Mobilierul de grădină îmbunătățește foarte mult estetica, precum și valoarea grădinii sau curții. De asemenea, oferă mai multe caracteristici și funcționalități pentru o anumită zonă a casei.

În timp ce podelele din lemn sau beton de pe grădini se numără printre modelele moderne, nimic nu depășește podelele din iarbă din grădini. Oferă un aspect și o senzație mai naturală grădinii.

image - What to Put Under Garden Furniture on Grass
Ce să puneți sub mobilierul de grădină pe iarbă

In acest sens, este posibil sa ai mobila direct deasupra ierbii? Va provoca iarba daune mobilierului, iar mobilierul ierbii? De asemenea, ce putem pune sub mobilier de grădină atunci când așezăm mobila pe suprafața de iarbă?

Iată tot ce trebuie să știți

Este sigur să puneți mobilier peste iarbă?

Înainte de a continua cu cum să punem mobilierul deasupra ierbii, să înțelegem mai întâi dacă este posibil sau sigur să punem mobilierul peste podelele cu iarbă din grădini.

Un răspuns rapid la această întrebare este da. În funcție de materialul mobilierului, precum și de sensibilitatea, duritatea și alți factori despre iarbă și sol, mobila poate fi amplasată direct deasupra ierbii.

În plus, există câteva beneficii de a plasa mobilierul deasupra gazonului. Printre aceste beneficii se numără oferirea unei soluții temporare.

Elementele de mobilier sunt portabile și pot fi mutate sau transferate cu ușurință dintr-un loc în altul în grădină. Mobilierul este o opțiune mult mai bună în locul corpurilor fixe sau structurilor care pot fi greu de îndepărtat sau schimbat deoarece sunt fixate pe sol.


Citeste si:


De asemenea, mobilierul de exterior de pe grădini economisește mai mulți bani decât structurile și corpurile fixe, cum ar fi băncile din beton, mesele din oțel împământate și altele. Și, în sfârșit, facilitează curățarea sau întreținerea grădinii.

Imaginați-vă că mergeți în jurul unei mese sau unei bănci de beton care este fixată pe pământ atunci când vă tundeți gazonul – nu numai că curățarea poate fi plictisitoare, dar poate fi și costisitoare, deoarece trebuie să achiziționați echipamente, precum și accesorii pentru a curăța zonele înguste din gazon sau grădina dumneavoastră.

Printre cele mai bune mobilier de folosit așezat direct pe iarbă se numără mobilierul din lemn și plastic, precum și cele care sunt gonflabile.

Ce să puneți sub mobilier?

Acum, când vine vorba de a pune mobilierul direct deasupra ierbii, va trebui să țineți cont de faptul că iarba sau suprafața pământului pot fi distruse sau perforate din cauza mobilierului. Pentru a evita distrugerea ierbii sau a solului, puteți așeza pavele pentru a-l păstra în siguranță.

Pavelele sunt materiale solide din piatră, beton, cărămidă și chiar pietriș, așezate pe iarbă sau gazon pentru a proteja o anumită zonă a grădinii. Pavelele servesc și ca platforme sau împământare pentru mobilierul și structurile din grădină.

Există trei tipuri de pavele care includ pavele de cărămidă , pavele de pietruire și pavele de plăci. Fiecare dintre ele are designul și caracteristicile sale specifice, precum și prețul.

Folosirea pavelelor la instalarea mobilierului pe gazon menține atât iarba, cât și mobilierul în siguranță.

Cum să puneți mobilierul pe iarbă

Acum a pune mobilierul pe iarbă nu este atât de ușor pe cât pare. Dacă o faceți greșit, puteți deteriora iarba sau gazonul și chiar și mobilierul în sine.

Înainte de a pune mobilierul pe iarbă, asigurați-vă că solul este bine măcinat și nivelat. Ultimul lucru pe care l-ai dori de la mobilierul tău este să te scufundi într-un pământ neted.

În plus, nu doriți să vă vedeți mobilierul înclinat sau să arate cam strâmb – acest lucru este valabil mai ales pentru mese.

Așadar, asigurați-vă că solul este suficient de solid, întărindu-și fundația cu pietriș sau pietre. Și asigurați-vă că solul este la nivel.

După care, instalați un set de pavele acolo unde stă sau stă mobila. Numărul de pavele care vor fi instalate va depinde de câtă zonă a mobilierului intră în contact cu iarba sau gazonul.

Dacă sunteți în căutarea unei pavele temporare și a ceva care să poată fi îndepărtat cu ușurință de pe iarbă după utilizare, puteți opta pentru pardoseli de exterior din lemn, cum ar fi pardoseala teach sau salcâm.

Deși aceste tipuri de pavele sunt destul de durabile, nu dăunează iarbă și pot îmbunătăți, de asemenea, estetica grădinii sau gazonului.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.