sursa de energie a locuinței dvs. la panouri solare, trebuie să vă verificați și acoperișul.

Panourile pe care va trebui să le instalați în proprietatea dvs. vor adăuga încărcătură acoperișului casei dvs. Trebuie să vă asigurați că acoperișul poate suporta sarcina suplimentară.

De asemenea, dacă aveți ferestre sau frontoane mici, este posibil să nu aveți suficient spațiu pentru a așeza toate panourile pe care intenționați să le instalați.

Din acest motiv, măsurați suprafața acoperișului și vedeți dacă este suficient pentru a vă permite să instalați toate panourile de care aveți nevoie pentru configurația dvs.

Odată ce confirmați că acoperișul dvs. este viabil pentru o configurare a sistemului solar, căutați rafturile solare și montajul care se va potrivi pe acoperișul dvs.

De asemenea, va invitam sa cititi si acest articol despre cele mai comune tepe la inlocuirea acoperisului.

Ar trebui sa stiti si cum sa analizati ofertele pentru inlocuirea acoperisului. Si cel mai bun lucru pe care il poti face pentru tine este ca sa contactezi un inginer structurist, cum sunt colegii nostrii de la Biroul de Arhitectura Utopian, ca sa iti ofere toate informatiile necesare .

3. Trebuie să vă curățați proprietatea

Panourile solare transformă razele soarelui în energie pentru a vă alimenta aparatele și pentru a menține curentul electric în casa dumneavoastră.

panouri solare -utopian construct
panouri solare -utopian construct

Dacă lumina soarelui este blocată, eficiența panourilor dumneavoastră va scădea enorm și nu vor deveni mai bune decât un alt strat de material de acoperiș pentru casa dumneavoastră.

Astfel, înainte de a instala panourile, asigurați-vă că locația în care le veți pune va fi liberă de orice obstacole, astfel încât acestea să fie expuse constant la lumina directă a soarelui.

Verificați care parte a acoperișului dvs. primește cel mai mult soare în timpul zilei, astfel încât să puteți planifica să vă puneți panourile acolo.

De asemenea, trebuie să verificați dacă copacii vă blochează acoperișul sau chiar ating proprietatea dumneavoastră. Panourile dvs. se pot deteriora prin căderea ramurilor din copacii din apropiere, așa că cel mai bine este să le curățați cât mai curând posibil.


Citeste si:

Pentru mai multe informatii despre constructii, va invitam sa vedeti blogul nostru dar si blogul Biroului de Arhitectura Utopian. Dacă vrei proiecte de blocuri sau alte constructii, biroul acesta este recomandarea noastra.


4. Poate fi necesar să angajați un profesionist

Când căutați panouri și sisteme solare, va trebui să aveți de-a face cu companii solare care vă oferă tot ce aveți nevoie pentru a avea solar în casa dvs.

Din fericire, acestea includ adesea tehnicieni de instalare la achiziția dvs. și nu trebuie să arătați sus și jos pentru unul.

Este foarte convenabil ca profesioniști întăriți de cultura de lucru industrială modernă să se ocupe de instalare.

La urma urmei, instalarea panourilor solare poate deveni cu ușurință un proiect de construcție major pe proprietatea dvs., mai ales dacă acoperișul dvs. este greu accesibil fără niciun echipament.

Desigur, aveți întotdeauna libertatea de a obține doar echipamentul și de a face totul singur.

Cu toate acestea, acest lucru este extrem de nerecomandabil, mai ales dacă doriți să aveți o configurație care poate genera un kilowatt sau mai mult.

5. Este posibil să aveți nevoie de un permis

Înainte de a efectua orice construcție sau instalare pe proprietatea dvs., ar trebui să verificați dacă trebuie să obțineți autorizații de la autoritatea locală.

Unele cartiere cu o asociație de proprietari stabilită ar putea avea nevoie să verifice detaliile actualizării casei înainte de a putea apela un profesionist din zona dvs.

Este posibil să existe restricții în cartierul dvs. care vă pot împiedica să beneficiați de energie solară dacă ați decis să nu anunțați pe nimeni.

La urma urmei, trebuie să vă asigurați că proiectul din reședința dvs. nu va provoca accidente neașteptate sau vă va afecta vecinii.

Astfel, trebuie să confirmați dacă puteți începe instalarea pe proprietatea dvs. cât mai curând posibil.

Gânduri finale

Instalarea panourilor solare în casa dvs. este o investiție excelentă dacă doriți să economisiți costurile cu energia electrică.

Cu toate acestea, ar trebui să vă asigurați că luați pregătirile necesare și să fiți conștient de toate avantajele și dezavantajele energiei solare înainte de a începe să faceți ceva pe proprietatea dumneavoastră.

Asigurați-vă că vă amintiți tot ce este enumerat în acest ghid mic și simplu pentru a începe cât mai curând posibil cu instalarea panoului solar.

Must read pentru orice om pasionat de DIY sau alte amenajari interioare

Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.