Ghid COMPLET pentru renovarea casei vechi în Bucuresti/judetul Ilfov

renovari de case- utopian construct
renovari de case- utopian construct

De unde ar trebui să începi când vine vorba de renovare? Ar trebui să investiți într-o bucătărie nouă, să vă remodelați complet baia sau există alte modalități mai înțelepte de a vă investi banii și timpul?

Se pare că atunci când vine vorba de renovarea casei tale din Bucuresti, trebuie mai întâi să faci planuri.

Si ca tot vorbim de renovarea casei, priviti cateva din lucrarile noastre de amenajari interioare.

Prin planificare, vă mențineți de fapt bugetul în ordine, termenele limită fixate și totul organizat.

Ce să luați în considerare atunci când vă renovați casa în Bucuresti

Fiecare oraș este diferit și există întotdeauna reglementări și coduri diferite, motiv pentru care ar trebui să fii informat atunci când vine vorba de remodelarea caselor din Bucuresti…

Puteți picta gardul așa cum doriți? Poți extinde verandă? Sau poți să faci un trotuar mare până la casa ta, făcut complet din piatră? Acestea sunt lucrurile pe care ar trebui să le știi înainte de a începe remodelarea.

Te gândești la remodelarea casei în Bucuresti? Iată primii pași.

Investește în ferestre

Uneori, ferestrele ar trebui să fie primul lucru pe o listă de remodelare. Nu este întotdeauna necesar să le înlocuiți, dar dacă sunt vechi sau nu sunt eficiente din punct de vedere energetic, ar trebui să vă gândiți măcar la asta.

Indiferent de locul în care vă aflați, energia curată este întotdeauna binevenită și vă poate economisi bani și energie – ferestrele de înlocuire in Bucuresti nu face excepție, de fapt, ferestrele noi pot adăuga doar mai mult, deoarece ferestrele proaspete pot adăuga la valoarea totală a unei case. Dacă ferestrele dumneavoastră sunt în stare de degradare sau lemnul se descompune și putrezește, ar trebui să le înlocuiți.


Citeste si:


Alegeți cu înțelepciune antreprenorul dvs

Planificarea este obligatorie atunci când vine vorba de remodelarea casei. Una dintre cele mai importante părți ale remodelării casei tale este alegerea celui mai bun antreprenor posibil.

Alegerea antreprenorului potrivit înseamnă că veți avea ceea ce aveți nevoie la timp și realizat în cele mai bune condiții.

Întrebați oamenii din jur dacă cunosc pe cineva, discutați cu mai mulți contractori, cereți referințe și nu vă sfiați să cereți cel mai bun preț posibil.

Odată cu remodelarea, se întâmplă lucruri neplanificate, așa că a avea niște bani în plus nu poate decât să contribuie la o remodelare mai bună.

Beneficiile remodelării întregii case

Remodelarea casei este mult mai mult decât o simplă estetică.

Prin planificarea atentă a spațiului, o echipă grozavă și un antreprenor uimitor, obțineți de fapt un spațiu funcțional: o bucătărie mai primitoare, o zonă de gătit mai practică, o baie mai spațioasă și, în general, un spațiu mai bine utilizat.

În plus, remodelarea casei este o modalitate excelentă de a crește valoarea casei tale și de a moderniza fiecare colț.

Oamenii iubesc spațiile moderne și ținându-se la curent cu designul casei, de fapt creșteți prețul cerut pentru o proprietate pe care doriți să o vindeți în următorii ani.

Când locuiești într-un loc pe care îl iubești, vei dori întotdeauna să faci îmbunătățiri în viața ta. Fie că este vorba de crearea unui birou de acasă sau a unei alte camere de oaspeți, vă veți bucura de proces deoarece adăugați ceva nou și îl îmbunătățiți pe cel existent.

Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.