Ferăstrăul este folosit ca unealtă de tăiere a lemnului, dar calculul este diferit în cazul lemnului gros sau al trunchiului de copac. Nu puteți tăia cu mâna trunchiuri mari de copaci sau lemn sau să le faceți de aceeași dimensiune. Ferăstrăul de masă vă va ajuta în acest caz.

Este o mașină foarte puternică care câștigă putere prin electricitate și ulei. Îl poți tăia în două părți cu lemn și chiar în unghiuri diferite.

image - What to Consider When Choosing the Best Table Saw for Woodworking
Ce să luați în considerare atunci când alegeți cel mai bun ferăstrău de masă pentru prelucrarea lemnului

Acesta este complementul ideal pentru fabrica ta de prelucrare a lemnului; se poate spune că fabrica nu poate fi imaginată fără ea. Cu toate acestea, este important să luați în considerare multe probleme mici și mari înainte de a cumpăra. Dacă nu le acordați atenție, va face mai mult rău decât bine.

Unele dintre aceste fapte vor fi discutate, ceea ce vă va ajuta să cumpărați un ferăstrău de masă. Lucrurile trebuie să fie foarte sensibile și trebuie luate în serios.

Câteva informații de luat în considerare: cel mai bun ferăstrău de masă

Este important să cunoașteți detaliile despre orice, mai ales înainte de a cumpăra o mașină. Puteți cumpăra un ferăstrău de masă de calitate de la Tools House . Fierăstrăul de masă nu face excepție și multe lucruri trebuie luate în considerare înainte de a-l cumpăra.

Spațiu pentru masă

Fierăstrău de masă Cel mai important lucru este masa sa. Lemnul va fi tăiat pe masă și va fi o lamă în mijlocul acesteia. Sub aceasta vor fi prezente toate componentele. Va exista un sistem de eliminare a gunoiului și un mediu sigur. Vor exista diferite dimensiuni pentru tăierea lemnului.

Capacitate de rupere

Acționează ca un fel de gard de siguranță. Este situat între lamă și lemn. Drept urmare, nu cad în timpul tăierii lemnului. Acest lucru vă oferă control asupra ferăstrăului. Poziția rupturii mari este de obicei pe partea dreaptă.


Citeste si:


Dimensiunea lamei de ferăstrău

Puterea principală a unui ferăstrău de masă este lama acestuia. Se folosesc lame de diferite dimensiuni, dar se folosesc mai mult lame de 10”. Pe lângă acestea, sunt disponibile și lame de 8”, 12” și 14”. Mărimea lamei este determinată de dimensiunea mesei. Lamele mai mari nu trebuie folosite deloc. Lame suplimentare trebuie achiziționate în orice moment, deoarece utilizarea lor reduce muchia.

Colectarea prafului

Cea mai mare problemă cu prelucrarea lemnului este praful și murdăria pe care le produce. Studiile au arătat că muncitorii din fabricile de cherestea suferă de probleme pulmonare. Motivul principal pentru aceasta este excesul de praf generat. Trebuie să acordați atenție sănătății lucrătorilor și să asigurați controlul prafului.

Acest aranjament este disponibil în noile mașini de ferăstrău de masă de pe piață. Cu toate acestea, există un tip de aspirator care poate fi folosit pentru a controla praful.

Garda lamei

Protecția lamei este unul dintre pașii de siguranță ai ferăstrăului de masă. Utilizarea lamei protejează mâinile, degetele și alte organe ale utilizatorului de lamă. Acest sistem de siguranță este utilizat pentru realizarea meselor pentru modele noi. Trebuie să fie conținut înainte de lucru.

Saw Stop

Pânza de ferăstrău a ferăstrăului de masă a fost condusă anterior de ulei sau de mazăre. Drept urmare, odată ce a fost pornit, nu a putut fi oprit imediat. Ca urmare, utilizatorul nu ar trebui să facă nimic în caz de accident sau tăiere greșită.

Dar acum Rati este alimentat electric și s-a pornit și oprit. Există chiar și unii senzori care se opresc în 5 milisecunde de contact uman.

Un semnal electric provoacă un scurtcircuit care îl oprește. Această inovație face utilizatorul încrezător și îl încurajează să lucreze fără teamă.

Cai putere motor ferăstrău de masă

Puterea ferăstrăului de masă provine de la motorul său uzat care funcționează cu electricitate sau motorină. În funcție de viteza și capacitatea lamei de a lucra. Cu cât motorul are mai mulți wați, cu atât capacitatea sa de lucru este mai mare. Puterea este de obicei între 1,75 CP și 7,5 CP.

Cu toate acestea, domeniul poate fi mai mult. Cu cât masa este mai mare, cu atât lama este mai mare și puterea motorului este mai mare. Capacitatea motorului este foarte importantă pentru un lucru perfect și rapid.

Concluzie

Ferăstrăul de masă este o invenție revoluționară în industria prelucrării lemnului, care a dat industriei o nouă dimensiune. Utilizarea sa a crescut viteza și precizia lucrării.

Sunt multe lucruri discutate mai sus care trebuie luate în considerare înainte de a cumpăra. Având în vedere acestea, veți putea achiziționa ferăstraie de masă și nu va fi nicio problemă mai târziu.


Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.