Vrei sa cresti legume in containere/recipiente si te intereseaza care ar fi cele mai potrivite tipuri de legume? Daca vrei sa cresti legume in ghiveci, ai ajuns unde trebuie!

Echipa noastra de constructii a interactionat de-a lungul timpului cu diversi proprietari de case și vă putem oferi cele mai bune soiuri de legume pe care poti sa le cresti in containere.

Hai sa incepem!

legume de interior, legume crescute in gradina urbana
Cultivarea in interior a legumelor

GRĂDINA DE LEGUME ÎNTR-UN RECIPIENT

Cultivare în interior: astăzi este posibil să crești în interior și să faci o grădină de legume într-un recipient cu CropBox, care exploatează cultivarea hidroponicăCuprins

Cultivarea în interior , într-adevăr într-un container, aceasta este promisiunea unui constructor de sere care a încercat să importe metoda de cultivare hidroponică într-un spațiu îngust al unui container pentru a-l transporta oriunde și cu randament ridicat, exploatând și spațiul vertical.

Cultivarea interiorului: constructorii de sere Williamson Greenhouse au anunțat că sunt capabili să creeze o grădină de legume într-un recipient capabil să furnizeze cât mai multe legume proaspete, pe cât ar produce peste 4.000 de metri pătrați

Au atras o oarecare curiozitate, dar când au adăugat la această veste că au putut face acest lucru consumând 90% mai puțină apă și 80% mai puțin îngrășăminte , curiozitatea a devenit un scepticism pur.

Știrea, însă, este altceva decât o farsă, de fapt CropBox – acesta este numele – este deja o realitate testată, născută din proiectul lui Ben Greene și Tyler Nether s, doi fermieri care dezvoltă, în Carolina de Nord, ” gospodărie “a crash of nursery (pepinieră) și fermă (fermă)

Este un fel de fermă urbană care folosește containere pentru cultivarea căpșunilor, salată, ciuperci și alte legume.

Seria Williamson a exploatat această idee îmbunătățind performanțele sale, cei 30 de metri pătrați ai containerului , de fapt, sunt organizați și controlați din toate punctele de vedere.

Prin intermediul smartphone-ului sau tabletei puteți verifica starea temperaturii, umidității aerului, ventilației, cantității de CO2 și a iluminatului.Cultivare în interior: grădina de legume într-un recipient

Din acest motiv, într-un container de 30 m2 există 2.000 m2 de cultivare! Și în mai puțin de o lună, 150 de specii de plante aromatice, salate și alte legume pot fi obținute prin metode de cultivare hidroponice cu o flexibilitate niciodată văzută în adaptarea cantității produse la modificările cererii.crescând în interior: Cropbox pentru a cultiva peste 2000 de metri pătrați de grădină de legume în doar 30 de metri pătrați de suprafață

CropBox este echipat cu sisteme de ultimă oră care vă permit să profitați la maxim de culturi hidroponice , organizând fiecare centimetru pătrat al containerului datorită grilelor suspendate și pereților vegetali.

Ideea este îndreptată, în special, la acele restaurante și magazine alimentare care doresc să furnizeze clienților alimente proaspete și organice , potrivit experienței Green and Nethers, de fapt, devenind fermieri direcți, puteți menține costurile accesibile fără calitatea produselor suferă.Cultivare în interior: containere cu efect de seră care consumă 90% mai puțină apă și 80% mai puțin îngrășăminte

Este clar că, în fața inovației, nu pot lipsi detractorii care își îndreaptă criticile asupra consumului ridicat de energie electrică (mai mult decât dublul celui al unei sere normale) și a costului prohibitiv al containerului (aproximativ 40.000 de euro).

Timpul de recoltare ajunge în 30 de zile

În ceea ce privește costurile de energie electrică , studiul luminilor LED speciale este deja în curs, care ar reduce consumul cu peste 60%

Daca esti interesat de acest tip de crestere a legumelor, atunci nu ezita sa ne scrii in comentariu mai jos.

Acum ca am inceput sa stim mai multe despre cum putem creste legume de interior si sa avem o gradina urbană, trebuie sa ne gândim si la ce feluri de legume ar trebui sa cultivăm!

Ce legume de interior poti cultiva?

legume de interior, legume crescute in gradina urbana
legume de interior, legume crescute in gradina urbana

In aceasta sectiune a articolului nostru vă vom spune care sunt cele mai potrivite legume de interior pe care le poti avea in gradina ta urbana.

Echipa noastra de amenajari interioare si exterioare de case a beneficiat de punctele de vedere de la mai multi proprietari de case in Bucuresti si Ilfov ce au dorit un colt verde, iar cele mai comune legume de interior pe care le poti cultiva le-am strans pentru tine in acest articol.

Pe scurt, aceste legume de interior pentru orice gradinar de oras pe care le recomandam din experienta clientilor nostrii sunt:

Speranța nu este pierdută pentru grădinarii din oraș, deoarece aceștia își pot exercita în continuare hobby-ul preferat într-o metropolă plină de viață.

Grădina urbană abordează golurile care altfel ar împiedica un individ să crească plante și să producă în condiții de sol suburban.

legume de interior, legume crescute in gradina urbana
Ce legume cresc bine în recipiente

Cunoscută sub denumirea de grădinărit în containere, îi împiedică pe cineva să-și împartă recolta cu animalele sălbatice și să se eforteze excesiv atunci când își îngrijește plantele.

Cursele la băcănie necesită timp. Astfel, vrei să te asiguri că ai acces la legumele de care ai nevoie atunci când ai nevoie de ele.

Potrivit Figandspruce.com , grădinăritul în containere nu este lipsit de provocări.

Unii întâmpină un succes foarte limitat cu această afacere, făcându-i să creadă că pur și simplu nu este pentru ei.

În timp ce acesta ar putea fi cazul, s-ar putea, de asemenea, să nu planteze semințele potrivite, iar asta poate face toată diferența în lume.

Legume de crescut în containere

Grădinărirea în containere făcută corect înseamnă să alegeți produse care pot prospera de fapt folosind o astfel de metodă. Mai jos sunt cinci de care trebuie să luați în considerare plantarea în casele dvs.

1. Roșii

Nimic nu face grădinăritul în containere mai ușor și mai satisfăcător decât plantarea roșiilor. Roșiile fac treaba mai ușoară, nefiind prea solicitante. Aceste plante se dezvoltă în recipiente mari, cu împingerea adecvată.

De asemenea, le puteți pune în cuști de roșii. Acestea oferă suport suplimentar care împiedică greutatea fructelor în creștere să nu se îndoaie sau să zdrobească vița de vie.

Când cumpărați răsaduri pentru grădinărit urban, alegeți-le din plante scurte și îndesate, care încă nu au înflorit.

Rețineți că roșiile mai mari vor necesita, de asemenea, vase mai mari și, prin urmare, mai mult spațiu. O roșie cherry ar fi o alegere bună, deoarece nu necesită mult pământ și spațiu și are o întreținere relativ simplă.

Aveți grijă deosebită să nu plasați aceste plante oriunde pot fi accesate de animalele de companie feline și canine. Frunzele lor pot fi toxice pentru aceste animale atunci când sunt ingerate.


Citeste si:


2. Cartofi

Există doar ceva despre cartofii proaspăt culesi, care îi fac adaosuri mai bune la rețete decât cei cumpărați de la băcănie.

Conținutul lor de apă este mai mare. Au, de asemenea, o aromă de pământ care aduce un gust de primăvară paletei tale.

Sigur, ar putea avea nevoie de mai mult sol și apă decât alte plante de containere, dar aducerea acestor resurse pentru a le putea planta este mai mult decât merită.

Plantați aceste legume în recipientul potrivit și protejați-le de ciuperci sau ciuperci, afectând plantele de pământ mai mult decât orice alt soi.

3. Mazăre

Primăvara devreme și toamna sunt momentele perfecte pentru a planta mazărea, indiferent de soiul ei. Mazărea este ideală pentru plantarea succesivă datorită calității de îmbogățire a solului.

Poate fi necesar un anumit grad de sprijin, în funcție de soiul de mazăre pe care îl alegeți. Cu plantarea perfect cronometrată, mazărea va termina de producere exact când se încălzește.

Puteți apoi să le scoateți și să plantați un alt produs în recipient.

Mazărea îmbogățește solul cu azot pentru ca alte plante să beneficieze. În plus, cresc rapid și nu necesită prea multă întreținere.

4. Dovleac

dovleac-legume de interior crescute in gradina urbana Bucuresti
dovleac-legume de interior crescute in gradina urbana Bucuresti

O altă legumă prietenoasă cu recipientul este dovleceii. Nu numai că oferă produse excelente, dar funcționează bine și ca aspect estetic, cu florile sale superbe și comestibile de dovleac.

Dovleceii pot fi hoggeri spațiali, așa că vor avea nevoie de recipiente mai mari pentru ca ei să prospere. Cantitatea potrivită de lumină, sol de înaltă calitate și îngrijirea consecventă sunt, de asemenea, factori pentru plantarea lor de succes.

Acestea fiind spuse, există limite ale dimensiunilor de dovleac pe care le puteți planta în recipiente. De exemplu, dacă doriți să includeți un dovleac de iarnă în afacerea dvs., este posibil să doriți să alegeți unul care nu se numără printre soiurile uriașe.

Acestea pot crește cu ușurință până la 20 de lire și pot sparge sau răsturna recipientele.

Există dovleci mici și soiuri mai mici de dovleac care ar fi candidați grozavi pentru plante în containere.

5. Salată verde

salata verde-lettuge-legume de interior crescute in gradina urbana Bucuresti
salata verde-lettuge-legume de interior crescute in gradina urbana Bucuresti

Salata verde este una dintre plantele container cu creștere mai rapidă. În plus, ei nu cad victimele buruienilor și dăunătorilor la fel de mult în aceste medii controlate.

Deși sunt de obicei cultivate în timpul primăverii, unele soiuri pot fi cultivate pe tot parcursul anului. De asemenea, dacă devine foarte cald, puteți oricând să vă mutați recipientul într-un loc umbrit mai răcoros din casa dvs.

Salatei nu-i place să se lase la soare prea mult, așa că nu trebuie să vă faceți griji că le veți obține tone de lumină.

Sunt un element de bază în salatele noastre preferate și amestecurile de mesclun și pot avea, de asemenea, un aspect decorativ, în funcție de tipul de recipient în care sunt plantate.

Începeți grădinaritul în containere astăzi

Ceea ce este grozav la grădinăritul în containere este că este distractiv și ajută la tranziția către un stil de viață verde . Privind legumele care prosperă folosind această metodă, nu ar trebui să te rețină prea multe.

Acces ușor la produse sănătoase, cu creștere rapidă? Acum, acesta este cu siguranță ceva pentru care să vă înscrieți cât mai curând posibil.

Ca să nu mai vorbim, cele cinci enumerate mai sus sunt doar vârful aisbergului vastului sortiment de verdețuri pe care le poți planta cu succes în containere.

Lista noastra de preturiVrei oferta emisa gratuit?

Zugraveli decorative rapide si ușoare

Este ușor să creezi pereți frumos zugraviți fără a cumpăra unelte scumpe. Încercați una (sau toate) dintre aceste tehnici simple și înfrumusețați rapid orice perete din casa.

Pictura decorativă pe perete poate adăuga un efect dramatic oricărei încăperi. Puteți învăța câteva tehnici ușoare pentru zugraveli decorative pe perete pe care le puteți folosi astăzi, chiar dacă sunteți nou-nouță în pictura decorativă. Această „școală de decorare într-un articol” de cinci minute vă poate aduce pictura cu finisaj fals în cel mai scurt timp.

Citeste articol despre zugraveli decorative pe care le poti face si tu!

Ce cred clientii nostrii
despre serviciile noastre de zugraveli?

Foarte buni profesionisti

Zugravii din echipa Utopian Construct au făcut o treabă bună dar și curațenie după ei. Recomand!

Cei mai ok zugravi

Echipa asta a respectat termenul asumat de la inceput. Dupa mai mulți Dorei, sunt foarte fericită că am ales Utopian Construct

Recomand!

Baieții au lucrat bine sub stres, că era și soacra mea cu ei, și au făcut o treabă bună. Sunt mulțumită de rezultat.